• Amandap95

    Hej, kan någon hjälpa mig, har jag missat peaken? ???? här kommer bilder på alla ägglossningstest och ett annat från 18:00 tiden samt 22:00 idag.

  • Amandap95

    Asså snälla förstår mig inte på min ägglossning. Kan de varit så att jag hade ägglossning den 14:e men missat peaken? Och nu blivit starkare för jah e gravid? Har flytningar men inte så mkt men sjukt brännande värk i nederdelen av magen. Samt fått finne vilket jag bara får vid graviditet hitentills ????

  • Amandap95

    Hej, skulle ha ägglossning den 14:e, kan de vara så att jag är gravid och ägglossningstesten reagerar på den? Är ägglossning +7. Började få extremt mycket brännande känsla i nederdelen i måndags och har fortfarande det. Hade brännande känsla med sonen med :). Känt ytterst lite illamående 2 dagar i rad men inte mycket :) obs dock inget plus på stickan än :)

  • Amandap95

    Har jag ägglossning nu? Kisset var lite utspätt för att jag druckit mkt ???? var inte alls meningen att jag skulle göra ett test men blev så endån ????

  • Amandap95
    Snäckan92 skrev 2020-11-23 20:11:45 följande:

    Det verkar så, bara mys ????


    Ahh tack ???? gjorde ett nyss och den var svagare. De första är gjort vid 17 tiden. Går de att bli gravid endån? Fast de blir svagare?
  • Amandap95

    Hej, hur snabbt efter en ägglossning visar ägglossningstestet positivt för graviditet? Hade ägglossning tror jah i tisdags, var lika starkt som kontrollsträcket. Men får ett positivt idag igen ????

  • Amandap95
    My19 skrev 2020-11-26 18:58:57 följande:

    Kan ÄL test visa positivt för graviditet? Trodde de va olika ämnen?


    Ja de kan de :)
  • Amandap95

    Kan någon hjälpa mig att tyda? Vilken dag hade jah ägglossning?

    Igår vaknade jag och kände mig gravid. Super mkt molnande värk i nedre delen av magen och mådde illa efter jag åt frukost och kände av lite illamående resterande av dagen.

    Har gjort gravtest idag och tycker inte jag ser något men ägglossningstesten är fortfarande ganska starka. Idag hade jag ytterst lite illamående men super mycket molande värk.

Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?