• NicoleSs

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?



    Hoppar in här????

    Någon som kan tolka dessa tester? Första gånger jag använder ägglossningstest och blir lite smått förvirrad..

    Har jag haft ägglossning 2 gånger eller?????

    (det sista testet ser starkare ut i verkligheten)
  • NicoleSs


    Har tagit tester nu 4-8/12 och tog ett till ny bara för att liksom???? och det känns som om att det blir starkare igen.. Bilden till höger är mellan 4-8 uppifrån och ner och den till vänster är från idag.

    Ju fler tester man tar, desto mer förvirrad blir man????
  • NicoleSs
    Minmillis skrev 2019-12-10 12:49:21 följande:

    Håller med! Kolla mina test liksom :O


    Vet inte hur man ska tänka, gravid eller inte ägglossning eller inte, test som inte funkar? ????

    Vilken del av cykeln är du i? Jag är i ÄL+6 om man utgår ifrån att jag hade ÄL den 4 som jag ändå tror då de testet är starkare i verkligheten.

    Undrar hur tidigt man egentligen kan testa för o se om man är preggo eller inte, är så lång väntetid om man ska vänta till bim????
  • NicoleSs
    Minmillis skrev 2019-12-10 14:00:13 följande:

    Jag är på samma som du! Om jag hade äl den 4e där de är starkast så är jag på äl+6 ungefär :O men vet ärligt inte. Ska ta test om 5-6 dagar du då? Ja jag orkar aldrig hålla mig till bim xD men är riktigt trött på dessa äl test. Man blir inte klok :O funderar på om de e fel på dem :o


    Åh vad roligt! ???? Vet faktiskt inte om jag kan hålla mig så länge, men funderar på om man ska beställa så de kommer om några dagar och sen hålla sig borta från butiker???? börjar ju känna av lite symtom men man vet ju inte om det är hjärnspöken som är igång????
  • NicoleSs
    Majja92 skrev 2019-12-10 19:17:34 följande:

    Alltså vaaaad är dettaaaaaa? Ägglossning måste ju ha skett 4-5e upp ifrån, där är de aningen starkare. Varför fortsätter de vara starka, så frustrerande...... Ska aldrig ha dessa tester igen!


    Du kan inte vara gravid då? Man kan tydligen få starkt utslag på ältester då
  • NicoleSs
    Majja92 skrev 2019-12-10 20:12:41 följande:

    Nää, testade för någon dag sen och då var det negativt så det är jag säker på att jag ej är! Hade


    Okej, vad konstigt annars, tror ju inte man kan släppa så många ägg under en månad???? måste vara något fel på testen, är inte säker själv på mina test heller.
  • NicoleSs
    Majja92 skrev 2019-12-10 20:37:53 följande:

    Nej så många ägg har jag nog inte släppt haha! Måste vara något fel på testerna, verkar som att många har problem med dom nu. Jag har ALDRIG haft mer än två dagars positivt, har alltid en tydlig och fin stegring annars. Så himla konstigt....


    Haha ja nej, man får hoppas det iallafall???? den här månaden är första gången jag testar med ältester, kanske inte var så smart, starkt utslag sen svaga sen starkt och svagt och sen starkt igen. Nu har jag ju inte testat om jag är gravid än, tester kommer imorgon men det kanske är för tidigt att testa????
  • NicoleSs
    Majja92 skrev 2019-12-10 20:58:06 följande:

    Usch, förstår att det är rörigt... Testlagret har funkat bra för mig! Kan rekommendera dom, hoppas dock att du inte behöver dom fler gånger ;) Hur långt efter ÄL tror du att du är?


    Haha de hoppas jag också, sambon kanske inte;) imorgon är det en vecka efter ÄL, många har testar positivt runt en vecka innan men jag vet inte, tålamodet är ju såå lågt just nu haha
  • NicoleSs
    Majja92 skrev 2019-12-10 21:18:51 följande:

    Försök vänta iallafall till 9-10 dagar efter ÄL, vet att det är svårt men det är bara lönlöst tidigare än så. Då har jag plussat som tidigast, 9 dagar efter, meeeega svagt


    Haha jag ska iallafall försöka, det ska jag, sen får vi se????
  • NicoleSs


    Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, är i chock????

    Ägglossning den 4/12 bim den 19/12 och nu detta test... hjärnan checkade ut totalt????
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?