Inlägg från: Anonym (eh?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eh?)

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 10:08:37 följande:
    Varför då?

    Då hade du ju sluppit att livet vändes upp och ner.
    Hen fick möjligheten att träffa en bättre partner och slapp leva i en lögn. Alla kanske inte är så desperata att de vill leva med ett svin, hellre än att vara ensamma?
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 10:47:42 följande:

    Jag kan också göra processen kort och bara skriva att bilderna som du ser är på mig och din man i sängen från hans senaste affärsresa till London som han tillbringade med mig i Stockholm. Jag vill bara att du ska veta att jag inte är den första och jag lär inte vara den sista. Ja jag kommer fortsätta träffa din man eftersom vi har kul ihop. Du får gärna fortsätta tvätta hans kläder, sköta hemmet och sköta barn och barnbarn och upprätthålla fasaden. Jag tycker det upplägget är perfekt för mig.

    Jag vet att det låter lite taskigt men då vet hon förutsättningarna. Jag har varit rak och ärlig. Då vet hon också att jag inte är ute efter hennes liv utan är nöjd med att träffa honom och bara ha kul.


    Om du inte tänkt göra det rätta och sparka ut skitstöveln ur ditt liv så är det bättre att låta bli att berätta. Är det så svårt att hitta någon som inte är upptagen som inte är ute efter ett fast förhållande? Om det är anledningen till att du fortsätter träffa en gift man? Det finns många män som inte vill binda sig trots att de inte är gifta redan.
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:00:05 följande:
    Kan också bli så att hon inte träffar någon bättre, utan får leva ensam och bitter...
    Bättre ensam än i en falsk lögn. Om man blir mer bitter av att vara ensam än i ett förhållande man blir trampad på, så har man en hel del att jobba med sig själv och sin självkänsla. 
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:02:56 följande:
    Det är inte alls säkert, hon kanske trivs jättebra med honom att leva med, men kommer det här fram och förhållandet slås i spillror, och hon hittar ingen ny, utan får leva ensam, och några resor blir det inte heller, för som ensamstående pensionär har hon kanske inte ekonomi till det.
    Hon kan få leva ensam ändå om han  har sex med en massa intressanta kvinnor så är risken stor att han till slut lämnar henne. Då kanske hon är ännu äldre (investerat fler år) och ännu mindre attraktiv för en ny man.
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 11:20:41 följande:

    Det jag har noterat är att de är känslokalla på sina Facebook. Hon skriver inte någonstans om honom som min fina man eller älskade man gjorde detta osv. Däremot gillas det med barn och barnbarn och vänner. Han är också kall om sin hustru, inga komplimanger om frun

    På min Facebook strösslar han gillar och roliga kommentarer. Vi blev vänner på Facebook efter ett tag. Jag har blockat hans fru och barn så de inte kan se mig eller min profil, på hans förslag. Självklart har jag aldrig skrivit på hans Facebook.


    Känslokalla på facebook? Drömmer

    Man måste inte bekräfta varandra på alla möjliga sociala medier för att man är tillsammans. Jag brukar tycka att det är fånigt med de som skriver "min älskade man/fru" som en slags visa att men är så puttenuttigt förälskade inför andra (en falsk fasad m.a.o). Trygga par behöver inte bekräfta och visa alla andra att man är tillsammans. Jag hade blivit galen om min man hade fjantat sig på det viset, vi vet att vi är ett par och det räcker, vi måste inte visa ägande inför andra människor eller om vi älskar varandra eller inte. Det viktiga är hur man är inför varandra, annars är det bara falskt.
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:11:30 följande:

    Betänk följande scenario:

    Hans fru är inte dummare än hon begriper att hennes man nog doppar nån annanstans ibland på sina resor.

    Men hon tycker det är lika bra det, så är han nöjd att han får knulla, hon är nöjd med att de lever ihop och trivs ihop, och sålänge hon inte vet några detaljer så är det fine. Bättre än att han gör slut, för att leva själv eller med nån annan efter 40 år är inte aktuellt. Så länge han är känslomässigt engagerad i deras förhållande kan han väl ha sina äventyr.

