Inlägg från: Anonym (Aldrig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aldrig)

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Då skriver ja här, snälla. Vänligen ställ er syster på hennes plats och tänk på det. Om er syster får ett anonymt meddelande att hennes man som hon levde tillsammans i flera år och fått barn och barnbarn är otrogen. Tänk på hennes liv rasar på en gång. Alla som hotar och hatar män, tänk på att det inte bara män som otrogna i samhällen, finns massa kvinnor också. Öppna ögon och tänk praktiskt.

    Du skrev häromdagen att Mannen har försökt skilja sig men det var frun som inte velat göra det pga hennes uppfostran så du har ingen aning om hur hon tänker på sitt liv.

    Anonym anonym kvinna som var med mannen och njöt av allt. Du har ingen rätt att förstöra hennes liv. De får skotta om sitt liv. Säg nej till mannen och stäng dörren om du är modig. Var inte en fegis och släng iväg nåt anonymt.

  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 17:13:57 följande:

    TS har redan meddelat frun.


    Vad bra rå, jävla fegis. är du fru eller anonym? Det spelar ingen roll. Lite ironi. I nuläget är det många som vill lägga sig i andras liv och rätta andra istället att rätta sig själv. Om alla försöker rätta sig själva då blir världen som i himlen :)
  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 17:33:42 följande:

    Varken eller. Jag skrev bara att TS har berättat för frun.


    Förstått. Det är hennes sätt att förstöra stackarns liv
  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 17:33:42 följande:

    Varken eller. Jag skrev bara att TS har berättat för frun.


    Vad tycker du om det här ämnet? Bara lite nyfiken
  • Anonym (Aldrig)
    Anonym (eh?) skrev 2019-08-16 17:47:51 följande:

    Tips: läs på TS visa endast.


    Ja du, läst. Men jag undrade om hennes åsikter om älskarinna. Hon som började tänka synd om mannens frun efter gjorde allting med mannen. Hon som ringde och förstörde frugan när hon började bli trött på mannen och ville göra slut med mannen.
  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 17:56:00 följande:

    Vad jag tycker? Om jag hade varit frun så hade jag varit tacksam om någon berättade för mig att min man var otrogen.

    Jag vill inte kasta bort mitt liv på någon som inte respekterar mig.


    Vad tycker du om älskarinna?
  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 18:07:30 följande:

    Jag tycker att hon inte borde ha inlett något med den här mannen från första början då hon fick veta att han var gift.

    Att hon sen valde att avsluta med honom och berätta för frun.

    Ja,jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka om det. Men jag tycker i alla fall inte att det är hon som har förstört fruns liv. Det har mannen gjort på egen hand, redan då han gjorde valet att vara otrogen med andra kvinnor.


    Det var han som gjorde fel från början men hon var också delaktig i det. Med olika tjejer det vet vi inte. Hon skulle ha avslutat på smidigt sätt utan att berätta. Också hon berättade till frugan när hon ville få slut med mannen. Jag tycker inte att det är bra att göra bedrägeri tillsammans och sedan förråda sin bedragspartner. Hon skulle ha stängt sin dörr mot honom istället, tycker jag.
  • Anonym (Aldrig)
    molly50 skrev 2019-08-16 19:14:57 följande:

    Ja,hon är ju ansvarig för sina egna handlingar. Det är alla.

    Det bästa hade ju såklart varit att han hade berättat för frun själv. Men det är osannolikt att han skulle ha gjort det.

    Och det hade kanske varit ännu värre för frun att få vetskap om hans otrohet genom att få en könssjukdom eller att han gjort någon gravid t ex.


    Älskarinna skrev häromdagen att han steriliserats, så inget barn men om sjukdomar då hade hon också fått den. Vad bra! Härligt va! Men som en kvinna kan du väl gissa hur det känns för en kvinna som har barnbarn och levt ihop i flera år. Hur tungt det kan vara till henne när nån ringer och berättar sånt. Stackars frugan. Jag skulle ha väl lämnat allt tiden och karma och han får ta ansvar för sitt fel. Vi vet inte heller om frugan är asexuell mm..

    Jag ska berätta om en kompis lite senare.
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?