• molly50

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 10:47:42 följande:

    Jag kan också göra processen kort och bara skriva att bilderna som du ser är på mig och din man i sängen från hans senaste affärsresa till London som han tillbringade med mig i Stockholm. Jag vill bara att du ska veta att jag inte är den första och jag lär inte vara den sista. Ja jag kommer fortsätta träffa din man eftersom vi har kul ihop. Du får gärna fortsätta tvätta hans kläder, sköta hemmet och sköta barn och barnbarn och upprätthålla fasaden. Jag tycker det upplägget är perfekt för mig.

    Jag vet att det låter lite taskigt men då vet hon förutsättningarna. Jag har varit rak och ärlig. Då vet hon också att jag inte är ute efter hennes liv utan är nöjd med att träffa honom och bara ha kul.


    Varför vill du vara så elak?
    Rak och ärlig kan du vara utan att vara elak mot hans fru.
    Det är jobbigt nog att få veta att ens partner är otrogen. Att då få det kastat i ansiktet på det här sättet gör det nog inte lättare.
    Om du vill att han ska lämna dig ifred så är det väl bara att vara "rak och ärlig" och säga det till honom. Eller vågar du inte det?
    Om du ändå dejtar flera andra så är det väl ingen förlust att dumpa honom,om han dessutom ligger med flera andra.
  • molly50
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 12:04:51 följande:
    Högst troligt, men våra hjärnor (och kroppar) är detsamma som på stenåldern, och det förklarar varför vi många ggr reagerar och gör saker som vi gör.

    Vi levde på samma sätt i tiotusentals år, för att sen snabbt utveckla avancerade samhällen, men vi som art har inte utvecklats nånting, för det tar avsevärt längre tid.
    Jag tillhör nog också en av de som har förändrats då. För jag vill också gärna veta om min man skulle vara otrogen så jag själv får möjligheten att bestämma om jag vill stanna eller gå.
    Mitt ex bedrog mig och det fick jag veta på omvägar efter ett halvår.
    Jag hade helst velat få höra det från honom.
    Men,som bekant,så är det inte många otrogna som själva väljer att berätta.
    Men jag är tacksam gentemot de som berättade för mig så jag fick chansen att själv få välja hur jag ville göra. Och jag valde att dumpa.
    Jag vill inte leva med någon som inte respekterar mig mer än så.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 09:26:55 följande:

    Jag visste inte att han var gift när vi fick kontakt utan det berättade han efter första träffen. Han har varit otrogen tidigare. De har varit gifta i 39 år och hon börjar planera för pensionen och att de ska göra allt de inte kunnat tidigare ex ut och resa, flytta till Spanien, ta hand om barnbarnen osv. Han vill däremot fortsätta arbeta och leva och inte pensionera sig. Han har tagit upp skilsmässa med henne och sagt att hon förtjänar någon som uppskattar henne men hon är uppfostrad att inte skilja sig. Jag är 20 år yngre och jag vet ju att när jag bryter så kommer han fortsätta med andra kvinnor. Jag är inte naiv men jag tänker att om jag vore hon så skulle jag vilja veta. Han kommer aldrig berätta för sin fru om att han är otrogen.


    Han kan skilja sig ändå,om han verkligen vill det. Han behöver inte hennes underskrift.
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 11:20:41 följande:

    Det jag har noterat är att de är känslokalla på sina Facebook. Hon skriver inte någonstans om honom som min fina man eller älskade man gjorde detta osv. Däremot gillas det med barn och barnbarn och vänner. Han är också kall om sin hustru, inga komplimanger om frun

    På min Facebook strösslar han gillar och roliga kommentarer. Vi blev vänner på Facebook efter ett tag. Jag har blockat hans fru och barn så de inte kan se mig eller min profil, på hans förslag. Självklart har jag aldrig skrivit på hans Facebook.



    Fast att man är "känslokalla" mot varandra på sociala medier innebär ju inte att man är det IRL.
    Det är ju hur man beter sig mot varandra IRL som är det som räknas,tycker jag.
    Men behöver inte vara tuttinuttiga mot varandra på sociala medier för att bevisa sin kärlek för varandra.
    Han beter sig i och för sig känslokallt mot henne när han är otrogen och ljuger för henne.
    Och tror du att frun vill veta så berätta för henne. Men utan att vara så elak.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 17:58:26 följande:

    Han ringde upp efter mitt meddelande och vi har pratat i nästan en timme. Han började samtalet med att om jag tvingar honom att berätta om otroheten så kommer hon slänga ut honom och hon äger via arv huset på ön som de är i nu under helgen och semestern. Huset i stan äger de hälften av, som är värt runt 400 000kr. Det kommer ta tid att sälja. Så rent konkret så måste han få bo hos mig. Då blev jag lite orolig, jag tycker det är kul att dejta honom då och då men att ha honom boende hos mig tycker jag inte om. Han sa att det är en liten ort han bor i så när detta kommer ut så måste han flytta. Att det var bättre att han begär skilsmässa eftee sommaren utan att dra upp otroheten för då skulle hon bli mer samarbetsvillig med att dela upp företagen och bostad

    Plus att barnen inte skulle bli så upprörda. Bara jag fanns kvar efteråt. Det slutade med att jag backade vilket jag ångrar nu. Är det ett spel nu där han synar mina kort? Jag sa att jag vill bryta och att han inte får flytta hem.till mig.


    Varför ska du backa för hans snyfthistorier?
    Han är otrogen och han får väl stå för sina handlingar.
    Vill han inte det så borde han inte ha varit otrogen från första början utan skiljt sig först, som han ändå verkar vilja göra.
    Han behöver,som sagt,inte hennes underskrift för det.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 18:43:36 följande:
    Tror han tycker att jag bär ansvaret om han blir utkastad och därför ska låta honom bo hos mig. Men det kan han glömma. Nej han får vara kvar hos henne. Den som flyttar hem till mig måste kunna ta bort tallriken efter sig. Han är extremt lat, bra älskare och väldigt snäll. Men i hushållet är han lat. Jag skulle bli vansinnig av att dela hem med honom.
    Men det är inte ditt ansvar,i så fall. Det är han som har valt att vara otrogen och han som ska ta ansvaret för det.
    Ja,du har medverkat till hans otrohet,men ansvaret för hans förhållande har bara han och hans fru. Du ansvarar för dina handlingar.
    Och om han inte vill bli utkastad så borde han ha tänkt med det stora huvudet istället för det lilla.
    Jag tycker gott du kan berätta för frun så får han ta ansvaret för sina handlingar.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 20:06:44 följande:

    Jag tog mod till mig och ringde henne och presenterade mig med namn och berättade att jag varit hennes mans älskarinna de senaste månaderna. Hon blev helt tyst och så började hon snora och jag sa oj ringer jag olämpligt, jag visste inte om att du var sjuk i förkylning. Då började jag höra snyftningar och jag sa att gråt inte för en man och då började hon störtböla och gråta hejdlöst. Jag blev lite orolig för henne så jag så hon lugnade sig lite så vi pratade lite. Hon ställde massa frågor om hur och när vi träffades och hur gammal jag var och hur jag såg ut. Hon frågade om det var slut och jag svarade att jag gjort slut med honom. Hon tackade för att jag ringde och berättade. Hon fick mitt nummer om hon ville prata och så sa jag hej då och

    la på. Sedan fick jag ett sms att jag var en jävla hora. Jag blev så förbannad så jag ringde upp och sa nej jag är ingen hora, jag låg med din man gratis varje gång. Jag förstår att du är sårad men ta det med din man. Jag gjorde slut med din man för att jag tyckte synd om dig. Då sa hon förlåt. Jag räknar med att hon kommer skicka sms och vara upp och ner framöver. Det får jag leva med.

    Till honom skrev jag varsegod, skit ska skit ha. Lycka till, imorgon ska jag dejta en annan. Livet går vidare och nu är jag en erfarenhet rikare.


    Det är bra att frun fick veta sanningen. Men jag tycker inte att du har någon anledning att bli arg på henne för att hon reagerar med att skicka sådana sms till dig.
    Du gav henne ditt nr och du har medvetet medverkat till sveket mot frun.
    Du får ta konsekvenserna av dina handlingar och han av sina.
  • molly50
    Anonym (BBW) skrev 2019-07-28 21:28:46 följande:
    Vem är det som går på TS snyftsagor, det är i alla fall inte jag som gör det. Min begåvning är det inget fel på när det gäller att se igenom TS och hennes skenhelighet.
    Om du tror att det är en trolltråd så är det väl bara att anmäla den då.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 21:52:59 följande:
    Jo du har en poäng i det, det dansar in sms från dom båda. Hon vill träffas, oklart varför. Jag har svarat att jag vill vänta med att träffa henne så det mest uppjagade har lagt sig. Jag träffar henne om hon vill men först om en vecka eller två. Han skriver att han måste prata med mig men jag har svarat att det är slutpratat och eftersom jag gjort slut så måste han respektera att det är slut på alla plan mellan oss. Jag har lovat hans fru att aldrig träffa honom mer och det tänker jag hålla.
    Hon vill kanske träffa dig och se vem du är. 
    Hon vill kanske veta mer.
    Honom kan du bara skita i nu. Han får stå sitt kast.
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 22:29:04 följande:
    Ja du kan ha rätt om varför hon vill träffa mig. Han struntar jag i.
    Men varför vänta i någon vecka om hon vill träffa dig nu?
  • molly50
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-29 01:00:05 följande:
    Dels för att hon säkert är chockad och behöver få tid att samla tankarna och dels för att hon bor 3-4 timmar från Stockholm. Jag sa att hon kunde föreslå något café mitt emellan oss.

    Kommer väl ta en dag tur och retur så det får bli tidigast nästa helg.
    Men om hon själv säger att hon vill träffa dig nu så är det nog inte så att chocken behöver lägga sig för henne först.
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?