• ensamärstark

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    121203 skrev 2019-09-07 23:26:42 följande:

    Vad tror ni om detta? (Ägglossningstest alltså) Detta tog jag nu ikväll. Men jag vet att jag hade ägglossning för 19 dagar sedan, då jag också tog test för att försöka bli gravid. Jag är nu på BIM+4. Ingen mens, negativt graviditetstest för 2 dagar sedan och så detta ägglossningstest nu ikväll som är negativt? Positivt? Ser att teststrecket är något svagare eller iallafall tunnare men inte någon jätteskillnad för att vara så långt ifrån tiden för ägglossning jag kan vara..


    Det kan vara så att du aldrig hade ägglossning när du fick positivt för 19 dagar sedan. Positiva tester garanterar inte äggsläpp. Kanske försöker kroppen med en ny ägglossning nu? Därav ingen mens. Eller så är du gravid men det syns inte på gravtest ännu. Men jag gissar mer på det första
  • ensamärstark
    Naya skrev 2019-09-13 11:46:17 följande:

    Hej!

    Hjälpt att tolka snälla?? Varför får jag inga utslag på testerna? Hade lite ?trådiga? flytningar igår men testen visar ingenting.. bara en tom rund ring på clearblue. Testat varje dag sen i måndags, vad då på dag 9 i min cykel. Hjälp?!


    Förmodligen har inte äl inte inträffat ännu så det är bara att bita ihop och fortsätta testa.

    Jag fick inte ägglossning föresten på CD 23 denna cykel..
  • ensamärstark

    J


    NeaK skrev 2019-09-15 11:49:49 följande:

    Är det fler här som INTE känner av sin ÄL men ändå tidigare har blivit gravida? Jag får typ smått panik av att jag inte har några ÄL flytningar Har ju som sagt ett barn så gravid kan jag ju bli så vet inte varför jag nojjar så men vill ju kunna bli gravid fortare än sist när det väl är dag. Då blev jag gravid vid första försöket med Bisolvon.


    Får jag fråga vilken bisolvon du äter och hur du tar? När och hur mycket? Sugen på o testa!!
  • ensamärstark
    Majja92 skrev 2019-10-05 21:02:15 följande:

    En fråga!

    Om jag fick detta resultat igår

    Och detta idag

    När tror ni ägglossningen sker/skedde?

    Hade bara möjlighet att sexa idag så hoppas inte vi missade


    På mig när jag får positivt i flera dagar så har äl ännu inte skett. När testerna börjar viss negativt så har ägget släppt
  • ensamärstark
    Spegelbilden skrev 2019-10-20 17:45:44 följande:

    Behöver hjälp att tyda mina tester. Har testat varje dag sen i torsdags. Alla tester är svaga och därmed antagligen inte positiva. Det jag tycker är konstig är att jag idag vid lunch tog ett test (näst längst ner) och det är starkare än de andra tidigare testerna, men sen när jag tog ett nytt test nu vid 17.30 så är testet väldigt svagt igen. Svagare än tidigare dagar. Hur kommer det sig (har inte kissat mellan testomgåmgarna). Kan man ha stegring fast testet aldrig blir lika starkt som kontrollsträcket?


    Mina tester är alltid olika starka genom hela cykeln förutom innan ägglossning, om du ser mitt test ovanför ditt inlägg.

    sen har det med koncentration i urinet, hur mycket du druckit, och för mig spelar det stor roll vilken tid på dygnet jag testar med, måste alltid vara samma klockslag
  • ensamärstark
    Emmiealina skrev 2019-10-21 10:58:11 följande:

    Visst räknas detta som ganska starkt? De har ökat lite i styrka vare dag. På CD 15 just nu så då kanske det blir ägglossning idag eller imorgon?


    Tror inte på ägglossning idag eller imorgon. Testet är inte positivt ännu och det tar 24-48 timmar efter positivt test att ägglossning sker
  • ensamärstark
    Emmiealina skrev 2019-10-22 21:38:56 följande:

    Om jag endast ser till testerna jag tagit vid samma tidpunkt, ungefär halv 11, de tre senaste dagarna så ser de väldigt lika ut...på kvällarna verkar de ljusna. Ska jag räkna som att testet ännu inte varit positivt då?


    Det stämmer, ännu är det inte positivt.

