• Snurre

    IVF-besked - era upplevelser?

    mariagejan skrev 2019-07-30 18:20:17 följande:

    Hej, 

    Jag och min man fick idag beskedet efter utredning att vi behöver göra IVF för att få barn. 

    Jag började gråta och blev helt förlamad och chockad, hörde knappt ett ord hon sa. Men mina ägg och allt var superbra (är 27år) min man (35 år) han spermier hade låg rörlighet och dålig kvalitet stod något om 1-2 på pappret men hörde ej vad hon sa, vi var helt väck och kommer knappt ihåg något. 

    Jag är jätteledsen och har läst så mycket här på FL. 

    Vad är era upplevelser: 

    Hur lång tid tog det från beskedet tills ni fick göra första behandling?

    Var det sperma eller ägg som ej fungera hos er?

    Vad är era resultat eller antal försök?

    TACK för så mycket input som möjligt. Jag vet att man inte ska ta att få barn förgivet men jag är så himla knäckt, tanken på att detta kommer ta så många månader innan vi ens kanske får komma igång gör mig så ledsen. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-07-30 18:25

    Vill lägga till min man åkte direkt efter beskedet för att lämna blodprov för kromosomavvikelse analys, hur lång tid tog detta för er? Om ni behövt göra det dvs, antar det bara görs om det är mannens spermier som är dåliga? :)


    Vi fick besked om IVF i torsdags, för en vecka sedan. Kändes som någon drog ner rullgardinen och jag har mått skit sedan dess. Är arg och så otroligt ledsen.

    Jag har pcos och ägglossar inte av mig själv, men med hjälp av letrozol som jag gått på i nu 7 cyklar. Killen har många men få spermier av god kvalite. Remiss till RMC i Malmö skickades i måndags så nu bara väntar vi..
Svar på tråden IVF-besked - era upplevelser?