Inlägg från: Anonym (Hmmmmmmm.....) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    Anonym (Hur gör dom?) skrev 2019-07-26 18:49:45 följande:

    Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?

    Killar kan ha svårt med att förlora oskulden medan kvinnor kan ha det svårt att få ett förhållande.

    Själv är oskuld kille

    Intressant att veta hur dessa kvinnor gör om de hamnar i en sån sitaution.

    Vet massor med kvinnor som klagar på vad männen går på när de väljer partner.


    Lite svårt att förstå din TS. Ja, män är väldigt kräsna när det gäller utseende och nej, kvinnor kräver inte att mannen inte ska vara oskuld. Däremot tänder inte kvinnor på så många olika män och vill inte ha sex med män de inte tänder på.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (adadf) skrev 2019-08-15 00:40:57 följande:
    Visst periodvis är kvinnor singlar men det hjälper inte en man som inte klarar att ta första steget. Sen så är inte världen helt i balans. I Sverige är det för närvarande mer män än kvinnor så även om alla skulle skaffa sig ett förhållande så kommer män bli utan. Men igen dom kvinnor som är singlar blir sedan ihop men någon av dom män som kan ta initiativ. Det är en mindre grupp män som och en större grupp kvinnor som har förhållanden och sex med varandra. Sen har vi en grupp män som aldrig kommer att ha ett förhållande.
    Du kan räkna bort kriminella, missbrukare och psykiskt sjuka så blir skillnaden i antal män och kvinnor inte lika stor...
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Tecum skrev 2019-08-15 14:18:49 följande:
    Nu är du orättvis både mot män och kvinnor. Fler kvinnor än män väljer att leva som singlar, i synnerhet när barntiden är över. De kanske inte är främmande för en ny relation men det är inget de prioriterar, händer det så händer det.
    FEL. De flesta vill inget hellre än en relation, men de vill ha en bra relation med en bra man och sådana män är svåra att hitta. De är inte evighetssinglar för att de föredrar det alltså utan för att det, trots mansöverskottet, finns så få bra män.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (Framtid) skrev 2019-08-15 08:00:09 följande:
    När männen ställer samma motkrav på kvinnor är det plötsligt inte lika intressant med jämställdhet längre?  
    Jättebra om män slutar "jaga" kvinnor. Så skönt om kvinnor bara kunde få välja att prata med de män de vill prata med. Så skönt att slippa en massa drägg på dejtingsiter!
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (Ointresserade) skrev 2019-08-16 05:48:57 följande:
    Jag var ute och käkade igår med två stycken män som är evighetssinglar. De upplever det omvända. De är välutbildade och kräsna. De vill inte ha en kvinna med näsring, tatueringar och fyra barn med fyra pappor. 
    Nej, men de kvinnorna söker nog också lastbilschaufförer och lagerarbetare så det är knappast nån risk att de stöter på en sån tjej.

    Jag känner också två manliga evighetssinglar, eller ja båda har haft förhållanden. de är båda skilda, men har varit singlar i snart 20 år nu. De är i 60-årsålder och söker kvinnor som helst inte är mer än 30... och klagar på att kvinnor är kräsna när dessa unga tjejer inte är intresserade.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (Ointresserade) skrev 2019-08-16 05:44:55 följande:
    Han kan också räkna bort alla kvinnor som av olika anledningar väljer att vara själva så blir skillnaden större igen.
    Finns inte så många sådana. De allra flesta VILL träffa nån men hittar ingen.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Anonym (adadf) skrev 2019-08-19 23:50:04 följande:
    Visst du är kanske fallet som bekräftar regeln. Men generellt är det lättare för kvinnor eftersom det är männen som ska ta initiativ. Sen att umgås med kvinnor leder till en sak. Man får en massa kvinnliga kompisar. Har inga problem med att umgås med kvinnor. Min bästa vän när jag växte upp var tjej. Men det leder ingen vart ändå.
    Har samma erfarenhet som Ignoramus! Ja, att få oönskade sexuella inviter är lättare för kvinnor, men det är ju bara obehagligt.
  • Anonym (Hmmmmmmm.....)
    Kermit1561 skrev 2019-08-20 12:48:21 följande:
    Att satsa på kvinnliga kompisar är ingen effektiv metod för män. Tvärtom är risken stor att man investerar tid och känslor i någon som inte är intresserad av att vara mer än kompis. För män är det motsatta som gäller, det är ett lotteri så det handlar bara om att öka antalet chanser så mycket som möjligt och ta kontakt med så många som möjligt. Det är så de framgångsrika lyckas (i princip), de tar alla chanser att ragga och rent statistiskt får de naturligtvis napp oftare då. Problemet är att det naturligtvis kräver att man är känslomässigt distanserad och inte bryr sig att man får nobben en massa gånger. Det är därför få män klarar av att göra så.. och följden blir naturligtvis att kvinnor företrädelsevis har sex/förhållande med de män som bryr sig minst och är mest avtrubbade.
    Jaså? Både jag och min man hade varit singlar c.a 10 år innan vi träffades. Under den tiden hade jag inte sex öht för övrigt om det kan intressera (inte för att jag inte ville ha sex). Vi hittade varandra av en slump. Han är inte det minsta distanserad eller avtrubbad (trots att han hade sex några enstaka gånger som singel).
Svar på tråden Väldigt fula kvinnor. Hur får de ett förhållande?