Inlägg från: Anonym (Bah) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bah)

    Ni som är otrogna hur känns det?

    misil skrev 2019-08-13 09:44:57 följande:

    Fascinerande att sex är så överordnat för många,så att ljuga,bedra och såra andra människor är helt okej.Ett beteende man svårligen skulle acceptera av t,ex vänner.


    Ljuga/bedra vänner gör man konstant för att inte se helt tappad/vidrig ut, även vita lögner är just det, och sårade blir folk bara om man ertappas.

    Otrohet sker ju oftast för nåt i hemmet brustit, och intimiteten knappt märks av, om alls... sen är det ju grymt skönt att slippa allt runt omkring bara för att få sex.
  • Anonym (Bah)
    molly50 skrev 2019-08-13 18:18:51 följande:

    Men om man har problem med något i förhållandet,varför pratar man då inte om det med sin partner istället för att vara otrogen?

    Går inte problemen att lösa så är det ju ärligare att göra slut.

    Att stanna kvar i ett förhållande man anser inte fungera och samtidigt låta sin partner få leva i en lögn är inget annat än egoistiskt.


    Jupp, egoistiskt är oftast orsak bakom otrohet, och nej, vissa saker går inte att ta upp utan att bli anklagad för diverse olika saker, ex. Påstående att jag bara vill tvinga/tjata till mig sex.... så personligen blev jag utsvulten på just sex, annat var ok, men just sexet var /är trist, oregelbundet och helt enligt frus planering, Så min lilla affär med en annan gift var ett ljus i mörkret, och hon vet inget, och kommer nog inget veta.
  • Anonym (Bah)
    molly50 skrev 2019-08-13 20:03:13 följande:

    Du undviker att svara på frågan. Varför pratar du inte med din partner om problemet? Ni kanske kan lösa det tillsammans. Det vet du ju inte om ni inte ens pratar med varandra.


    Somliga av oss har försökt allt, men, vissa kvinnor vill inte helt enkelt ingenting mer än vad dem har.
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 20:14:06 följande:

    *ler* Jo du har nog troligtvis rätt att många kvinnor inte skulle ta nått sånt positivt och att det skulle kunna sluta illa. Men jag känner att om jag (vilket jag gör) känner till en familjefar som jag vet spanar in mig, som har slängt blickar då jag t.ex haft skjorta där man har kunnat ana lite av bröstet men ändå classy och inte trash synligt och han tittat mkt på mig, görför att det finns en sexuell spänning. Det är nästan så att det kan göra lite lite ont mellan benen för att jag blir så kåt då vi varit där.. Här här skulle det ju kunna hända ngt, eller? Hur stor är chansen tror ni? Att han skulle våga om vi plötsligt befinner oss själva? Alltså att han (den rädda nutida mannen) skulle våga göra ett move?


    Ha, extremt liiiiten om du inte visar att det är fritt fram, men låter ju härligt
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 20:43:45 följande:

    Ja jag undrar samma sak! :)

    Jag ler alltid tillbaka då han tittar, jag tittar på han med den där blicken där jag inte bara tittar han i ögonen utan även på hans läppar, hans händer & hela honom. Jag kan till och med typ bita mig lätt på läppen och le.. Han ler tillbaka då. Har hänt att jag stått nära honom och "råkat" röra hans hand.

    Vill veta hur man visar intresse för en man på typ bussen också!P.s kul att äntligen höra ifrån en tjej som tycker om samma typ av fantasi.. Känns annars som ingen gör det.. Jag menar så jäkla tabu är det väl ändå inte hehe:)


    Hade en kund som alltid stod lite för nära när hon pratade med mig, alltid super urringat som hon vände till mina ögon, ibland ville hon ge krama till hälsning, uppmuntrade med kroppspråk till at ta på rumpan... kan lugnt säga att hon verkligen drev en uppåt väggarna.

    Dessvärre fick man aldrig chansen till annat innan hon flyttade eller så gillade hon bara uppmärksamheten.
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 21:35:38 följande:

    Men om hon inte hade flyttat, hade du då som man vågar flirta tillbaka? Hade du vågar göra ngt mer?

    Jag hade en kollega (manlig) på mitt jobb, man kunde jobba natt jour ngn gång. En gång tog jag ett sånt pass för jag vill testa på hur nätterna var, han jobbade då ett kvällspass. Jag kunde inte låta bli och önska att han hade vågar göra nått..! Vi flirtade hej vilt.. . Synd att han inget gjorde.. Hade kunnat varit så sexigt just på den arbetsplatsen (vågar inte säga men jag lämnar det åt fantasin) :P


    Jo?rå, mkt flirt, nån kyss, lite händer här å var, men kunde bara några sekunder här och var, var ju på jobbet

    Men fysiskt fick hon inget före hon bokstavligen tog min hand och satte den på häcken vid en ?hej-kram? tillfälle, jag gör inget utan en öppen invit/förslag pga gift och sådant där.

    Var nästan samma sak med min riktiga affär, bortsett från att det inte var på jobbet, men hon fick göra första öppnandet över vänskapliga gränsen bara för att visa var skåpet stod, efter det hade vi rätt härligt en hel sommar innan vi avslutade för att återgå till vardagslivet.
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-14 01:58:54 följande:

    Ok :)

    Men du skrev "din riktiga affär" var det med en kvinlig (?) Vän till dig? Ibland blir jag så nyfiken på mina manliga vänner, om de ÄR otrogna mot sina fruar/flickvänner eller skulle de kunna tänka sig vara det/vill De? Finns det ngt sätt man kan märka om en manlig vän är intresserad eller öppen för det? Något män säger eller gör för att veta?

    Har du "bara" haft 1 affär? Vill du eller har du planerat att göra det igen och sist har ni barn osv?


