Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Hans tonårsbarn hatar mig!!

    Ja barn måste alltid under alla omständigheter känna sig välkomna i sitt eget hem. Står man inte ut med det som styvförälder så får man bli särbos.

  • Drottningen1970
    Anonym (Gräsänka) skrev 2019-08-13 19:28:12 följande:

    Första året var vi ju särbos och träffades mest på den barnfria veckan. Men nu vill inte dottern ge pappan någon barnfri vecka längre, så även om vi är särbos så kommer hon att komma på den sk "mamma-veckan" för hon vill förtydliga att detta är hennes hur och inte mitt!!!

    Menar ni att barnen alltid har rätt att komma när och hur de vill utan anmälan även om pappan har en ny i sitt liv och han har barnen varannan vecka??


    Man är alltid 100% förälder. Skulle du själv vilja bli bannlyst från ditt hem vissa dagar i månaden? Skulle du själv acceptera att inte få träffa din sambo när ni längtade efter varandra för att det enligt schema var sambofri tid?

    För de flesta föräldrar är det sorgligt att mista 50% av uppväxten vid varannan veckasboende. Och extratid som dyker upp är en bonus inte en börda. De vill träffas, och det kan du inte ha nån åsikt om överhuvudtaget. Inleder man en relation med en förälder måste man fatta att förälder är man 100% av tiden, Gillar man inte det måste man skaffa nån utan barn.
  • Drottningen1970
    Anonym (Gräsänka) skrev 2019-08-13 19:46:22 följande:

    Min sambo LOVADE mig när jag flyttade in att barnen är MAX hos honom varannan vecka!! Jag ville inte flytta in, men han insisterade och lovade detta. När nu dottern plötsligt vill komma även på mammans vecka så måste väl alla förstå att det känns olustigt!

    Pappan bestämmer och det är HANS hus. Han säger detta till henne; att nu bor här en annan person som också har en vilja och måste bestämma,  men då gråter hon och säger att hon inte känner sig välkommen i SITT eget hus!! Han har försökt att tala med henne, jag har försökt, men hon går till psykolog och mår dåligt, har ätstörningar och ser mig som en konkurrent, ett hot. Därför gör hon allt för att han ska lämna mig!!


    Det var ju ett kopiöst korkat löfte han gav dig.
  • Drottningen1970
    Anonym (Gräsänka) skrev 2019-08-13 20:15:19 följande:

    Pappan var tydlig från början att barnen inte ska få förstöra ytterligare ett förhållande för honom. De vill nämligen ha pappan för sig själv.

    Flickan är snart vuxen och han vill inte stå där ensam utan kärleken i sitt liv pga hennes avundsjuka beteende. 

    men jag antar att ni som skriver här inte är bonusmammor. tror att alla som tvingas leva med "andras barn" som ignorerar en och är otrevliga längtar efter lite tid ensamma med den de älskar i huset. hon tar så mycket energi.


    Du låter själv lika barnslig som en 16 åring. Han looovade att barnen inte skulle komma... buhuhu...

    Nä jag är INTE bonusmorsa det stämmer. Jag skulle nämligen hata att ha nån annans tonåringar drällande hemma hos mig. Skulle kännas sjukt jobbigt och obekvämt och skulle inte stå ut ens varannan helg när man vill slappna av och vara ledig.

    Därför är jag heller inte dum nog att flytta ihop med nån som har barn sedan tidigare. Och fattar att en normal pappa inte kan bannlysa sina egna barn från deras eget hem och att nån barnfri vecka inte är ett begrepp som kan existera.
  • Drottningen1970
    Tecum skrev 2019-08-13 21:26:40 följande:

    Nej men han kan min själ se till att dottern uppför sig som folk mot hans nya kvinna och gör hon inte det ska hon förverka sin rätt att bo där! Här tycks vimla av mesiga skilsmässoföräldrar med dåligt samvete både i trådar och bland de som kommenterar. Tycker du verkligen att äldre tonåringar ska tillåtas uppföra sig som dagisbarn och tror du att det är en bra ingång till vuxenlivet för henne?


    Självklart kan ingen underårig som man är försörjningsskyldig för nånsin FÖRVERKA sin rätt att bo i sitt hem enbart för att de är otrevliga. Det var det dummaste. Världen kryllar av otrevliga tonåringar. Ligger snarast i deras arbetsbeskrivning. Det lär man få hantera på helt andra sätt än att de förverkar sin rätt att bo i sitt eget hem. Om ungen bodde på hotell vore det rimligt. Men knappast när det gäller sitt eget hem. Man har rätt till ett hem även om man är en otrevlig tonåring.
Svar på tråden Hans tonårsbarn hatar mig!!