Inlägg från: viljaa |Visa alla inlägg
  • viljaa

    Vi som plussat i Augusti/September 2019

    Hej! Ansluter till tråden här <3 gravid på första riktiga försöket. Plussade idag BIM-4 och är livrädd för missfall. Känner mig halvt illamående och har tjocka vita flytningar. Sambon och jag är i chock, vi trodde det skulle ta tid att bli gravida. Men tydligen inte. Känns helt overkligt!!

  • viljaa
    mallalala skrev 2019-08-19 07:51:24 följande:

    Grattis till era underbara plus. Här är en  som plussade igår. Lite chockad. Har försökt den här månaden men fick i fredags en blödning. Hade testat negativt samma morgon och trodde det var mensen som kickade igång. Åkte sen iväg över helgen. Har varit på fest, druckit massa vin och roat mig. Men igår när jag kom hem tyckte jag det var väldigt konstigt att det inte kommit mer blod och att mensen aldrig drog igång, så jag testade igen. Och mkt riktigt så var det plus både på stickan och det digitala. Misstänker att det måste varit en nidblödning jag fick i fredags.

    Hade dock lite beiga flytningar i morse så vi får väl se var det bär hän. Men har bestämt mig för att jag väntar ett barn och inte ett missfall så försöker att inte oroa mig allt för mycket.


    Grattis <3 jag plussade idag, BIM-4. Var också iväg och roade mig i helgen, drack väldigt lite men förra helgen (strax efter ÄL) drack jag desto mer och blev riktigt full faktiskt. Så nu nojar man ju självklart över det också, att det skulle ha skadat fröet på nåt sätt. Läste dock att den får all näring från gulesäcken nu så det är väl ingen fara, men man funderar ju ändå såklart...<3
  • viljaa
    mallalala skrev 2019-08-19 21:14:24 följande:

    Grattis!

    Jag har bestämt mig för att inte oroa mig. Drack vin innan jag visste jag var gravid med båda andra barnen också. Det som är gjort är gjort och går inte att påverka. Det viktiga är att man  lever efter rekommendationerna när man väl har plussat. Jag har alltid resonerat att det inte går att gå runt och leva som gravid innan man faktiskt är det.


    Du har helt rätt! Jag har aldrig varit gravid innan så jag nojar kanske lite extra av den orsaken, du vet ju att det har gått bra förr:) ska försöka att inte oroa mog för mycket haha.
  • viljaa
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-19 23:46:13 följande:

    Välkommen hit och ett stort grattis till er!! Helt fantastiskt!! <3 det är svårt att smälta i början, innan allt känns verkligt med ultraljud o rörelser o allt vad det innebär :)

    Vilken stor grupp vi blev! Va roligt!! :D


    Tack och detsamma, ja känns superhäftigt detta <3 kan inte fatta att vi blir tre i vår om allt går som det ska!!
Svar på tråden Vi som plussat i Augusti/September 2019