Inlägg från: Smurfen88 |Visa alla inlägg
  • Smurfen88

    Vi som planerar syskon 2020

    Ja vi är i starten nu för nr3 så spännande! Våra barn är 6 och 4 så är ju ett tag sen man va gravid sist. Ettan va helt oplanerad och tvåan tog sig direkt efter piller stop men nu är man lite äldre. Slutade med piller i april och fick igång mensen ganska direkt men har ingen koll på ÄL. Första försöket denna månad så inväntar BIM nu den 19

  • Smurfen88
    Planerar2020 skrev 2019-08-13 12:10:39 följande:

    Spännande! Då är dina barn ungefär som mina. 

    Samma för oss, första var i princip "blir det så blir det" men inte superplanerad, vårt förhållande var ganska nytt då. Blev gravid direkt. Andra tog sig också direkt. Så förväntar mig att det borde ta längre tid denn gången.

    Men samtidigt har jag kollat med ÄLtest och haft sex varje dag, så chansen att ha missat ÄL och det inte skulle bli någon bebis är i princip obefintlig. Om nu kroppen tar hand om ägg och spermie som den skall vill säga, och att det fäster.


    Ja det låter ju verkligen som goda chanser för bebis! Tänkte att blir de inte nu ska jag också börja med ÄL test för att va mer säker nu har vi liksom bara kört på så mycket vi orkar haha. Mensen har varit punktligt hela sommaren så tänker att jag testar om den inte kommer på utsatt tid. Jag har bara varit gravid 2 gånger men bara för att de va lätt förut behöver de ju inte va så nu
  • Smurfen88
    VictoriaBerggren skrev 2019-08-14 16:11:26 följande:

    BIM imorgon och detta syns just nu. Fyra olika märken, är alla spök??


    Tycker de ser positivt ut!

    Idag har jag kännt en diffus värk som strålar ut i ryggen och brösten känns ömma men vet ej om de är tidiga tecken eller bara önsketänkande för att man vill så mycket.
  • Smurfen88

    Tänker att dagarna aldrig går så långsamt som när man väntar på något! Man känner ju efter minsta lilla grej i kroppen och hoppas.

  • Smurfen88

    Tror inte det tog sig denna månad. Bim på tisdag men fick negativt både igår och idag vet att de kan va för tidigt men känns som alla plussar så långt innan. Nåja bara vänta och se.

  • Smurfen88
    Planerar2020 skrev 2019-08-19 18:47:36 följande:

    Håller tummarna! BIM imorgon tisdag eller nästa vecka?


    Enligt min app imorgon och den har stämt på pricken hela sommaren. Men hoppas så klart den inte kommer. Hur går det för dig ?
  • Smurfen88
    Planerar2020 skrev 2019-08-19 19:53:55 följande:

    BIM runt 25-27/8.

    Har haft molvärk, ökad acne, stick i underliv, ökad trötthet och minskad aptit nu i några dagar. Molvärken har hållit i sedan i torsdags. Undrar om kroppen verkligen kan hitta på allt, är jag inte gravid så vet jag inte vad...


    Håller tummarna! Jag blir inte heller klok på min kropp pga symtom som jag inte känner igen men tänker logiskt då att jag inte lagt märke till detta förut för att vi inte försökt planera bebis. Tänker att blir de inte nu så kanske nästa månad blir mer uthärdlig pga då är jag igång med plugget igen nu har jag bara varit hemma och verkligen haft tid att känna efter minsta lilla i kroppen.
  • Smurfen88

    Jaha fattar ingenting bim dagen kom och gick ingen mens och negativt test. Blir galen ska kroppen börja trassla nu :/

Svar på tråden Vi som planerar syskon 2020