Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    mod iq zero skrev 2019-07-30 21:15:57 följande:

    Men TS är ju nästan lika vidrig som denne man. Först deltar hon i denna otrohet i åratal. Sedan, typ när hon blivit tokdumpad så springer hon till frun och berättar. Varför då? För att straffa den notoriskt otrogne mannen? Ja troligen. Knappast av omtanke med kvinnan ifråga.

    TS har varit delaktig i att krossa en människa.. Det minsta man kan begära är väl att hon lämnar henne ifred. Räcker det inte med att hon har ett arsle till man? Måste hon bli trakasserad av en hysterisk kärring också?


    Det har jag inte jag har bara känt honom några månader. Däremot har han bedragit frun i åratal med flera olika kvinnor.
  • Anonym (Anonym)
    mod iq zero skrev 2019-07-30 21:15:57 följande:

    Men TS är ju nästan lika vidrig som denne man. Först deltar hon i denna otrohet i åratal. Sedan, typ när hon blivit tokdumpad så springer hon till frun och berättar. Varför då? För att straffa den notoriskt otrogne mannen? Ja troligen. Knappast av omtanke med kvinnan ifråga.

    TS har varit delaktig i att krossa en människa.. Det minsta man kan begära är väl att hon lämnar henne ifred. Räcker det inte med att hon har ett arsle till man? Måste hon bli trakasserad av en hysterisk kärring också?


    Han har inte tokdumpat mig, han skriver ju att han vill ha mig och är kär i mig så sent som idag.

    Jag dejtar flera män så jag behöver inte honom.
  • Anonym (Anonym)

    Ni som.tyckte jag var okänslig mot frun när jag frågade om hon var förkyld kanske borde få veta lite mer om varför jag sa så. Mannen har sagt att hustrun haft en jobbig influensa med lunginflammation som följd. Jag tänkte att det kanske var den som satt kvar och att jag kanske ringde olämpligt om hon fortfarande var sjuk

  • Anonym (Anonym)

    Frun ringde mins föräldrar idag och sa att hon var så orolig för hur jag lever i Stockholm

    Nu har hon fått mina föräldrar oroliga. Jag hade ju berättat för frun att jag träffade hennes man på Tinder. Så nu tror mina föräldrar att jag bara ligger runt med gifta M

    Män på Tinder.

  • Anonym (Anonym)

    Mannen skickade några sms om att han ska resa till London om 2 veckor och undrade om jag ville ses när han åker till Arlanda

    Han beter sig som om inget hänt

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Kvinna 39) skrev 2019-07-31 17:19:31 följande:

    Du har aldrig varit i hennes sits, eller hur? En person som blivit bedragen vill ofta veta varenda liten detalj, det ger mer sinnesfrid att veta att ok, det här är det jag behöver hantera, det kommer inga fler obehagliga överraskningar osv. Ge henne så mycket som möjligt, har man sagt A osv... Den som är gift kan du ju bara ge förnamn på och att hon är gift och lite andra luddiga detaljer, säg att du inte vet så mycket. Den andra kanske du kan säga nåt mer om. T ex lär hon ju vilja veta när och hur länge det pågick. Du är den enda källan till information hon har just nu och det driver henne nog till vansinne att inte få reda på saker. Det är lika bra att låta henne veta så mycket som möjligt så hon kan börja hantera det mentalt.


    Nej jag har inte varit i hennes sits. Jag träffade mitt livs kärlek när jag var 17 år och för två år sedan så delade vi på oss för att vi vuxit ifrån varandra. Men vi är väldigt goda vänner. Efter separationen så har jag dejtat en hel del. Kanske tar igen lite från ungdomstiden. Känner att jag vill ha kravlöshet och känna mig fri och ha kul.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Kvinna 39) skrev 2019-07-31 22:14:52 följande:

    Men orka. Jag känner hur jag sitter o rullar med ögonen rent mentalt, snacka om mossigt av henne! Vad sa du till dina föräldrar? 


    Jag sa som det var att jag varit dum och dejtat en gift man och att de ska blocka hennes nummer.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (eh?) skrev 2019-07-31 22:29:23 följande:

    Hur lyckades hon få tag på dina föräldrars namn och telefonnummer?

    Inte för att jag har något med det att göra men är det stor åldersskillnad mellan dig och den gifta mannen? Med tanke på att frun ringde dina föräldrar d.v.s.


