Inlägg från: Tappadstekspade |Visa alla inlägg
  • Tappadstekspade

    Hans tonårsbarn hatar mig!!

    Tonåringarna har rätt att komma och gå hur de vill om du och pappan tillåter det. Finns ingen regel mao, utan du och pappan avgör detta tillsammans. Alla i tråden som försöker inbilla dig om att det är självklart att de klampa in och ut hur de vill, ljuger alltså för dig. Någon sådan regel finns nämligen inte.

    Prata med din man. När ungarna behandlat dig som skit har du ingen skyldighet att visa dem någon vidare välvilja.

  • Tappadstekspade
    Mrs Moneybags skrev 2019-08-14 12:55:05 följande:

    Man kan inte förändra människor och relationer, utom sig själv och sina egna relationer. Det är grundregeln. Deras relationer fanns innan du ens kom in i bilden, så det är många år gamla rutiner som ska ruckas på. Det kommer bli extremt svårt, så jag tycker rådet om att flytta ut och hitta eget boende är bra.

    Hans barn kommer att komma och gå precis som de vill framöver, varken du är där eller inte. Så är det bara. Frågan är om du vill leva i den situationen eller inte. 

    Den enda du kan förändra är dig själv. 


    Rutinen har hittills varit vv. Men jag håller med dig om att hon ska ta makten över sitt liv och lämna honom om han inte gör något åt situationen att den otrevliga tonåringen

    numera trakasserar ts på heltid.
  • Tappadstekspade
    Anonym (stjörnfamilj är inte kärnfamilj!!!!!!) skrev 2019-08-14 20:06:02 följande:

    Hur hade du känt om en främling kom och tog den du älskar mest? Hur hade du känt för att tvingas bo med en främling som du dessutom hatar? Hur hade du känt om allt tagits ifrån dig och du inte kunnat göra något åt det?


    Det får tonåringen kritisera sin farsa och morsa för. Det var de som valde att gå isär. Tonåringen ska inte bete sig som en satunge mot den som hennes pappa valt att dela livet med. Hon får bete sig artigt. Tough luck att hon är skilsmässobarn, men alla har vi våra bördor i livet och vi får ta ansvar för våra liv och känslor. Sluta nu med detta skitsnack om att allt hänger på ts och att allt är ts fel.
  • Tappadstekspade
    Anonym (stjörnfamilj är inte kärnfamilj!!!!!!) skrev 2019-08-14 20:18:43 följande:

    Wow.... Hoppas inte att du har några barn runt dig. "Tough luck" att få sitt liv förstört?! Det säger du om ett BARN!


    Det är inte ts som har förstört tonåringens liv. Det är i så fall mamman och pappan som har gjort det.

    Och jag har en bonusdotter som gudskelov inte behandlar mig som skit och som jag har en ypperligt bra relation till, jag älskar henne och hon älskar mig. Hon är världens bästa unge. Vi har ett barn på väg också och bonusdottern är överlycklig. ;)
Svar på tråden Hans tonårsbarn hatar mig!!