• Ignoramus

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    Nä ok så kvinnor förväntas inte vara sminkade, snygga i håret och smala? Someone should tell them that!


    Anonym (Biologi) skrev 2019-07-28 22:22:25 följande:

    Fortfarande är det männen som skall jobba med sig själva, ha humor och vara självsäkra.

    Förutom detta förväntas männen vara långa och ha större kuk än medelmannen vilket är svårt att åtgärda.

    För kvinnor gäller inget av ovanstående enligt rådande normer.


  • Ignoramus

    Eftersom det isf är män som upprätthåller den normen så är det ju upp till er att göra någonting åt den. Så GÖR NÅT DÅ, istället för att bara sitta och gnälla.


    Anonym (adadf) skrev 2019-07-28 04:06:55 följande:

    Fast blygheten behöver inte betyda att man inte kan vara social. Många kan fungera bra socialt få många vänner men ha svårt just med raggningsdelen. Det är skillnaden för kvinnor är det inget problem eftersom normen är att männen ska vara dom som tar initiativ kvinnor gör det sällan och aldrig när det gäller killar som inte visar självförtroende och kaxighet. Har då aldrig själv sett det hända och inte hört någon som varit med om det.


  • Ignoramus

    Från någon som kände den blyga killen som samlade på hårstrån från tjejer som han på något vis varit i kontakt med och sparade dessa i en bok tillsammans med dagens datum så KAN det faktiskt bli obehagligt att vara snäll mot den blyga killen.

    Jag har tyvärr den erfarenheten att ger man dem ett finger så tar de hela handen och fortsätter med armen, just för att de inte kan besinna sig när någon tjej väl ?ser? dem.


    Tecum skrev 2019-07-31 17:10:14 följande:

    Jag har varit med om det! Jag var blyg, hade dåligt självförtroende och var så långt ifrån kaxig man kan komma. Jag hade svårt med tjejer och började tappa sugen. Men plötsligt hände något, jag fick blickar och tjejer tog initiativ. Jag hade inte ändrat klädstil, börjat träna, bytt frisyr eller något annat som kvinnor gärna tipsar om. Men tydligen utstrålade jag något annorlunda, en säkerhet jag inte kände, eller vad det var. Eller så hade tjejerna mognat till och insett att de behövde se lite längre än näsan räckte för att få ihop det. Hursomhelst lossnade det och det dröjde inte länge förrän jag var i en fast relation, vilket var det jag var ute efter.

    Men det gör väldigt mycket för den som är blyg och osäker att få den bekräftelsen från en tjej, även om det inte är något märkvärdig. Så det är ett tips till er kvinnor, några vänliga ord till den blyga killen kostar inget men kan betyda jättemycket för honom. 


  • Ignoramus

    Men ELLER HUR.


    Smecker skrev 2019-07-31 17:04:17 följande:

    Vem har förbjudit män att välja bort kvinnor som inte passar dem? Det är väl helt och hållet upp till dig vilka krav och förväntningar du har på motparten.


  • Ignoramus

    Näe. Bara näe. Blyga killar träffar i regel också någon, så länge han är vettig i övrigt. Att säga att det per automatik är kört för blyga, trevliga, vanliga killar är så mycket bs att jag storknar.

    Att *bittra* blyga killar inte träffar eller kommer att träffa någon däremot; ja det är helt sant. Och fullständigt naturligt.

    Kvinnor tar massvis med initiativ. Du lever i en förvrängd verklighet.


    Anonym (adadf) skrev 2019-07-31 19:02:20 följande:

    Fula kvinnor kan få någon men kanske inte den dom vill. En kille däremot kan se hyfsad ut vara trevlig men blyg och då är det ändå kört. Han kan inte få någon.Sen säger fakta annat när det gäller hivmannen. Han var för övrigt bara ett ex. Det vi säger är inte att man ska få vem som helst. Bara att det vore trevligt om kvinnor tog initiativ någon gång.


  • Ignoramus

    Det finns ju som sagt andra sätt att ta initiativ än att gå fram och börja tokragga. Männens burdusa sätt är ju inte det enda rätta, eller ens måttstocken. Att hålla kvar blicken är ett initiativ. Att le är ett annat. Att få någon att lägga märke till en är ett tredje. Och om nu kvinnor är så jävla framgångsrika och män så ensamma skulle jag till och med sträcka mig till att säga att kvinnors sätt att ta initiativ är mycket mer framgångsrika än mäns.


    Anonym (adadf) skrev 2019-07-31 23:42:36 följande:

    Måste vara många som gör det otydligt då men sen talar siffrorna emot dig med tanke på att det finns så otroligt många män som aldrig haft förhållande. Sen är det inte bara jag om aldrig sett det.


