• Ssk91

    BF MAJ 2020

    Här är ett till preggo. BF 8 maj 2020. Första barnet och mår så jävla kasst. Ingen energi. Kräker dagligen och har inget aptit. Äter ändå men så svårt allt växer i munnen. Dricker bra iallafall. Är i v. 7.. Inga illamående tips har funkat hittills. Så segt...

  • Ssk91

    Jag kräks typ varje dag.. Men när jag mår riktigt illa vill jag hellre spy för det lindrar det ibland..

  • Ssk91

    Någon här som provat akupunktur mot illamående vid graviditet? Är så himla trött på detta måendet.

  • Ssk91

    Jag är sjukskriven en vecka nu. Då jag har mått mycket illa och inte haft någon aptit. Levt på Knäckebröd utan pålägg och saft. Gått ner en del i vikt och ja inget preggoglow här inte.

    Går in i v. 8 idag och ser framemot att första trimestern ska ta slut så man förhoppningsvis kan må lite bättre..

  • Ssk91

    Jag är i v. 9 (8+2) och har varit sjukskriven snart tre veckor. Är konstant illamående och medicinerna hjälper ytterst lite. Kräker varje dag och har koll energi. Inte exakt såhär jag tänkte att första graviditeten skulle vara men men kämpar på..

    Jag jobbar på piva som ssk så har ingen möjlighet att vara där om jag inte är 100%.

    Någon annan som är sjukskriven?

  • Ssk91

    Igår fick jag se vår plutt på UL. ÄR I V. 10 och allt syntes så tydligt. Hjärtat slog fint och man såg både gulesäcken och det som snart ska bli moderkakan. Så himla mysigt???????? kändes värt att jga varit sjukskriven i 4 vveckor pga konstant illamående och kräkningar.

  • Ssk91

    Jag har bf imorgon. Fick hinnorna svepts igår då jag var hos barnmorskan. Var mjuk i tappen men inte riktigt mogen men förvärkaena har gjort lite jobb sa hon. Bebis ligger djupt nere och är redo. Hoppas att det snart sätter igång annars har jag ny svepning planerad på onsdag ??

Svar på tråden BF MAJ 2020