Forum Kosthållning - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fråga om kost och träning (anonyma)

  Lör 10 aug 2019 10:52 Läst 0 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Elviram - Visa alla inlägg
  Lör 10 aug 2019 10:52

  Hej!

  Jag vill bli av med fett och bygga muskler. Träning har jag rätt bra kolla på men kosten är jag lite osäker på. Ser att många kör ris kyckling och broccoli. Jag klarar inte av att äta något sådant utan nån form av sås. De brukar även undvika salt.

  Jag gillar att laga thailändsk mat så blir mycket kycklingwok och kycklinggryta med kokosmjölk, till det så antingen äggnudlar eller jasminris. Självklart mycket grönsaker som broccoli morötter vitkål m.m. Dock smaksätter jag med olika soyor som är rätt salta men använder inte vanligt salt så ofta.

  Funkar denna mat? Något jag borde tänka på? Ska man ansa kycklingen från fett? Föredra att äta lårfile framför vanlig då dem inte blir så lätt torra men de har en hel det fett på sig.

 • Lör 10 aug 2019 11:27 #3

  Vill inte ha några biffiga muskler utan mer att man ser vältränad ut och att musklerna blir mer definierade. Så behöver bli av med en del fett på överkroppen. Vill bli starkare med.

 • Lör 10 aug 2019 11:47 #6

  Jag vet vet att jag inte kan punktförbränna det mesta av mitt fett är på överkroppen benen har inte så mycket.

  Det är ju skillnad på fett och fett i maten som nätter och avokado är ju bra men jag vet inte om kycklingspett är bra eller kokosmjölk är det och hur mycket kokosmjölk som är lagomt. Jag gillar att ha mycket kokosmjölk när jag väl använder det.

  Jag styrketränar och kör HIIT efter vissa pass. Tränar 4-5 pass i veckan. Bryr mig inte om vikten gör inget om jag går upp i vikt så länge jag bränner fett. Jag har svårt att hålla en strikt diet slutar ofta med att jag skiter i att äta för maten lockar inte eller att jag frossar i mig skräp. Men samtidigt vill jag bli av med mitt fett och förstår att kosten är a och o.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll