Inlägg från: Anonym (arrogant) |Visa alla inlägg
  • Anonym (arrogant)

    Ni som är otrogna hur känns det?

    Det känns tydligen bra med sin otrohet om man målar upp en bild som berättigar falskheten man valt då man tar sig rätten att göra andra människors livsval över deras huvuden. Och intalar sig själv att det är bäst att låta partnern leva i en drömvärld istället för att låta dem välja själva med alla kort på bordet. Så arrogant att själv ta sig rätten att bestämma och veta vad som är bäst för någon annan när den lägger kanske tiotals år på sitt liv på ett luftslott som går sönder till slut när det är försent att börja om. Så vidrigt arrogant.

  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 18:56:30 följande:
    Ibland finns det ingen gemensam lösning att hitta när man vill helt olika saker och man kastar inte bort en lång relation och allt man har gemensamt för att man har olika syn på sex och man har olika behov.
    Håller din fru med dig där så är det ju inga problem. Att du inte kastar bort relationen är ju ditt beslut. Men om hon vill kasta bort relationen så borde det vara upp till henne och inte för dig att bestämma över hennes huvud. Det är hennes liv det handlar om men du tar dig rätten att bestämma åt henne att relationen inte ska kastas bort. Du skriver att du vill spela med de kort du har för att göra så bra du kan för dig själv i ditt liv men du ger inte henne samma möjlighet eftersom du döljer korten.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Trogen men inte lycklig som jag skulle kunna vara!) skrev 2019-08-13 19:05:05 följande:

    Jag har länge varit nyfiken på detta med att vara otrogen, men jag vill inte vara det, men i min fantasi är jag det ändå! Jag känner bara att om jag skulle vara otrogen så tror jag att jag hade mått skit dåligt. Alltså min sambo är så snäll och en så fin och genomgod kvinna! Jag hade haft så dåligt samvete. Hade jag däremot känt ngn form av hat mot min partner så hade jag lätt kunnat vara otrogen. Men jag gör inte det. Jag älskar henne! Men vi har nästintill inget sexliv och jag är dödskåt! Vi är 2 kvinnor! Jag vet! Helt otroligt :D Jag tänder på både män och kvinnor, kvinnor tänder jag på både fysiskt och känslomässigt och män mest bara fysiskt. Jag har någon gång chattat med ngn och planerat att träffas men då själva planerandet att träffas fick mig att komma så hårt flera gånger kände jag inget behov av att ses IRL. vilket jag nog ändå aldrig hade gjort hahaha!


    Din sambo kanske skulle acceptera att du har sex med män? Vissa brukar inte ha något emot om partners kk inte är samma kön som en själv, då känner de att det inte är samma konkurrens.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 19:39:30 följande:
    Fortsätt du att leva i din drömvärd men jag kan garantera att det kan bli ett hårt uppvaknande en regnig dag.
    som din fru lever i en drömvärld och får ett hårt uppvaknande en dag menar du
  • Anonym (arrogant)
    molly50 skrev 2019-08-13 20:20:57 följande:
    Just det. Man är två individer i ett förhållande.
    Varför ska då bara den ena få chansen att göra det bästa av situationen? Ska inte båda få samma chans då?
    T ex genom ett öppet förhållande?
    Om man är så olika och har så olika drömmar och värderingar så är man kanske ändå inte rätt för varandra i slutänden?
    Exakt han vill själv ha chansen att få göra de val han vill för att själv få det bra men han undanhåller samma chans från kvinnan. Han ska bestämma åt dem båda och hon är ovetande.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 21:08:41 följande:
    Det är vissa typer av människor jag mår riktigt illa av och det är personer som tror sig ha rätt att styr och ställa i andras liv och personer som tror sig sitta på den enda sanningen om relationer.
    Ironin är total...snacka om att kasta sten i glashus...haha!
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Etik) skrev 2019-08-13 22:09:18 följande:
    Väldigt få brukar acceptera det, de flesta (kvinnor i vart fall) som jag diskuterat ämnet med här på FL säger samma sak; ska han leva med mig får han avstå sex, finns inte på världskartan att han skulle ha sex med någon annan.

