Inlägg från: Honungsvatten |Visa alla inlägg
  • Honungsvatten

    BIM september 2019

    Hej tjejer! Jag var med i augustitråden utan lycka, så nu håller jag tummarna för September!

    BIM 9/9 om någon vill lägga till mig :)

  • Honungsvatten

    Okej, nu berättar jag min story och önskar era bästa tips! Eller om någon befinner sig i liknande sits? Eller bara vill säga några uppmuntrande ord? :)

    Jag och min sambo slutade med P-piller i januari... ?Händer det så händer det? tänkte vi. Vi är redo nu, men ingen stress. Stabila som par, förlovade, god ekonomi, åldern verkligen inne (jag är 32, han 39), det är väldigt mkt kärlek mellan oss...

    Inget hände dock fram till sommaren och jag började följa appar och notera när jag hade ägglossning... Men inget hände då heller.

    Till storyn hör är att jag när jag var (betydligt) yngre har gjort abort (4ggr) trots P-piller, och trodde därför att jag skulle bli gravid bara min sambo nu kollade på mig... typ.

    Så dum man kan va... Att ens tro att det skulle va så enkelt nu när man verkligen längtar.... Och med all den här tiden har jag såklart blivit mer och mer sugen på barn... Verkligen längtar... Hittade familjeliv i augusti och var med i den BIM-tråden och hoppades och trodde verkligen att nu, nu, nu händer det... Men icke.

    Nu har jag insett att man inte kan lita på appar. Eller tidigare graviditeter. Eller bara hopp och kärlek. Jag har nu köpt ägglossningstest och undrar när jag ska börja ta dom? Typ när appen säger att det finns chans? Har 5st men kan absolut köpa fler om så behövs. Och sen undrar jag lite privat sådär hur ofta ni ?myser till det? under chans till ägglossning? Är det 1 gång? Flera gånger per dag?

    Ni får mer än gärna ge mig de tips och råd ni har. Om inte annat så vill jag önska lycka till alla i tråden <3 Stor kram /Honungsvatten

  • Honungsvatten

    Stort tack för svaren och tipsen! Ni är verkligen guld och jag blir så peppad av denna tråd!

    Visst känner jag såklart till att chansen minskar med åldern, men jag har nog blundat för det... Tänkt att ?det där gäller ju inte mig? osv, hur dumt det än låter.

    Men nu håller jag tummar och tår för oss alla här inne <3

  • Honungsvatten

    Nej, ingen ska känna att den vill lämna tråden :( Då har vi andra verkligen misslyckats, för här stöttar vi ALLA! Vi har alla samma mål... Remember that!

    Lider så med er som har fått mens, då jag vart där allt för många gånger själv... Men bara att försöka ladda om och tänka framåt, fast det känns tungt.

    Själv är jag på mitt femte negativa ÄL-test.... Nästan så man funderar om man ens kommer få någon denna månad? Men men, som sagt, positiv ska man ju va! Så jag och sambon myser till det varje kväll iaf... Det kan ju liksom inte skada ;)

    Håller tummarna för er alla och önskar en massa majbebisar i denna tråd! Kram på Er från Honungsvatten

  • Honungsvatten

    Men vad är egentligen oddsen att när man äntligen köpte CL ÄL-test så uteblir ÄL?!??

    Jag blir fullständigt galen på detta... Det kan ju BARA HÄNDA MIG.... Grinar ett tag ensam på på toan.... Men sen loggar man in här och hittar sina likasinnade ?systrar? och jag fylls då åter av hopp <3

    För inte är det väl kört bara för att man fyllt 32? Och detta är som sagt vårt försök till första barnet. Sen i vintras.

    Men jag hoppas, vill och tror... Att snart ska en bebis välja just mig och min kärlek... Om än kanske inte denna gång? Men vi har sett till att mysa ändå, så lite hopp har jag... Time Will Tell.

    Kärleke och kramar till Er ALLA!

  • Honungsvatten

    [quote=79861120][quote-nick]Förstabarnet123 skrev 2019-08-28 08:24:04 följande:[/quote-nick]

    Äsch vad typiskt! :/ Så tråkigt. Likadan sits för mig...Ska först bara smälta besvikelsen över utebliven ägglossning för att tänka framåt sen. Var helt hundra på ägglossning igår, men tempen bekräftade inte det idag. Har inte heller fått positivt på stickorna, men tänkt att jag är lite rookie på dom. Men nu faller pusselbitarna på plats ju, hade nog ingen ägglossningen alls igår.

    Hoppas du får senare ägglossning. Ska du fortsätta testa med stickor? Jag tror jag ska testa nån dag till ifall den skulle vara sen...

    [/

    Tänkte fortsätta två dagar till iaf...

  • Honungsvatten

    Stort grattis till alla gravida i denna tråd!

    Och ett ännu större Lycka Till, till er som fortfarande är kvar. Själv fick jag mensen precis och hoppar därför till Oktober-tråden. Men vill verkligen ge kärlek och kramar till Ni som Lyckats och Ni som fortfarande Hoppas /En ledsen tjej

Svar på tråden BIM september 2019