Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Förlossning och kriminalvården?! Någon som har koll?

    Jag hade nog inte haft honom med. Han har ju aktivt och medvetet valt att skada dig och barnen. Det är kanske dumt att introducera honom i nästa barns liv också. Tvååringen lider ju mycket och då är det dumt att bebisen ska få en relation med honom. Det blir ju bara ytterligare ett barn som plågas.

    Dessutom är det väl en ökad stress för dig att ha honom med? Vid en förlossning vill du väl ha folk med dig som är trygga och som bryr sig om dig. Inte någon som förstört ditt liv för att han tyckte det var kul.

  • Anonym (Nej)
    ciwny skrev 2019-08-05 16:14:13 följande:

    Det hade varit lättare för dug då än för mig. Jag vill ha honom med. Han är den jag litar på och är tryggast med. Han har inte ?aktivt och medvetet valt att förstöra mitt liv för att han tyckte det var kul?. Jag tänker inte gå in mer på det med dig men jag har läst utredning och domslut och tom den kommer fram till att det var ett medvetet val men det spelar ingen roll för utgången. Eller jo, det gör det kanske i strafflängd, placering osv. .

    Jag kan inte, oavsett om jag skulle vilja, välja bort honom ur barnens liv. Vi har delad vårdnad och det är ingenting som ändras av en fällande dom om det inte skulle handla om vääääääldigt långa straff eller möjligen om det är vi som blivit utsatta. Vi blir mest utsatta av omvärlden och alla som tror sig veta en massa saker. Barnen har rätt till sin pappa. Gäller både de äldre barnen. Just för bebisens skull är det väl skit samma om pappan finns med under själva förlossningen. Där gäller det mig och att jag vill ha stödet.


    Så han råkade omedvetet begå ett brott som ger fängelsestraff? Ett brott som inte har några offer och som han inte begått aktivt?

    Vi är olika det är sant. Jag skulle hata den som skadade mina barn( och mig) på det sättet och vägra låta den personen göra så mot fler barn. Han är motsatsen till trygghet.

    Ni har delad vårdnad enbart på pappret. Han har ingen aktiv del i föräldraskapet just nu.

    Flytta dit du har stöd istället och hitta en mogen, trygg, ärlig man. Det finns sådana. Jag lovar.
  • Anonym (Nej)
    Anonym (Permiss) skrev 2019-08-05 17:45:57 följande:

    Nu läser du Inter vad TS skriver.

    Hon nämner ingenting om brott eller offer.

    Hon säger att han inte aktivt har förstört hennes liv. Det var aldrig hans mening med andra ord. Du vet ingenting om vad som har hänt eller vad han är dömd för, så blanda inte in TS barn i detta. Det som är tråkigt är att barnen inte kommer ha lika lätt till att träffa sin pappa. Och vi vet heller inte hur länge han är borta från bilden.

    Ta dina pekpinnar och rikta åt ett annat håll.


    Det är ju omöjligt att välja att begå brott utan att förstå att man riskerar fängelse. Han valde aktivt att riskera fängelse och ansåg därmed att brottet var viktigare än barnen och sambon. Det är ju ett aktivt val han gjort!

    Inga pekpinnar. Bara en förhoppning om att ts väljer en bättre förebild till dina barn. (kriminalitet har en mycket stark social ärftlighet) Pappan har ju redan valt bort sin familj.
Svar på tråden Förlossning och kriminalvården?! Någon som har koll?