• Anonym (Usch)

    Hur stor risk är det att bli gravid vid 35 års åldern?

    Anonym (Vill inte göra abort igen) skrev 2019-07-31 17:05:13 följande:

    Ja du... kan säga att vårt förhållande inte varit en dans på rosor, därför är nog risken stor nu att jag faktiskt kommer lämna honom om jag blivit gravid igen. För jag tänker inte genomgå en till abort för något han klantade till sig med. Mot barnen är han härlig men mot mig kan han vara en riktig skitstövel.

    Därav (härlig) pappa.


    Du skall självklart lämna honom även om du inte blivit gravid. Det du berättat här är fullt tillräckligt för att lämna omedelbart. Han är inte heller en härlig pappa. Barnen märker hur han behandlar dig och det förstör dem. Rädda dig själv och barnen från denne psykiskt misshandlande man snarast möjligt. Varför vill du leva med en skitstövel som bär sig så illa åt som han?
  • Anonym (Usch)
    Anonym (Vill inte göra abort igen) skrev 2019-08-01 08:08:09 följande:

    Nej därför hoppas jag att det är en liten risk och att min kropp fungerar (sämre) på ett positivt sätt om du förstår vad jag menar. Eftersom jag annars måste välja mellan maken eller graviditeten. Så jag hoppas för guds skull att äl missar eller hoppar över en vecka eller så.


    Det hade väl varit jättebra om du tvingats välja bort maken? Jag fattar inte vad du väntar på? Du har varit fast i 15 år. Har du jobb? Du behöver inte ha en förmögenhet för att lämna. Du behöver inte heller en perfekt bostad, bara tak över huvudet. Om du stått i bostadskö många år borde du kunna få något nu. Dina barn lider av honom lika mycket som du. Gör något åt detta!
Svar på tråden Hur stor risk är det att bli gravid vid 35 års åldern?