Inlägg från: Anonym (Varför) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varför)

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Anonym (bedragen) skrev 2019-07-28 08:43:47 följande:

    Jag fick veta. Livet vändes upp och ner. Men bättre det än att vara ovetandes.


    Varför då?

    Då hade du ju sluppit att livet vändes upp och ner.
  • Anonym (Varför)

    Berätta absolut inte, deras förhållande är inte ditt problem eller ansvar.

    Avsluta eran relation om du mår dåligt, men han får ta ansvar för hans förhållande.

    Om hon nu planerar deras pension o grejer, låt hon göra det och vara lyckligt ovetande, istället för att rasera hela hennes tillvaro.

  • Anonym (Varför)
    Anonym (Japp) skrev 2019-07-28 10:18:38 följande:

    Hellre det än att leva i en falsk verklighet, med någon som inte har någon respekt för mig och som dag in och dag ut ljuger för mig.


    Fast det vet du ju inte om isåfall... Rent filosofiskt kan man ju fundera på om det är bättre att leva lycklig och ovetandes, än olycklig och vetandes.
  • Anonym (Varför)
    Anonym (bedragen) skrev 2019-07-28 10:34:55 följande:

    Det hade nog ändå blivit samma slutresultat, men nu fick jag se vad min sambo gick för. Bättre så snart som möjligt än att leva i en lögn som kommer fram efter många år.


    Men om den inte kommer fram alls då?
  • Anonym (Varför)
    Anonym (eh?) skrev 2019-07-28 10:57:06 följande:

    Hen fick möjligheten att träffa en bättre partner och slapp leva i en lögn. Alla kanske inte är så desperata att de vill leva med ett svin, hellre än att vara ensamma?


    Kan också bli så att hon inte träffar någon bättre, utan får leva ensam och bitter...
  • Anonym (Varför)
    Anonym (Japp) skrev 2019-07-28 10:34:13 följande:

    Hon vinner absolut på att själv få välja om hon vill stanna med en man som inte respekterar henne och ljuger för henne eller inte.

    Han lär knappast säga nått. Viktigast är att hon får veta sanningen. Alla förtjänar att veta vem man lever med.


    Det är inte alls säkert, hon kanske trivs jättebra med honom att leva med, men kommer det här fram och förhållandet slås i spillror, och hon hittar ingen ny, utan får leva ensam, och några resor blir det inte heller, för som ensamstående pensionär har hon kanske inte ekonomi till det.
  • Anonym (Varför)

    Betänk följande scenario:

    Hans fru är inte dummare än hon begriper att hennes man nog doppar nån annanstans ibland på sina resor.

    Men hon tycker det är lika bra det, så är han nöjd att han får knulla, hon är nöjd med att de lever ihop och trivs ihop, och sålänge hon inte vet några detaljer så är det fine. Bättre än att han gör slut, för att leva själv eller med nån annan efter 40 år är inte aktuellt. Så länge han är känslomässigt engagerad i deras förhållande kan han väl ha sina äventyr.

    Om nu ts dyker upp utanför hennes ytterdörr så faller hela den fasaden. Då blir det konkret på ett helt annat sätt, både bekräftat att det sker, och vem det är.

    Bättre då att låta det vara som det är.

    Det finns faktiskt de som inte ser lite sex på sidan av som så fruktansvärt, utan anser de känslomässiga banden vara viktigast.

    Har självt pratat med flera kvinnor som resonerat precis så (och det har sina biologiska orsaker)

  • Anonym (Varför)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-28 11:21:26 följande:

    Om min partner mot förmodan skulle vara otrogen så är det av honom jag förväntar mig att få den informationen. Skulle det komma någon tossig älskarinna som vill betjäna och leka märkvärdig skulle hon självklart åka ut med huvudet före. Om han nu mot förmodan skulle vara otrogen så är det som sagt inte mycket att riva upp himmel och jord för men han skulle självklart få förklara varför han valt att gå bakom min rygg istället för att som vuxna människor diskutera fram en lösning på att han vill träffa en annan kvinna när jag inte är med.


    Hållet helt med!

    Hur kan lite sex vid sidan om spela så stor roll så man utan vidare river upp ett förhållande på 20-30 år, familj, vänner, ekonomi osv?

    Är väl bara att reda ut varför det blev som blev, och gå vidare.
  • Anonym (Varför)
    Anonym (eh?) skrev 2019-07-28 11:47:39 följande:

    I så fall är jag inte kvinna då för jag vill veta. Många av mina väninnor resonerar som mig, att man ska få möjlighet att välja hur man vill göra. Jag ska ha chansen att få lämna och hitta en ny eller själv skaffa älskare. Inte gå och tro att han är trogen (och själv vara trogen)  medan han har kul bakom min rygg. 


    Jag sa inte att alla kvinnor resonerar så, biologi styr inte allt, men det är betydligt vanligare att kvinnor resonerar så än män.

    Män däremot bryr sig mindre om kvinnor får känsomässiga band med andra män, så länge de inte har sex med dem.

    Är gamla drifter sen stenåldern när varje dag var en kamp för att överleva, som inte försvunnit pga att vi lever i dagens samhälle.
  • Anonym (Varför)
    Anonym (eh?) skrev 2019-07-28 11:59:17 följande:

    Idag är nog kvinnor betydligt mer självständiga än på stenåldern. 


    Högst troligt, men våra hjärnor (och kroppar) är detsamma som på stenåldern, och det förklarar varför vi många ggr reagerar och gör saker som vi gör.

    Vi levde på samma sätt i tiotusentals år, för att sen snabbt utveckla avancerade samhällen, men vi som art har inte utvecklats nånting, för det tar avsevärt längre tid.
  • Anonym (Varför)
    Anonym (Japp) skrev 2019-07-28 12:01:57 följande:

    Det har till stor del försvunnit jo. Idag är kvinnor mycket mer självständiga, självförsörjande och vet att de är värda bättre.


    Men vi har fortfarande underliggande drifter som gör att vi agerar och reagerar helt ologiskt ibland, pga att vi faktiskt inte är skapade för det samhälle vi lever i.

    Stressreaktioner vid fara är ett typiskt sådant arv som inte är baserat på det moderna samhället, utan på tidigare del av människans historia.

    Vi är fortfarande stenåldersmänniskor, även om vi pker bil och har fina kläder.

    Placera oss på en öde ö så är vi där igen.
  • Anonym (Varför)
    Clark73 skrev 2019-07-28 15:53:47 följande:

    Helt jävla patetiskt att se hur många som tycker att ts inte ska nämna något till hans fru, för några dagar sedan så var det en brud här på familjeliv som hade legat med sin kompis kille och blivit påkommen och där haglade det ilskna kommentarer över hur dålig hon var. Nu är det en gubbe som är otrogen mot sin fru med flera kvinnor, och denna stackars gubbe måste lindas in i bomull, åh man får inte säga något tänk om hans fru får reda på vilken idiot hon är gift med, tänk om hon blir arg på honom, fast många tycker att han är oskyldig det är bara sex mm.


    Detta är ett annat scenario, TS har ingen relation med den bedragna frun.

    Hade de varit bästa kompisar hade diskussionen varit en annan.
  • Anonym (Varför)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 20:06:44 följande:

    Jag tog mod till mig och ringde henne och presenterade mig med namn och berättade att jag varit hennes mans älskarinna de senaste månaderna. Hon blev helt tyst och så började hon snora och jag sa oj ringer jag olämpligt, jag visste inte om att du var sjuk i förkylning. Då började jag höra snyftningar och jag sa att gråt inte för en man och då började hon störtböla och gråta hejdlöst. Jag blev lite orolig för henne så jag så hon lugnade sig lite så vi pratade lite. Hon ställde massa frågor om hur och när vi träffades och hur gammal jag var och hur jag såg ut. Hon frågade om det var slut och jag svarade att jag gjort slut med honom. Hon tackade för att jag ringde och berättade. Hon fick mitt nummer om hon ville prata och så sa jag hej då och

    la på. Sedan fick jag ett sms att jag var en jävla hora. Jag blev så förbannad så jag ringde upp och sa nej jag är ingen hora, jag låg med din man gratis varje gång. Jag förstår att du är sårad men ta det med din man. Jag gjorde slut med din man för att jag tyckte synd om dig. Då sa hon förlåt. Jag räknar med att hon kommer skicka sms och vara upp och ner framöver. Det får jag leva med.

    Till honom skrev jag varsegod, skit ska skit ha. Lycka till, imorgon ska jag dejta en annan. Livet går vidare och nu är jag en erfarenhet rikare.


    Det här tror jag inte ett skit på, hela historien är påhittad från början till slut!
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?