Inlägg från: Aurora Borrealis |Visa alla inlägg
  • Aurora Borrealis

    Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?

    Om det enda du saknar är sex så köp en lösf***a. Varför ha sex med en riktig person om du bara söker ett könsorgan? Det kan ju köpas i silicon där sexleksaker säljs.

  • Aurora Borrealis
    Anonym (:)) skrev 2019-09-08 23:11:41 följande:

    Med hjälp av logik. Med sin egna fru har man ju redan "halva inne" så att säga. Hon älskar ju en (förhoppningsvis) och har legat med en tidigare många gånger. Så lyckas man inte med henne blir sannolikheten att man lyckas med någon annan väldigt låg.

    Vi män överskattar ibland vår attraktionsförmåga ganska grovt, men kan man inte ens få sin egna fru att vilja ligga med en är ens sexappeal i realiteten väldigt, väldigt låg.

    Man kan ställa sig frågan: "Om inte ens hon som är gift med mig vill ligga med mig, varför i helskotta skulle då en annan kvinna vilja det?"


    + 1000.
  • Aurora Borrealis
    Anonym (Anonym) skrev 2019-10-28 21:46:58 följande:

    Jag vet det räcker


    Okej, hör av dig efter döden och berätta läget så att alla får reda på hur det är - om det bara var en gång man levde eller så. Det räcker att EN person vet hur många gånger man lever - bara den personen kan bevisa det. Det skulle underlätta, så kan vi ta beslut efter att vi VET allihopa hur det ligger till. Du kan få ett Nobelpris för att bevisa det som endast du vet om detta.
  • Aurora Borrealis
    Anonym (nä) skrev 2019-10-29 13:39:03 följande:

    vad menar du (anonym) skrev ju att vi lever bara en gång, varför tror du att h*n skulle kunna eller vilja bevisa något som går emot h*ns uppfattning?


    Han är ju den ende på jorden som VET vad som händer efter döden, han VET hur många gånger man lever. Jag har hittat honom - han som VET det som ingen annan har lyckats med att veta. Vi måste allså dra nytta av denne person.
Svar på tråden Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?