Inlägg från: Anonym (tobbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tobbe)

    Börja röka?! Hjälp!

    Anonym (Jag) skrev 2019-08-23 21:32:28 följande:

    Jag skulle jättegärna vilja ha en kvinna som är rökare.


    Varför? Finns det något osexigare än rökare. Ser bara löjligt ut med folk som röker. Sen blir rökare fortare slitna och ska man vara ihop med någon vill man inte att dom dör långt innan och att dom åldras fortare.
  • Anonym (tobbe)
    Anonym (Confused) skrev 2019-09-23 13:42:19 följande:
    Ber om ursäkt för att jag varit dålig på att svar i tråden. Visst var jag vid ett vägskäl och känner att jag nog fortfarande är det egentligen. Jag har fortsatt ungefär som tidigare och har rökt när jag är med min pojkvän men röker inte i vardagen när jag är själv.
    Det som är nytt är att jag var ute och festade med mina tjejkompisar förra helgen och efter några öl blev jag väldigt sugen på att röka. Så mitt under kvällen gick jag och köpte mitt första paket cigg någonsin. Mina vänner vet att jag feströkt några enstaka cigg här och där med min kille men jag har inte riktigt berättat hur mkt jag rökt senaste tiden så dom blev väldigt förvånade när jag köpte ciggen. 
    Rökte upp nästan hela paketet under den kvällen men har lyckats låta bli att röka upp dom som blev kvar.
    Tänk på att nästan ingen i vuxen ålder börjar röka och det är för att man då inte faller för grupptryck och vet att det är farligt. En annan sak du kan tänka på är att du kommer se ut som ett russin om du fortsätter att röka för kroppen åldras fort av rökning och huden blir rynkig. Dessutom förkortar du livet ordentlig med varje cigg. Röker du hela livet då kommer du garanterat få kol. Sen kan du tänka på att du kanske inte är ihop med den där killen hela livet och det kommer bli svårare och svårare att få nya partners som är ok med rökning. Jag väljer själv bort rökare dels eftersom jag inte pallar lukten. Sen såg jag farsan dö av rökning och det är inget jag vill se mer.
  • Anonym (tobbe)
    Anonym (Trodde jag aldrig) skrev 2020-05-06 22:47:31 följande:

    Är det sant att mentholcigaretter inte får säljas efter den 20 maj? Jag röker menthol och har nästan inte provat något annat under den relativt korta tid jag rökt. Känner mig besviken om detta stämmer...


    Se det som ett tillfälle att sluta. Att röka är det mest ocoola och mest korkade man kan göra. Se bara på hur bra det går för rökare som blir sjuka av Covid-19 nu. Personligen tycker jag att ingen efter den åldersgrupp som fyller arton nu borde någonsin få röka. Har själv förlorat flera släktingar i skiten.
Svar på tråden Börja röka?! Hjälp!