• Sandra99a

    Ni som gör allt hemma!

    Kvinnor med dålig självkänsla och oförmåga att se ditt eget värde går med på att bli behandlade därefter.

  • Sandra99a
    Anonym (D) skrev 2019-08-14 11:53:03 följande:

    Fattar inte att man alltid ska se ner på kvinnor som faktiskt älskar att ta hand om sin man, sina barn och sitt hem. Varför ska man ses som en städslav eller någon med dålig självkänsla?

    Min man driver eget företag och arbetar aktivt 10-11 timmar per dag samt jour resterande timmar på dygnet. Jag arbetar deltid på en arbetsplats där jag arbetar aktivt 3-4 timmar per dag och resterande timmar helt eller delvis är bortkopplad från arbetet. Utöver mitt arbete tar jag med glädje hand om min familj och hem. Tycker om att leva i ett välstädat hem ,närvarande när barnen kommer hem från skolan och servera min man hemlagad mat när han kommer hem från sitt arbete. En fråga? Varför skaffar man barn om det är så tröttsamt att faktiskt ta del av deras liv? Varför bor man ihop med en partner om man hatar att ge den uppskattning och ömhet? Varför väljer man att arbeta som en jävla löneslav för en chef som skulle byta ut dig imorgon om den kunde för någon som är yngre, billigare och mer driv i? Det handlar om var man sätter sina prioriteringar i livet och var man sätter sitt värde.


    Det är tydligt i alla fall i mina ögon att du prioriterar dig lägst, och jag tycker uppriktigt sagt synd om dig. Hoppas du inte tutar i din dotter/dina döttrar amma unkna föråldrade värderingar om ni nu olyckligtvis har några.
  • Sandra99a
    Anonym (D) skrev 2019-08-14 12:28:54 följande:

    På vilket sätt? Jag skrev just att jag gör det som jag känner mig lycklig av och som fulländar mig som person. Att du har dina prioriteringar i att få en klapp på axeln av din chef så fine... jag värdesätter min familj och dom jag älskar där du värdesätter din chef , vi alla gör våra val i livet. Var är du om 30 år? ensam(kanske redan nu) bitter( av din text är du redan där) och förtids-sjukskriven(tro inte din chef bryr sig) jag sätter ett exempel för min dotter att hon kan vara precis vem hon vill vara och att framgång inte mäts i karriär eller pengar utan i dom stora sakerna som harmoni, balans , glädje ,livsenergi. Det är du som blivit grundlurad av denna ?moderna? tid där familjen är bortsollad till fördel för dom stora företagen som skriker producera i form av din tid , din energi och din kraft för att göra dom rika rikare och du är bara en eker i ekorrshjulet som byts ut den dag du inte orkar mer. Så jobba på vännen för hjulet spinner vidare och vad har du kvar när det börjar halta? Dig själv och alla du valt bort för att få den där lilla klappen på axeln.

    Så ok, tyck synd om mig, för jag tycker inte synd om dig. Dina åsikter om mig och mina val är lika viktiga för mig som din chef tycker om dina uppoffringar , ingenting med andra ord!


    Jag är en självständig, högutbildad kvinna som står på egna ben ekonomiskt, så det har du helt rätt i. Tyvärr går det inte att säga detsamma om dig. Jag hoppas att du får ett uppvaknande innan du står där, ensam och övergiven, och utan något ekonomiskt skyddsnät (eftersom du är helt beroende av din man).
  • Sandra99a
    Anonym (D) skrev 2019-08-14 12:50:48 följande:

    Jag ,jag, jag ... hade rätt alltså, ensam bitter iallafall. 2 av tre inte illa. Förtidssjukskrivningen kommer ska du se..


    Det tror jag inte eftersom jag själv väljer hur mycket jag vill jobba. Men jag hoppas att du vaknar innan det är försent för dig.
  • Sandra99a
    Anonym (D) skrev 2019-08-14 13:12:53 följande:

    Jepp det förstod jag, svarade lika spydigt som personen tilltalade mig här ex:

    ?Det är tydligt i alla fall i mina ögon att du prioriterar dig lägst, och jag tycker uppriktigt sagt synd om dig. Hoppas du inte tutar i din dotter/dina döttrar amma unkna föråldrade värderingar om ni nu olyckligtvis har några.?

    Så nu kanske du bättre förstår varför jag gav svaret jag gjorde på det du skrev mig


    Skillnaden är att mitt svar endast är en reflektion av det du skrev. Eller har du helt plötsligt ändrat inställning från dina tidigare inlägg?
Svar på tråden Ni som gör allt hemma!