Inlägg från: Mella-Bella |Visa alla inlägg
  • Mella-Bella

    Ni som är otrogna hur känns det?

    Anonym (----) skrev 2019-08-13 20:26:01 följande:
    Chansen är extremt liten, du behöver ta första steget för att han ska våga.
    Jag gillar också den fantasin, hur tycker du att man ska ta ett första steg mot en okänd man för att han ska förstå att det är fritt fram (om han är intresserad) ? 
  • Mella-Bella
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 20:38:56 följande:
    Ja jag undrar samma sak! :)

    Jag ler alltid tillbaka då han tittar, jag tittar på han med den där blicken där jag inte bara tittar han i ögonen utan även på hans läppar, hans händer & hela honom. Jag kan till och med typ bita mig lätt på läppen och le.. Han ler tillbaka då. Har hänt att jag stått nära honom och "råkat" röra hans hand.

    Vill veta hur man visar intresse för en man på typ bussen också!
    Tycker dina fantasier scenarier som du beskrivit här är sjukt tändande!

    Det du beskriver nu är mer än jag skulle våga tyvärr, tror jag. Jag skulle helst önska att den okände mannen skulle ta första steget, ta tag i situationen och visa vart skåpet ska stå så att säga. Och han på nåt magiskt sätt visste att jag ville detta. Men knappast troligt att man skulle vara med om något sådant.

    Ursäkta OT ts hoppas det var ok.
  • Mella-Bella
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 21:31:05 följande:
    Jag förstår ju att det är skrämmande att ta det där steget. Men mer än jag har gjort framför honom för jag inte. Fattar han inte eller fattar med visar inte mer tydligt så kommer jag låta det vara och gå tillbaka till "tjenis-beteendet". Men det vore så tråkigt. Jag blir så kåt av att vara bara vara i närheten av varandra och tycker det är spännande och typ high light av hela besöket:)

    Jag vet känner (egentligen) samma som du, vill att mannen ska vara dominant :)
    Du verkar vara en härlig tjej så synd att du får gå och vara så svältfödd på sex när du så tydligt har så mycket passion inom dig. Har du pratat med din partner om problemet? Din relation låter ganska så torr tyvärr om jag ska vara ärlig...
  • Mella-Bella
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-14 01:47:32 följande:
    Tack :)

    Ja det är tyvärr så rent sexuellt. Händer ingenting. Min flickvän och jag hade skitbra sex och Mkt det första året eller kanske de första 2 åren. Mycket sånt som jag gillar, typ binda fast, dominera osv. En del lekar och Mkt fantasi. Sen med tiden var det nog jag som tappade intresset att ha sex med henne. Helt ärligt. Det var så mkt kring hennes barn och de kom plötsligt in på heltid och skulle bo med oss. Hur trevligt och inte så trevligt det än må ha varit så tog det död på attaktionen och sexet. Så på sätt och vis är det synd om henne också. Hon vill ju ha sex.. jag bara tänder på så mkt mer just idag. Det är jag ju märkt att ju "äldre" jag blir (är 34) ju mer vill jag ha och prova. Har tidigare inte varit jättetänd på män men börjar definitivt bli det. Gillar ju fortfarande tjejer/kvinnor men det är något med vissa män.. hehe :)

    Hur är det för dig, är du i en relation också?
    Ja ok, så du är inte intresserad av sex med henne? Jag fick intrycket att hon inte ville. Men du vill ändå fortsätta förhållandet? Utan sex? Vad tänker du om framtiden för förhållandet?
    Finns det något som skulle kunna väcka liv i sexlivet igen mellan er tror du?

    Jag har någon slags kk-relation. Det går sådär.
Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?