• Lovart

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    zqw123 skrev 2020-01-07 10:21:34 följande:

    Jag skrev en egen tråd om mina funderingar kring äl-test, men såg nu att denna fanns. :D Jag laddade ned appen Premom då många verkar använda den, dock kan man inte gå vidare i appen om man inte skriver in när man hade sista mens. Jag har ätit cerazette i flera år och slutade 31/12, för en vecka sedan. Hade ingen mens då så kan inte notera det. Några fler som är i samma sits? Hittade ni typ på ett datum?

    Jag har ju ingen aning om när jag får ägglossning, kan gå fort eller dröja månader, men så himla ivrig så är lite besatt av testerna. Om jag förstår det rätt så är det bara stegring en period under dagen, så är rädd att missa den. :/


    Jag är i samma sits och hittade på ett datum. Tog när jag tror att jag slutade med p-piller :) Tänker att det borde rätta till sig allt eftersom man lägger in.
  • Lovart

    Någon mer än jag som tycker appen Premom är svår att använda till att få värden på ÄL-tester? Allt hänger ju på vilket ljus och vinkel bilden tas i :/ Testade att ta kort på samma ÄLtest flera gånger (även så jag försökte ha exakt samma vinkel) och det blev skit stora skillnader i utslagen (siffrorna bredvid menar jag alltså).

  • Lovart
    PelloBello skrev 2020-01-13 18:48:26 följande:

    Ja jag tycker det med. Jag brukar ta flera bilder å spara den som Har högst värde :) viktigaste är ju att se själva stegrinen. Sen lägger jag inte så mkt vikt vid själva siffrorna.


    När jag tog kort i Premom appen så visade ett test 4,38 (high) och vid nästa foto på samma test 0,24 (low). Fick liksom ta en massa och försöka välja det som jag tyckte såg mest riktigt ut :P
  • Lovart
    Magda11 skrev 2020-02-02 16:49:31 följande:

    Tog ett nytt test idag (samma tid som igår) och det visar svagare än gårdagens. Vad kan det bero på? 


    Du kanske hade fullt utslag i natt ????
  • Lovart
    Magda11 skrev 2020-02-08 09:45:48 följande:

    Skaffade appen nu och registeredade de test jag sparat (har tagit fler, men de har varit svagare). Verkar som om jag verkar gilla att ligga på typ 0,28... Hade en liten höjning en dag, men det gick ju över snabbare än det kom, så... (Glömde registrera testet från igår, men det var lite svagare än det jag tog idag.)

    Ska börja spara alla tester nu och testa lite oftare. Borde jag testa var 4e timme? Eller ska jag vänta lite längre? 


    Du har svaga tester så jag skulle testa en gång om dagen tills du märker en höjning, sedan två gånger om dagen
  • Lovart
    nystrom98 skrev 2020-02-10 14:50:39 följande:

    Hej!

    Detta test är taget igår, vilket är negativt(?)

    Och detta är taget imorse, gissar på att det är positivt men är inte säker? Första gången jag använder mig av äl-tester..


    Dagens är positivt, pöka på =D
  • Lovart


    Hej tjejer. Jag tog ett clearblue digitalt ägglossningstest som visade tom cirkel, alltså negativt. Detta test ska detektera de fyra mest fertila dagarna. När jag tog ut testet ur behållaren för att kasta det så reagerar jag ändå på att de två strecken är ganska starka båda två?

    Jag fattar att det är negativt för jag får ju gå efter vad den digitala visade, men är det inte konstigt att jag inte ens fick en blinkande gubbe med detta resultat?

    Någon som vet vilket av strecken som är teststreck och vilket som är kontroll?

    Jag använder annars testlagrets stickor och har aldrig fått högt utslag sedan jag slutade med p-piller i november. Jag har tagit cirka tre tester med clearblue tidigare och det har aldrig visat så starkt streck.

    Huvudfrågan är alltså, är det bara jag som tycker det är konstigt att jag inte ens fick blinkande gubbe idag?

    Kram på er
  • Lovart
    ESemlan84 skrev 2020-02-28 10:28:56 följande:

    Vill bara testa och se om man kan se bilder här på FL ingen. Min ägglossnings data den här månaden. Tycker appen fungerar riktigt bra. Slipper man tyda strecken själv.


    Tyvärr, inga bilder än
  • Lovart

    Kan någon hjälpa mig som är nybörjare.

    Igår fick jag fast gubbe på CB ägglossningstest, men det var inte riktigt fullt utslag på testlagrets sticka. Idag vid samma tid var utslaget på testlagrets sticka exakt lika starkt som gårdagens (men ej lika starkt som kontrollstreck). Nu på eftermiddagen tog jag ett till från testlagrets och det ger ännu starkare utslag nu, men inte riktigt lika starkt som kontrollstreck ändå.

    Hur skulle ni tolka detta? Det som gör mig förvirrad är ju att CB gav mig fast glad gubbe redan igår. (Den gubben sitter kvar i 48h sen så det går inte att testa med den igen just nu, om jag inte missuppfattat något).

    Jag skriver för att jag så gärna hoppas att ägglossningen dröjer lite till eftersom gubben är på jobbresa ända tills onsdag :D

  • Lovart
    Malllin skrev 2020-03-03 10:55:08 följande:

    Hej.

    Jag håller på bli knäpp. Min mens var två dagar sen. Är på cd 12 nu och har testat sedan sedan cd 10. Väldigt väldigt svaga äl test. Tom ring på cb digital. Jag brukar få starkare vid cd 12 och blinkande gubbe också. Kan jag ja missat äl? Rädd att det kom redan cd 9 då jag hade molvärk då. Blir så orolig för vi kommer inte kunna pricka äl på två månader och detta var liksom den chansen vi hade nu på ett tag.

    Är det kört även fast äl är punktlig vid cd 13/14 annars.

    Börjat fundera på att skjuta upp mens och därmed äl nästa månad för att få till det. Någon som har någon erfarenhet av primolut?


    Hej. Jag tycker du ska fortsätta testa, det kan ju vara så att ÄL är den bara och kommer snart. Jag tycker inte att du ska skjuts upp mens osv för då finns risken att kroppen fuckar ur istället. Hoppas du får fullt utslag snart!!
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?