• ung92

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Är detta positivt ägglossnings test?? Elle på god väg.. Å när ska man ligga isånnafall ????????

  • ung92
    NatMar005 skrev 2020-10-26 20:16:43 följande:

    Påväg skulle jag säga! Tror att teststrecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket för att det ska räknas som positivt. :)


    Tack för svar! Och att du tog dig tid ?? Du kanske vet när man bör börja ha sex? Är det när det ger fullt utslag eller redan nu?
  • ung92

    Nedre testet är från igår.. Och nu denna idag.. Hade jag ingen ägglossning? Borde det inte vara starkare? :(

  • ung92
    Mikaelamini skrev 2020-10-28 07:52:39 följande:

    Hej! Jag hade garanterat ägglossning för 3 dagar sedan. Har tempat så är säker. Förra månaden så var ägglossningstesten helt blanka efter äl, men tog ett imorse för att se bara och det är ju rätt starkt? Hur brukar era test se ut efter äl? Förstår ingenting..


    Jag har lite samma dilemma som du. Mina test har sett ut sådär hela tiden. Har fått tydlig ägglossnings känning, tråd flytningar osv. Men testen ser ut som dina. Så är rätt säker att jag hade äl. Men har försökt läsa på..tydligen kan man få dessa symtom utan att ägget faktiskt släpper. Så kan ju hända att du inte fick tillräckligt hög Lh stegring och inte ägget har släppt därav att testen ser ut sådär. Kanske försöker det igen? Men är bara spekulationer efter vad jag läst.
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?