• Ess

    Hans tonårsbarn hatar mig!!

    Anonym (Gräsänka) skrev 2019-08-13 21:00:05 följande:

    Du har rätt! Ju mindre barnen är här, desto mer passupp får de och mer bortskämda blir de. Så kanske bara bra att hon är här oftare. Jag som bor här 100(% måste alltid fjäska, backa tillbaka, gå iväg etc för att hon ska få huset för sig själv. Onormalt. Jag vet att jag borde flytta och vi skulle vara särbo, men min sambo vägrar vara särbo. Han vill ha en kvinna i sitt liv som älskar hans barn som om de vore mina egna. Vi får se vad som händer. 


    Haha att hitta någon som älskar dem kan han bara glömma. De är ett bagage som man får stå ut med tills de blir myndiga och man slipper umgänget.
  • Ess
    Anonym (XX) skrev 2019-08-13 21:53:33 följande:

    Alla vet redan att du är bitter, du behöver inte påminna hela tiden.


    Intresseklubben antecknar....
  • Ess
    Anonym (G) skrev 2019-08-14 10:06:49 följande:

    Fast... det är ju hennes hus. Och det är ditt hus med. Skulle du acceptera att inte få komma hem till ditt eget hus eller din egen familj?

    De är en befintlig familj. Du tillkom till familjen. Inte tvärt om. Tror att din inställning till att de ska ses som varannan vecka och externt till dig och mannen gör att det inte funkar.

    Det är du som måste smälta in i familjen. Inte tvärt om. Men det betyder inte att du inte får markera om de beter sig illa. Och pappan ska ju självklart se till att de beter sig uppfostrat


    Nej det är inte dotterns hus, det är de vuxnas hus. Den vecka dottern ska va där är det hennes hem med, men den andra veckan är hennes hem hos mamman.

    När det funkar så dåligt så får hon lämna från sig nyckeln på mammaveckan och så får de hålla sina veckor.
  • Ess

    Pappan måste ta tag i det och se till att hon beter sig ok.

    Kommer hon över på fel vecka när inte pappan är hemma och bär sig illa åt så ska ts be henne gå, och gör hon inte det frivilligt så får ts ge henne en hjälpande hand ut samtidigt som hon talar om att hon fått nog av hennes beteende.

Svar på tråden Hans tonårsbarn hatar mig!!