• milow16

    BF mars 2020 - stannar på FL

    hej!

    Jag är i vecka 6+5 idag! kände av illamåendet innan plusset och har nu börjat spy också. Är fortfarande lite yr men däremot brösten har slutat ömma men har märkt att de blivit lite större. Jag mår illa om jag inte äter nåt eller om jag äter för mkt. Och har en sån konstig jobbig känsla innan jag äter nåt eller har ätit nåt :/

    Jag har ett barn på 2år . Jag är också orolig då jag haft MA tidigare. Så den här gången väntar vi med att berätta efter ultraljud nånstans där i v12-13.

  • milow16

    någon här som känner att det bubblar i nedre magen eller som fått dubbla hjärtklappning som känns som att det kommer upp från halsen?? :/

  • milow16
    milow16 skrev 2019-08-03 11:34:55 följande:

    någon här som känner att det bubblar i nedre magen eller som fått dubbla hjärtklappning som känns som att det kommer upp från halsen?? :/


    jag kännt dubbla hjärtslag tidigare men igår på jobbet var det värre. Är i v7+2 bara :/ mår också illa och efter jobbet igår har jag fått ont i nedre delen av ryggen. Kan nog ha burit konstigt men man blir ju orolig som vanligt..
  • milow16

    Någon som har varit med om stickningar i vänstra äggstocken (tror jag) asså att det liksom ilar eller hugger till? Är i v.8+1 och är orolig att jag fått någon infektion :S Funderar på att ringa 1177 men de kommer antagligen säga att jag ska ringa tillbaka om jag får jätteont eller blöder :( så tänkte fråga här om någon varit med om det eller om det är vanligt??

  • milow16
    HanSof skrev 2019-08-08 19:55:30 följande:

    Milow16 - Gud vad sjukt, jag kände precis likadant igår och jag är också 8+1 idag. Det kom igår kväll, små hugg på vänster sida och jag förstod inte vad det var men reagerade också på det. Nu har jag dock inte känt nått mer.. Skulle också gärna vilja veta vad det kan ha varit?


    Kom det hela tiden då?? asså att det liksom sticker till?

    Oj såg nu att jag skrev fel vecka...jag är 8+0 idag hehe:)

    jag fick det efter jobbet idag. Jag får se om det fortsätter mer imorgon...man undrar ju vad det kan vara. Men jag var väldigt hård i magen idag och hade svårt att göra nr2 efter att ha försökt några gånger och till slut fick till det hehe...kanske kan vara det varför jag fått ont i vänstra äggstocken eller det känns som det är runt omkring där iallfall.
  • milow16

    glitterhitta - Nee smärtan eller ilningar uppstod inte som du nämnde ovan. Utan det fick jag efter att ha varit hård i magen hela dagen och när det släppte så fick jag ilningar/stickningar runt omkring äggstocken...en sån känsla att man liksom reagerar och blir orolig.

  • milow16
    tinylove skrev 2019-08-19 16:15:44 följande:

    Lergigan och Lergigan Comp är olika. Lergigan Comp som jag tipsade om tar man dagtid och de blir man inte trött av då de innehåller koffein. Lergigan blir du tröttare av och kan användas vid ångest/oro och när du behöver vila hjärnan...


    Är de receptfritt? eller är det något som man måste fråga BM om? jag orkar inte längre med mitt illamående...kvällarna är värst! när jag inte kan hålla illamåendet längre då kräks jag...tur att jag bara kräks en gång om dagen men jobbigt ändå. Jag är i v9+4, känner mig deppig och orolig. Familj och vänner vet ännu inget, tänkte vänta tills första ultraljudet (kub). Men det dröjer ju några veckor till...så lergigan kanske nåt jag ska testa?? :)
Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL