• Nicke989

    Kvinnor på dejtingsajter

    Jag har provat några dejtingsajter och blivit lite förvånad över den svaga initiativförmågan hos många kvinnor. Förutom ett antal som skickat ett virtuellt leende eller gillande så har ingen skickat ett meddelande. Dessutom är nästan alla kvinnor som gjort det "omöjliga" för mig,  t ex för att de bor 50 mil bort. Däremot så får jag ofta svar då jag skickar meddelanden och det har lett till flera träffar IRL. Det verkar som att bilden av gamla tiders skoldans lever kvar, där flickorna sitter och väntar på att bli uppbjudna, medan killarna förväntas ta initiativ.
    Det tycker jag är lite konstigt, för det är ju ändå 2019 och jag söker kvinnor som varit med ett tag, inte några småflickor. Det verkar vara lite märkligt att betala en månadsavgift och sedan sitta passiv. Jag har ju inte suttit med armarna i kors, utan fått bra kontakt med flera kvinnor, men lite märkligt tycker jag att det är.
    Eller är det bara jag som upplever detta?

  • Svar på tråden Kvinnor på dejtingsajter
  • Nicke989
    Anonym (Kvinna89) skrev 2019-08-19 13:17:06 följande:

    Jag skriver till killar mer än vad dom gör till mig ????


    Låter bra. Hoppas fler gör som du.
  • Nicke989
    CitronTulo skrev 2019-08-19 13:27:32 följande:

    Vad har du skrivit för presentation om dig själv på din sida då? Tänker att om inte din press eller profilbild är tillräckligt intressant så kanske du försvinner i mängden? Men att du, sedan när du skriver till kvinnor, får svar då du då visar att du är en intressant person?


    Jo, jag har ju tänkt att det kan vara så, men jag har filat på texten och bilderna. Men det är inte så lätt att veta vad som passar bra.
    Jag har också frågat en kvinna som jag lärde känna på en dejtingsajt vad hon tyckte om männen på sajterna och hennes svar var att de allra flesta var ointressanta, för de framhöll mest sin träning eller något annat tråkigt. Om hon har rätt så tror jag mina texter är mer intressanta.
  • Nicke989
    Anonym (Gubben 56) skrev 2019-08-19 14:16:35 följande:

    Det finns ju en anledning till att kvinnorna finns på dessa sajter. Svårtillgängliga är bara förnamnet. En vaken kvinna har ju inga problem att knyta kontakter i verkligheten, eller hur. Så lite motstånd får man räkna med på dejtingsajter.
    Sen kan man ju undra över antalet fejk profiler också som admin satt upp för öka intresset men, nu vill jag ju inte förstöra nöjet för någon. Men, ha det i åtanke.


    Min erfarenhet är inte att de är svårtillgängliga, för det har ofta blivit åtminstone en bra dialog, men min erfarenhet är som sagt att jag måste ta initiativet för att det ska hända något.
    Givetvis har jag också stött på fejkprofiler, men de är bara att bortse från.
  • Nicke989
    Kermit1561 skrev 2019-08-19 17:44:36 följande:

    Jag tror som du är inne på att kvinnor är rätt traditionella när det gäller just dating och det förmodligen mest av bekvämlighetsskäl, varför anstränga sig och utsätta sig för risken att få nobben om man inte behöver...?


    Jo, det kanske är så att de får så mycket förslag från män i alla fall, så varför anstränga sig.
  • Nicke989
    Anonym (uglyface) skrev 2019-08-21 08:59:22 följande:
    Nej, så är det. Dock har några kvinnor skrivit till mig det senaste men de var fula/konstiga.
    Och eftersom jag sällan får svar när jag skriver så tycker nog kvinnorna att jag är ful/konstig.
    Attraktiva/vettiga kvinnor skriver inte.
    Jag tänkte att mogna kvinnor (som jag söker) borde ha lite mer förmåga att ta för sig, men som flera varit inne på ovan kanske det är så att kvinnor får så många påstötningar från män att de inte orkar skriva själva.
    Svar har jag dock fått från mer än tillräckligt många kvinnor när jag tagit initiativ.
  • Nicke989
    Anonym (uglyface) skrev 2019-08-21 09:47:32 följande:
    Ja, kvinnor får så mycket mej att de kan dyka i dom. Som von Anka när han dyker i sina pengar.
    Att du får svar ska du vara glad för. Då är du inte ful/konstig Skrattande
    Jag känner mig glad Glad
    Men var ändå fundersam över vad som kan orsaka beteendet.
  • Nicke989
    Smiley01 skrev 2019-08-21 10:09:51 följande:
    Jag tror att det handlar mest om kemi. Man har många att skriva med men om man inte klickar så dör det ut. Någon måste vara lite drivande för att det ska komma igång. Ibland är det killen och ibland tjejen. 

    Det är min erfarenhet iaf. :) 
    Jag brukar ha rätt lätt att konversera, både IRL och via chatt eller liknande, men det krävs ju att någon får igång dialogen och det är just på den punkten som jag tyckt det varit lite förvånande att det verkar vara mannens uppgift att stå för det steget, fast det är år 2019. Några rimliga förklaringar har dock kommit fram här i tråden.
Svar på tråden Kvinnor på dejtingsajter