Inlägg från: Anonym (Mannen_på_gatan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen_på_gatan)

    Min bästa vän har sex med en gubbe

    Det är lite knäppt, så är det. Jag är själv en "gubbe" i den åldern, och skulle inte kunna ha ett förhållande med en 23-årig flicksnärta. En sexuell attraktion skulle jag såklart kunna känna, men ett förhållande? Nej, verkligen inte. Vad har en man i min ålder gemensamt med en tjej som precis blivit vuxen? 

    De har rätt att göra som de vill, men du har också rätt att tycka vad du vill. Antagligen är det något som snart "går över" och hon hittar istället en man i en mer passande ålder. Så lägg inte så mycket vikt vid det och prata om annat istället. 

  • Anonym (Mannen_på_gatan)
    Anonym (My) skrev 2019-08-20 12:53:01 följande:
    Tja... När jag var 23 var jag gift, pluggade till ingenjör, bodde i hus och hade två barn. Långt ifrån någon plutande flicksnärta alltså..

    Allt är liksom relativt.
    Hjärnan är färdigutvecklad först vid 25....
    Att du hade så bråttom betyder inte nödvändigvis att du var på samma utvecklingsnivå som en 50-åring. Jag vet ju inte hur gammal du är idag, men när jag jämför mig själv som 23-åring med den man jag är idag så är skillnaden enorm! 

    Visst, människor blir vuxna olika fort. Men generellt är man inte fullvuxen förrän man är 30, enligt många. Jag skulle ha svårt att känna att en tjej under den åldern är jämbördig med mig. 
Svar på tråden Min bästa vän har sex med en gubbe