    Mja, vän blev hon efter sommaren, har sporadisk ytlig kontakt nuförtiden, då var hon en främmande kvinna man flörtat lite med då och då.

    Vi klickade just för att hon erbjöd nåt jag velat ha i många år, och antar att jag till skillnad från hennes man var villig (väldigt) att ge henne det.

    Planer på nya snedsteg.. nä, skulle nog kräva nåt lite extra för att göra det igen inom dem närmaste åren tror jag, men skulle bli glad om hustruns åsikt om öppet ändrades

    Tror du kan märka av om någon är lite villig beroende på hur positiva/negativa de låter om hemmalivet, sen kan du nog hjälpa ditt önskemål på traven med vanlig kvinnligt kroppsspråk, i.e gunga extra med rumpan och en blick över axel, lös urringad tröja m.fl saker för att öppna upp deras fantasi, vi killar är visuella, lyckas du komma in i en opassande situation så kan du alltid säga att det blir er hemlighet Säger han att han är gift och verkligen drar sig undan.. då är det nog kört, säger han det UTAN att dra sig undan, testa lite till.

    God jakt
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-14 18:39:36 följande:

    Hej & God eftermiddag :)

    Tack för dina svar!

    Får jag fråga vad det var hon gav dig som du velat ha och vad hennes man inte var villig att ge henne? Är nyfiken bara;)

    Gällande din frus åsikter om öppet förhållande- har du t.ex erbjudit henne att hon själv kan få hitta ngn på egen hand och testa (bara en gång) och att du inte kommer att göra det utan väntar tills hon har gjort det och att ni tar det därifrån? Eller är hon liksom HELT anti?


    Kan nog bara gissa på hennes sida, men efter att ha träffat han i affärer så kan jag nog gissa att 1ggr i månad och missionär är nog hans främsta sexuella egenskap.. tråkigare jäkel får man nog leta med ljus å lykta.

    Det jag fick njuta av var en väldigt hungrig och lagomt undergiven kvinna resten är min hemlighet.

    Anti mot öppet är bara förnamnet, var ett blankt nej blandat med en del skrattretande hot om fysiskt våld :-P
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-15 11:12:20 följande:

    Hej :) 

    Det där fattar jag inte, jag menar, vad är poängen med att dels nästan aldrig ha sex och sen när man väl har det så ligger han bara ovanpå sin fru/kvinna och juckar 5-10 gånger sen är det över.. Fy vad äckligt på något sätt. Då hade jag hellre varit utan och nekat all sexuell kontakt. Men det måste ändå vara svårt att veta 100 % om den man har en affär med verkligen talar sanning om sin partner.. (hmm?) 

    Låter i alla fall som ni hade det bra tsm, och jag respekterar att du vill hålla resten privat ;) Men detta med undergivenhet är något som jag också tycker om. Det finns så mkt man kan göra tsm sexuellt, så varför slösa hela jäkla livet på något så torrt och tråkigt som missionären??

    Jag har funderat mycket kring det där, varför stanna kvar? Jag vet att de flesta har sagt det många gånger förr, vi har barn, hus, ekonomi och gemensamt socialt nätverk/vänner/liv tsm, man kanske tom älskar sin fru/man känslomässigt, men inte rent fysiskt. Men tär det inte på en? 

    Jag har en kollega som var helt jäkla knäckt. Hon och hennes man hade i många år försökt att få barn tsm, efter en herrans massa år blev hon gravid, lyckan (speciellt då för henne) var total. Men, i (tror jag) månad 3-4 kommer han och berättar att han har träffat en ny. Han skulle vilja leva med denna kvinna. Jag tyckte så jäkla synd om henne, varje dag på jobbet såg hon helt förstörd ut. Då undrade man ju om det inte hade varit bättre för alla att hålla tyst om det. Men hennes man ville leva med den andra kvinnan, han upplevde att de inte hade ngt kvar. Jag vet inte om det var så att allt detta med att försöka bli med barn tärde på honom och när han väl träffade en kvinna som var intresserad så hade han hittat en väg ut så att säga?

    Oavsett var det enligt mig mkt dåligt skött av mannen.


    Vi pratade inte om våra respektive, utan det var min spekulation av att ha mött han och min upplevelse av hennes aptit

    Jo, det var mkt illa skött av mannen, och dålig timing av moder natur, själv blev fick jag nån sorts nytändning och energi att försöka förbättra mitt eget bo, nog för att det ibland känns rätt meningslöst när man vet att folk inte förändras så lätt.
  • Anonym (Bah)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-15 22:08:35 följande:

    Tjena!

    Undra om man kan få "nytändning" just för att man på ngt vis "lever farligt" och att det sig blir en kick. Sen när man har fått vad man vill sexuellt och går tillbaka så inser man kanske också att saker kanske ändå inte är så roliga ändå. Men jag hoppas ändå att du ska få mer sex ;) För min del vill min sambo men inte jag. Däremot är jag sjukt kåt nästan hela tiden. Det räcker att jag går förbi ngn man som jag tycker är manlig och sexig så ser jag hela sexscenen framför mig och även med vissa kvinnor/tjejer! Ibland är man tvungen att "gå på toa" på jobbet:) Så är det då man är sexuellt frustrerad!


    Haha, mycket möjligt, tyckte dock inte att jag levde farligt, var mer att jag blev påmind på riktigt hur skönt vissa saker är, och hur det kändes när... hrmm.. ja

    Låter ju som att det närmar sig att få det ur systemet, antingen i hemlighet, eller så säger du till din tjej att nu jäklar få hon fixa sig, eller så letar du reda på en sido-hingst

    (En mening jag skulle få h*lvete för hemma)
Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?