  • Ignoramus

    Som sagt, förmodligen för att du lever i din förvrängda verklighet och bara ser det du vill se. Och för att killar i regel tycker att tystlåtna killar per automatik är snälla för att de inte basunerar ut sina elakheter, medan tjejer har en helt annan erfarenhet av tystlåtna, blyga killar. Dvs att de har gått omkring och tyckt synd om sig själva hela livet för att inga tjejer magiskt har upptäckt hur fantastiska de är (eftersom de inte har visat det överhuvudtaget), så istället har de sökt sig till andra ensamma män och gemensamt kommit fram till att det är kvinnornas fel att de är ensamma. Att kvinnorna bara väljer elaka män. Att de är dumma i huvudet just därför. Och bortskämda.

    Och voilà! så är den så kallade ?snälla killen? snarare bara bitter, gnällig, offerkoftig och kvinnohatande.


    Anonym (adadf) skrev 2019-07-31 22:18:00 följande:

    Ok varför har jag aldrig sett det hända då? Och varför finns det då en massa trevliga empatiska blyga killar som är singlar?


  • Ignoramus

    Haha och ska jag spä på det ännu mer är jag alltså både väldigt ful OCH människohatande OCH tydligen elak också, och ändå är jag i ett lyckligt förhållande. S j u k t orättvist! Och skulle jag inte vara i ett förhållande skulle det inte vara hela världen det heller, herregud, det finns väl andra saker här i livet att fokusera på?

    De här männen finns för övrigt överallt, och de är inte sena med att basunera ut sin olycka stup i kvarten på diverse forum. Om inte annat eldar en försvinnande liten andel ?snälla killar? på nidbilden av de själva som gnälliga, kvinnohatande, osympatiska blöjbarn.


    Tecum skrev 2019-08-01 20:03:43 följande:

    Men alltså, fattar du inte att du ger TS rätt när du skriver såna inlägg? Du är ju precis den kvinna han beklagar sig över, hon som dömer ut en stor grupp män utan att känna dem närmare. Du och TS är samma sort och har samma negativa människosyn, ni skulle nog passa bra ihop... Skillnaden är att han är bitter över att känna sig misslyckad och utanför, du är bara elak.


  • Ignoramus
    Tecum skrev 2019-08-01 20:03:43 följande:

    Skillnaden är att han är bitter över att känna sig misslyckad och utanför, du är bara elak.


    Skillnaden är att jag lägger skulden där den hör hemma, och inte på alla andra.

    I hans värld ska kvinnor hållas ansvariga för allt, liksom. Blir kvinnan misshandlad? Ja då var det hennes fel som valde en elak man till att börja med. Blir hon lämnad för en annan? Ja tro fan det, hon släppte väl inte till tillräckligt. Blir hon uppvaktad av en massa män? Ja då skulle hon inte lämnat huset. Avböjer hon vänligt men bestämt när hon inte är intresserad? Ja då är hon otacksam. Avböjer hon otrevligt för att killar inte lyssnar när hon försöker säga det snällt? Då är hon en bitch. Är hon ful? Ja då jävlar ska hon ställas till svars för att hon ändå är i ett förhållande, trots att det kör medelmåttiga mäns självkänsla i botten när en sån som hon kan hitta någon, men inte han.

    Jag LOVAR. Hade dessa män träffat på en exakt kvinnlig motsvarighet av sig själva hade de INTE varit ETT DUGG intresserade.

    Är man blyg, introvert, rätt ful och vågar inte ens prata med tjejer, ja jag ska inte ljuga, det är ett rätt tufft utgångsläge. Då får man antingen skaffa sig ett gemensamt intresse som man verkligen brinner för, och hoppas att något utvecklar sig naturligt därifrån. Eller så får man se till att vara jävligt rolig och intressant i text istället, och väcka nyfikenhet på det viset istället. Inte sitta och gnälla över påhittade orättvisor dagarna i ända. Visa VAD som ligger till grund för denna oerhörda orättvisa! Vad är det vi kvinnor går miste om? För i dessa oändliga trådar om dejtingorättvisor är det enda svaret ni ger oss; absolut i n g e n t i n g!
  • Ignoramus

    Isf kan vi ju säga detsamma; hur fan vet man om han verkligen är intresserad när han är sugen på allt med puls?


    Anonym (adadf) skrev 2019-08-01 23:52:57 följande:

    Fast hur fan ska man då kunna skilja på om dom är intresserade eller inte alla kvinnor ler ju mot en och att kvinnor vill att män ska lägga märke till dom är inget nytt men hur vet man vem dom är intresserad av jag fattar inga signaler. Sen att inte ta initiativ fungerar om den andra parten tar initiativ annars fungerar den inte alls.


Svar på tråden Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?