• Sgtwolf

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Frun lider inget än. Det är först när du berättar som hennes liv och framtid slås i spillror.

    Ska du berätta så gör det öga mot öga och stå för din roll i det hela.

    Det är ju du som gjort det möjligt för mannen att vara otrogen. Har du bara fått moraliska tvivel över vad du sysslar med. Bryt med mannen och låt dom själva hantera sitt. Iom han varit otrogen förr så vet frun kanske redan om hans snedsteg men blundar för att kunna fortsätta leva som familj med barn och barnbarn. Ett avslöjande omöjliggör hennes möjligheter att fortsätta blunda och det är möjligt att många års svek kommer upp till ytan och ödelägger mångas liv och framtid.

    Jag tycker att om du inte sagt något redan efter första träffen så tiger du och låter dom sköta sitt. Är du obekväm med det mannen gör, bryt den relationen.

  • Sgtwolf
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 11:08:37 följande:

    Jag har inte varit älskarinna i flera år. Vi har känt varandra i 6 månader lite drygt. Däremot har han varit otrogen med andra under många år.Jag är singel och dejtar flera män. Jag är inte ute efter något fast just nu. Jag trodde som sagt att han var singel när vi fick kontakt. Tanken med att skriva så taskigt var att även få honom att låta bli mig. Ingen man skulle fortsätta med en kvinna som skriver sådant till hans fru.


    Om du inte vill ha hans uppvakting är det bara att säga stopp och adjö. Varför måste du förstöra för hans fru så att han blir sur på dig, för att få ett avslut?

    Det du skriver är egocentrisk och visar på en ren och skär elakhet där du vill såra och förstöra för andra.
  • Sgtwolf
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 20:06:44 följande:

    Jag tog mod till mig och ringde henne och presenterade mig med namn och berättade att jag varit hennes mans älskarinna de senaste månaderna. Hon blev helt tyst och så började hon snora och jag sa oj ringer jag olämpligt, jag visste inte om att du var sjuk i förkylning. Då började jag höra snyftningar och jag sa att gråt inte för en man och då började hon störtböla och gråta hejdlöst. Jag blev lite orolig för henne så jag så hon lugnade sig lite så vi pratade lite. Hon ställde massa frågor om hur och när vi träffades och hur gammal jag var och hur jag såg ut. Hon frågade om det var slut och jag svarade att jag gjort slut med honom. Hon tackade för att jag ringde och berättade. Hon fick mitt nummer om hon ville prata och så sa jag hej då och

    la på. Sedan fick jag ett sms att jag var en jävla hora. Jag blev så förbannad så jag ringde upp och sa nej jag är ingen hora, jag låg med din man gratis varje gång. Jag förstår att du är sårad men ta det med din man. Jag gjorde slut med din man för att jag tyckte synd om dig. Då sa hon förlåt. Jag räknar med att hon kommer skicka sms och vara upp och ner framöver. Det får jag leva med.

    Till honom skrev jag varsegod, skit ska skit ha. Lycka till, imorgon ska jag dejta en annan. Livet går vidare och nu är jag en erfarenhet rikare.


    Finns bara ett ord. Makalöst!

    Köper att människor håller på trohet, köper också att vissa är otrogna eller bidrar till otrohet.

    Är det sant det du skriver så är det verkligen lågt av dig.

    Du lockar en man i säng och sen berättar du för frun.... Det är höjden av egoistiskt självtänk jag läst om. Du är gladeligen med på en massa lek och sex för eget nöje. När sen du tröttnat(eller blivit ratad) då sabbar du livet för mannen, frun barnen och barnbarnen. Har du accepterat att han var gift och du pippar med honom trots att du vet, då skulle du låta honom(eller någon vän till frun som upptäckt det) sköta skvallret.

    Får hoppas att du fått den bekräftelse du sökte iom du aktivt deltagit och berättat om saker som förstört livet för både vuxna och barn.
  • Sgtwolf
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-30 06:08:33 följande:

    Kan bara hålla med. Ett tydligt exempel på hur fruktansvärt fel det kan bli när man projicerar sina egna önskemål, värderingar och preferenser på andras liv och deras relationer. För mig är det en helig princip att ditt liv och dina val är inte mitt liv och mina val men ditt liv och dina val är helt ok.

    För min del som är uppväx med moraltanter, pekpinnar och en väldig massa människor som trott sig veta vad som är bäst för mig så är jag fullständigt allergisk mot personer av TS typ.

    Är lika allergisk mot genuint elaka personer som är kalkylerande och uppenbart inte har annan avsikt än att skada och såra andra.

    Har väldigt lätt för att förlåta då jag är fullt medveten om att ingen är ofelbar och att alla gör fel ibland så länge det inte handlar om just kalkylerad elakhet och att försöka tala om för andra vad som är rätt och fel för dom och deras relationer.

    Är för egen del sexuell sadist med klara masochistiska drag och är också bisexuell och sexuellt frisinnad så jag har haft min andel av de väldigt jobbiga samtalen där man måste blotta sitt innersta väsen så jag har en stor förståelse för att vissa inte har den styrkan. Är förbaskat lätt för den som är heteronormativa och passar in i den monogama värderingen och inte har några speciellt udda sexuella preferenser att säga att det är väl bara att vara ärlig och låta partnern välja om man vill stanna eller vandra vidare. Som sagt väldigt enkelt att vara oresonlig och dömande så länge det är andra som skall vara öppna och ärliga när man själv inte behöver ta dessa mycket jobbiga samtal.


    +1

    Låt människor få leva sina liv som dom vill. Lägg er inte i annat än att någon lider. Tex av misshandel osv. Lever någon lycklig i en låtsas värd så är det inte någon annans sak att riva bort fasaden.

    Det är en annan sak om någon inblandad ställer en rak fråga och man berättar vad man vet.
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?