    Om nu ts dyker upp utanför hennes ytterdörr så faller hela den fasaden. Då blir det konkret på ett helt annat sätt, både bekräftat att det sker, och vem det är.

    Bättre då att låta det vara som det är.

    Det finns faktiskt de som inte ser lite sex på sidan av som så fruktansvärt, utan anser de känslomässiga banden vara viktigast.

    Har självt pratat med flera kvinnor som resonerat precis så (och det har sina biologiska orsaker)


    I så fall är jag inte kvinna då för jag vill veta. Många av mina väninnor resonerar som mig, att man ska få möjlighet att välja hur man vill göra. Jag ska ha chansen att få lämna och hitta en ny eller själv skaffa älskare. Inte gå och tro att han är trogen (och själv vara trogen)  medan han har kul bakom min rygg. 
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:53:35 följande:
    Jag sa inte att alla kvinnor resonerar så, biologi styr inte allt, men det är betydligt vanligare att kvinnor resonerar så än män.

    Män däremot bryr sig mindre om kvinnor får känsomässiga band med andra män, så länge de inte har sex med dem.

    Är gamla drifter sen stenåldern när varje dag var en kamp för att överleva, som inte försvunnit pga att vi lever i dagens samhälle.
    Idag är nog kvinnor betydligt mer självständiga än på stenåldern. Skrattande
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 12:04:51 följande:
    Högst troligt, men våra hjärnor (och kroppar) är detsamma som på stenåldern, och det förklarar varför vi många ggr reagerar och gör saker som vi gör.

    Vi levde på samma sätt i tiotusentals år, för att sen snabbt utveckla avancerade samhällen, men vi som art har inte utvecklats nånting, för det tar avsevärt längre tid.
    Ok, må så vara..
    Men då har  åtminstone "jag" utvecklats massor sedan stenåldern för jag skulle aldrig tillåta mig bli trampad på oavsett hur långt förhållande jag har. Är inte rädd eller osäker för att leva ensam, hellre det än i ett dåligt förhållande. Jag tror alla blir starka och självständiga av att stå på sina egna ben, och våga ställa lite krav på hur de vill bli behandlade av andra människor.

    Kan knappast vara en förlust att bli av med en som går bakom ens rygg. Det är ännu värre att få veta att det pågått flera år, då man känner sig dum som inte märkt något.

    Det heter väl inte "ensam är stark" utan anledning?
  • Anonym (eh?)
    Clark73 skrev 2019-07-28 15:53:47 följande:

    Helt jävla patetiskt att se hur många som tycker att ts inte ska nämna något till hans fru, för några dagar sedan så var det en brud här på familjeliv som hade legat med sin kompis kille och blivit påkommen och där haglade det ilskna kommentarer över hur dålig hon var. Nu är det en gubbe som är otrogen mot sin fru med flera kvinnor, och denna stackars gubbe måste lindas in i bomull, åh man får inte säga något tänk om hans fru får reda på vilken idiot hon är gift med, tänk om hon blir arg på honom, fast många tycker att han är oskyldig det är bara sex mm.


    Låter som att många här är rädda att det är deras fru det handlar om. Drömmer
    Det är bara de som själva är otrogna som kan oroas för att någon ska berätta.
  • Anonym (eh?)
    Anonym (Stina) skrev 2019-07-29 19:50:08 följande:
    Självklart är det kombinationen av att först vara med och leka och ha skoj och sedan medvetet förstöra tillvaron för andra. En en milsvidd skillnad på att ha lite sex vid sidan om och att medvetet förstöra livet för andra. Otroheten är självklart inte bra men något som kan förlåtas men TS bettende är totalt oförlåtligt.

    Oj så klassiskt, att skylla allt på älskarinnan medan den otrogna mannen ska få komma undan i vanlig ordning.

    TS har inte varit otrogen! Det enda hon kunnat göra är att sköta avslöjandet lite försiktigare, och från start hållit sig borta från gifta män. Förhoppningsvis blir det en läxa för henne hur jobbigt det kan vara. 


    Men lägg skulden där den hör hemma!
     

Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?