    Bara att ens lyfta frågan skulle få många att explodera direkt.

    I verkliga livet kan ärlighet i många fall bara göra saken värre.

    Hade jag varit helt ärlig hemma hade det bara gjort min fru ledsen och mått dåligt, bättre att hålla vissa saker för sig själv (gäller andra saker än otrohet)
    Då vet man ju premisserna för ett förhållande med den kvinnan. Ska vi vara ihop måste jag avstå sex. Det är inte obligatoriskt att vara i ett sånt förhållande.
  • Anonym (arrogant)
    LuciferIV skrev 2019-08-13 22:31:15 följande:
    Jo, men sen är det ju allt det andra i livet som också spelar roll, är inte så enkelt alltid.
    Klart att det inte är enkelt, men om partnern vill gå isär för att hen inte accepterar sex utanför förhållandet så är det hens rättighet att välja det.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Etik) skrev 2019-08-13 22:44:16 följande:
    Det vet jag väl, men det framställdes som att det var helt okomplicerat att ta upp den diskussionen, och det är det inte, och som jag tidigare nämnt, det är mycket annat som spelar in. Att bryta upp ett kanske 30-årigt förhållande, där allt utom sexlivet är toppen, för att KANSKE hitta nått bättre, är inte så självklart som många här verkar tro.

    Jag säger inte att det är rätt, men det är mycket som spelar in, och har man gått sexlös några år och träffar en trevlig person på jobbresan är det lätt hänt att man trillar dit.

    Och personligen tycker jag att om man tappat intresset för sex själv får man skylla sig själv lite om partnern väljer att söka det nån annanstans.

    Förstår faktiskt inte ens varför man blir upprörd. Är man helt ointresserad av sex hur kan det då vara en stor sak att den andre har det med någon annan?
    Man kan ju iallafall ha sådan hänsyn och respekt för sin partner att man inte för bakom ljuset. Om man får skylla sig själv och det är rätt, varför inte säga det till partnerns ansikte istället. Vill partner bryta upp hela livet pga en otrohet så är det ändå dennes val, alla måste få chansen att välja i sitt eget liv.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (BBW) skrev 2019-08-15 10:16:11 följande:
    Tror att det i många fall handlar om sårad självkänsla och att man inser att den drömbild man haft var en illusion inte så mycket om sveket i sig. Många skulle helt enkel bli bättre rustade att hantera något som är rätt vanligt i relationer om man jobbade med sin egen självkänsla och självbild.
    klart som *** det är en illusion när det är den otrogne som luras och bedrar och medvetet skapar en bild om att h*n är trogen, det är ju det som den otrogne vill att partnern ska tro, därför döljer h*n sin otrohet, annars hade h*n lagt korten på bordet, ditt resonemang är så dumt så klockorna stannar.
  • Anonym (arrogant)
    Oerhörd skrev 2019-08-16 13:30:16 följande:
    Illusionen handlar inte om trohet, utan om bilden av att allt är som det ska, och att partnerns känslor inte passar in i den. Din oförmåga att vilja förstå gör resonemanget så dumt att klockorna stannar, här hos mig tickar de på precis som de ska.
    Den otrogne döljer ju sin otrohet medvetet, just för att partnern ska tro att h*n är trogen, så h*n manipulerar ju så den bilden att allt är som det ska upprätthålls och upprätthåller illusionen.
  • Anonym (arrogant)
    Anonym (Funkar) skrev 2019-08-16 14:21:57 följande:
    Absolut! Men hur ofta är någon otrogen i en perfekt relation, där kommunikationen är på topp och bådas känslomässiga behov till fullo uppfyllda? Illusionen tenderar börja en bra bit före snedstegen gör det.
    ingen relation är perfekt och det finns många relationer med kommunikationsproblem, men där parterna fattar att mer bedrägeri spär på illusionen. Det är skillnad på att medvetet bedra någon annan än att bedra sig själv. Väljer partnern att bedra sig själv trots att h*n vet om otroheten, då går det plötsligt att jämföra däremot...
Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?