    Min ÄL tester är alltid starkast runt 9 på fm. I
  • ensamärstark
    Majja92 skrev 2019-12-15 17:10:41 följande:

    När tror ni ÄG var? I första cirkeln kring CD 14 eller andra cirkel CD 22? Kan tillägga att mina ägglossningstest ser absolut inte ut såhär annars, brukar ha en fin och tydlig stegring med en peak på CD 17-19 och hela cykeln brukar vara mellan 32-35 dagar.

    Har tagit gravtest men det är negativt, vilket inte är så konstigt för även om ägglossning var i första cirkeln så är det bara ÄL +8.


    Min tolkning skulle lyda att kroppen försökte ägglossa vid första peaken du hade. Positivt äl test garanterar inte ägglossning så kanske blev det ingen då?

    Nästa peak vid dag 22 kanske är kroppens andra försök? Om det blir svagt efter nu i dagarna skulle jag gissa på äggsläpp nu senaste
  • ensamärstark
    Majja92 skrev 2019-12-16 08:25:25 följande:

    Det låter som en väldigt rimlig förklaring :) Då blir det var att avvakta två veckor till då, suck.. Trodde att bim var runt hörnet :P


    Fy denna väntan kan jag relatera till. Sist fick jag äl på dag 41(!!!!)

    Och nu opererade jag bort ena äggstocken för ett par veckor sedan.. plus PCOS på det så jag räknar med en jävla massa väntan innan förväntas graviditet här!
  • ensamärstark

    V


    Nixtie skrev 2019-12-29 00:04:26 följande:

    Någon som kan hjälpa mig att tyda mina ägglossningstester? Den till vänster är 24:e på morgonen och bredvid är på eftermiddagen. Sen är det 26:e,27:e och sen idag längst till höger.. varför har jag så många positiva? Tänkte att det började avta men efter den idag så blev jag lite fundersam.. någon som vet?


    Dessa tester är skitdåliga tyvärr och massor som får positivt under långa perioder tyvärr.

    Prova ett annat märke
  • ensamärstark
    MissJibs skrev 2020-01-03 17:57:38 följande:

    Ngn som har erfarenhet av de ÄL tester som säljs på tradera? Jag har mens just nu o e inne på dag 10... aldrog tidigare hänt mig. Tog detta nyss just bara för att testa dom. Aldrig tidigare använt mig av ÄL tester. Fattar så långt att detta ska va positivt. Men eftersom jag har mens ff så känns d inte riktigt som om svaret e säkert.


    Hm du är inte gravid trots blödning då? Är ju ändå väldigt positivt.
  • ensamärstark
    MissJibs skrev 2020-01-03 20:57:25 följande:

    Snacka om chock... Men e förberedd på att d e ett missfall. Har ingen annan förklaring till att blöda o pos gravtest. Tiden får utvisa.


    Om du testade negativt innan blödning och nu får detta så finns ju ändå chans att det är frisk graviditet.

    Faktiskt inte helt ovanligt att blöda (även kraftigt) under tidig graviditet. Ta ett nytt gravtest om

    Två dagar och se om det ökar i styrka.
  • ensamärstark

    CD 14! Har aldrig hänt mig. Alltid som absolut tidigast haft äl på dag 18-19..

    Och detta är min andra ägglossning sedan jag opererade bort mig ena äggstock!

    Heja heja du ensama Lilla

    Äggstock !!

  • ensamärstark
    Obalem skrev 2020-01-21 07:32:21 följande:

    Ja positivt för 9 dagar sedan! Tempen ökade precis som den skulle då :o så skumt! Kan provera påverka, någon som vet?


    Yes jag fick positiva ägglosningstester med provera med!
  • ensamärstark
    PelloBello skrev 2020-02-04 17:30:41 följande:

    Övre igår, undre idag. Brukar ni få såhär starka på babyplan hela cykeln? Är på cd7 idag. Haha


    Yes jag kan inte använda deras tester för ägglossning alls då dom visar positivt hela tiden. Skitdåliga! Vet fler här inne som varit med om samma tyvärr hoppas du inte köpt många
  • ensamärstark
    Maadeleiine skrev 2020-02-06 08:25:53 följande:

    Nu är jag väl ändå där? ???? kan det bli mer positivt än så?


    Fortfarande ät teststrecket lite svagare än kontrollstrecket, så brukar jag då dagen innan positivt äl test så jag hoppas ni täcker upp för fullt nu!
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?