Inlägg från: Anonym (Samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma)

    Varför vill jag helst slippa sex?

    Anonym (Varför?) skrev 2019-08-12 08:10:54 följande:

    Ja det har varit samma med andra killar, bara kåt i början. Varför kan man inte skådespela sig kåt under hela livet?


    Har samma erfarenhet som dig TS. Bara kåt i början. Kanske är det sån jag är eller så beror det till viss del på att mitt behov av förspel inte blev tillgodosedda. De flesta har tyckt att pang på är en bra början på sex. Träffade dock en man förra året som var mer "gosig" och där höll lusten faktiskt i sig under de åtta månader vi var tillsammans.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Alvis) skrev 2019-08-13 07:24:45 följande:

    Men är det verkligen synonymt med bra sex för just dig? För mig är det typ en mardrömsbeskrivning av vad vissa män tror är bra sex. Och som får mig att titta i taket och sucka till slut. Bra,sex för mig håller inte på lääänge. Då tröttnar jag och börjar tänka på annat Bra sex inkluderar för mig inte heller att byts ställning stup i kvarten (ofta just när jag börjar hitta optimal takt och vinkel) Så män som definierar det som bra sex brukar jag också tröttna på att ha sex med, oavsett hur kåt jag är på dem i början.


    Precis! Har varit med om det med flera av de män jag träffat. Ställningsbyte varannan minut och till råga på allt inget förspel... Vill inte heller hålla på länge, det är ingen tävling liksom. I början är man nykär och det mesta är ok men sen tappar jag lusten helt om det knappt är något förspel eller känslomässig intimitet.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Varför?) skrev 2019-08-13 12:03:21 följande:

    För att han kommer VARJE gång. Det är bra sex för mig.


    Då har du väldigt låga krav. Det behövs inget "bra" sex för att en man ska komma.
  • Anonym (Samma)
    Anonym (Varför?) skrev 2019-08-13 12:09:57 följande:

    Hur menar du?


    En man kommer i princip alltid när han har sex. Sexet behöver inte vara bra för det. Om det är din gräns för när sex är bra så är den ribban väldigt lågt satt. Sex för mig är bra när båda parter njuter och får ut något av det.
Svar på tråden Varför vill jag helst slippa sex?