Inlägg från: Anonym (vilma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vilma)

    När VILL barn sova i egna sängar?

    Hon kommer aldrig att vilja när du överger henne för en kille! Plus en massa annan skit som kommer att komma av att ert förhållande förstörs och hennes övergivenkänslor.

  • Anonym (vilma)
    Zarch skrev 2019-08-20 08:01:37 följande:

    Men herregud vad du tar i från tårna människa.

    ?Överger?, ?ert förhållande förstörs? och en massa andra tragiska benämningar. Så alla föräldrar vars barn som vanligtvis sover i egna sängar ska alltså klassa sina små telningar som övergivna maskrosungar?

    Det är säkert inte såååååå du menar kommer bli din respons i hög falsett men det här får du faktiskt utveckla?


    Jag har själv varit där!

    Föräldrar vars barn vanligen och självmant sover i sina egna rum och sängar överger såklart inte sina barn. Här talar vi om en mor som kastar ut sitt barn så fort killen kommer på besök. Dvs hon väljer honom över barnet och överger barnet som vill sova hos mamma.
  • Anonym (vilma)

    Hoppas att Zarch inte har några barn alltså! Många, många vuxna varken kan eller vill sova själva. Det är helt naturligt då vi är flockdjur. Men ett barn ska minsann skyfflas undan och dessutom pga en KILLE!!! Och JO, jag hade sagt samma om det handlat om en pappa.

  • Anonym (vilma)
    Zarch skrev 2019-08-20 13:22:17 följande:

    Fast det är ett tydligt tecken på att ens barn har fått fylla för ?stora skor? i brist på en kärleksrelation med det motsatta (eller samma dårå) könet. Säkert ett rätt vanligt fenomen bland vissa separerade föräldrar?!?

    Behöver inte vara så per automatik för att man samsover med sina barn men ens barn ska inte gå in och bli ens substitut till ?partner? kan jag tycka. Du hade mått betydligt bättre idag ifall din förälder hade haft tydligare direktiv från början.


    Ett barn fått fylla för stora skor och detta genom att ha mage nog att propsa på att ens mamma tar hand om en? Wow.... hopas att du inte har några barn.

    Ja, detta är inte helt ovanligt bland separerade föräldrar. Stjärnfamilj är inte kärnfamilj. Men en vettig förälder kan sätta barnet främst även efter separation. Wow, ett barn som substitut till partner för att barnet sover hos föräldern och sätts först...bara wow. Och där bekräftade du dessutom att du skulle se din partner som viktigare och högre i rang än barnet. I barnets eget hem.

    Jag hade mått bättre idag om min pappa inte valt en kärring över mig. Jag ser detta fenomen hos många av mina vänner vars föräldrar valt en partner över sitt barn. Och du kan ju glömma att barnet och den nya får en bra relation om du överger barnet!
  • Anonym (vilma)
    Zarch skrev 2019-08-20 13:29:58 följande:

    Jo jag har en liten vilde hemma plus en till på väg så mina kommande år kommer att ge mig väldigt många gråa hårstrån.

    Men att ha två stora barn som ska tävla om att vara mammas lilla och stora sked på heltid är något som jag inte vill ha, så nu får väl du och dina likasinnade plocka fram luktsaltet.


    Gråa hårstrån var det också ja...stackars barn son tydligen är så jobbiga.... Och inte får de vara viktigast heller, nähä....

    En nioåring är inte stor och verkligen inte nästan vuxen som du skrev i ett annat inlägg! För att inte tala om den aspekten att vi är däggdjur och flockdjur.

    Du ser mönstret i tråden också va? De flesta håller inte med dig så du kanske skulle ta dig en funderare.
Svar på tråden När VILL barn sova i egna sängar?