    Hon vet ju vad jag heter och så det var väl lätt för henne att kolla med skatteverket/Ratsit eller var man nu går för att få tag på sådana uppgifter. Ja han är mycket äldre.
  • Anonym (Anonym)

    Jag är 20 år yngre och alltså över 40 år. Han är runt 65. Vill inte outa exakt hans och hustruns ålder.

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (eh?) skrev 2019-08-02 19:03:42 följande:

    TS

    Något jag är nyfiken på är om mannen sagt något om att inleda förhållande med dig nu, och vad du i så fall sagt till honom? Har du gjort klart för honom att du inte är det minsta intresserad av det? Om du gjort det , hur reagerade han på det?


    Ja mannen har ringt och sms:at och beter sig som vanligt. Han ska resa till London snart och vill som vanligt ses när han kommer upp till Stockholm och Arlanda. Jag har både per sms och muntligt sagt att jag inte är intresserad och att jag träffar en annan och att jag tycker att han ska skärpa sig. Han kallade mig för slyna och kunde dra åt helvetet eftersom jag har mage att träffa någon annan nu när jag förstört hans äktenskap. Han ringde igår kväll och sa det, tror han var full. Jag var inte ute på någon dejt utan var ute med tjejkompisar men ljög och så att jag var ute med världens gulligaste kille och att han nu för evigt kommer att ägas av sin fru. Så om någon kommer befinna sig i helvetet så är det han.

    Etersom jag blockat hans nummer sedan några dagar så dök han upp med ett nytt användarnamn på min Skype och när jag kollade profilen namn och googlade det så kom det fram sexfilmer på honom och man ser att han runkar i lokalen för företaget. Jag hittade hans användarnamn sedan 2009 på olika sexuella kontaktsidor. Jag blev så förvånad för jag fick intrycket att han var relativt ny på nätet men varit otrogen med kvinnor han mött ute på resor under några år bara,

    Om man som han har ett bra jobb och sitter i flera styrelser för stora företag internationellt. Varför är man inte mer försiktig?

    Frun är inte klok hon är helt galen och vill ha namn på kvinnorna. Någon hade hon fått tag på och kontaktat och som jobbade på någon krog där de bor.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Q54) skrev 2019-08-03 11:42:39 följande:

    TS jag frågade för ett tag sedan. Kanske missat. Sorry isf. Hur fick hon tag i dina föräldrar? Vad gastar sonen om? Räkna med att frugan kommer att hänga ut dig rejält. Till sist undrar jag vad du tycker att du åstadkommit med den här outningen? Vad är grejen mer än att du trasat sönder en hel familj. Du gick in i relationen med öppna ögon. Vad förändrades? Varför ljuger du nu när du tidigare hade ett stort behov av ärlighet? Bara en stilla undran.


    Vet inte hur hon fick tag på mina föräldrar, gissar skattemyndigheten. Varför jag ljög för mannen om att jag var ute med en annan man var för att få honom att förstå att jag gått vidare. Jag tycker ändå att jag gjorde henne en tjänst. Ju mer jag ser av dom ju mer ser jag att den familjen måste varit sönder innan jag berättade.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Q54) skrev 2019-08-03 14:22:36 följande:

    Tack för att du svarade. Ja frugan måste ha fått bra koll på dig när hon spårade så pass bra. Du har fått nya erfarenheter genom den här händelsen. Förvalta dem väl.


    Med tanke på hur besatt hon verkar vara med att leta fram alla hans älskarinnor så tror jag absolut att hon kollat med skattemyndigheten vad mina föräldrar heter och bor.
  • Anonym (Anonym)
    Xenia skrev 2019-08-03 15:39:36 följande:

    Jag tyckte inte att hon skulle berätta för frun mtp att hon inte alls visste hur frun skulle reagera. Men när det nu är gjort, så kan man tänka att frun tidigare mer eller mindre medvetet levt i förnekelse. Kanske kan det vara bäst för henne på lång sikt att veta sanningen om sin man.

    Man kan faktiskt ogilla otrohet och lögner utan att tycka att det är "superduper" att som älskarinna avslöja sanningen. Det är fortfarande i första hand mannen som tagit risken att frun får veta genom sin mångåriga otrohet med flera kvinnor. En älskarinna kan bli med barn och vilja behålla barnet = 18 års försörjning av barnet och då lär även frun få veta. En älskarinna kan bli kär och vilja gifta sig med honom och därför avslöja för frun. 


    Han berättade för mig att han hade steriliserat sig för många år sedan. Han ville inte ha fler barn men frun ville det så han hade steriliserat sig så hon inte kunde få fler barn med honom och han behövde inte heller oroa sig för att någon älskarinna skulle bli gravid.
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?