• LBP91

    BF MAJ 2020

    Hejsan!

    Plussade svagt med clear blue imorse. Ska ta ett digitalt senare för att bekräfta. Är beräknad till 19 maj enligt app om allt går vägen. Detta är min andra graviditet, den första slutade i missfall i vecka 7 i april tidigare i år. Än så länge har jag bara ömma bröst, ät lite mer trött och hungrig och har lite molvärk till och från.

  • LBP91

    Har nu kommit till den här läskiga fasen när flytningarna ökar så pass mycket att det känns som att mensen rinner till hela tiden. Man blir ju lite lätt paranoid... Den här extrema hungern som jag kände för några dagar sedan har avtagit och istället blir jag illamående när jag äter. Tröttheten ska vi inte prata om...

  • LBP91

    Idag har jag bokat in både inskrivningssamtal och tidigt ultraljud. Ultraljudet blir i vecka 8 så om 3 veckor och inskrivningen blir i vecka 10. Känns skönt att vi ska få se det lilla krypet och att jag kanske kan bli lite mindre orolig. Bokade tid på Mama Mia på söder, har hört väldigt bra om dem.

  • LBP91
    Trostar skrev 2019-09-12 06:05:43 följande:

    Ni som mår illa, kräks ni?

    Jag är vecka 5+4 idag. Mådde illa HELA dagen igår, men har mått illa varje dag från före jag plussade. Mår illa när jag vaknar på natten också. Varierar hur mycket - ibland bara diffust lätt illamående ibland så jag får sätta mig ner för att inte allt ska börja snurra. Har bara stått och hulkat en gång utan att kräkas.

    Kräks ni eller det stannar vid illamående?


    Jag har jättekonstigt illamående. Jag mår för det mesta bra men om jag inte äter just precis det som jag är sugen på börjar jag må illa och både igår och idag spydde jag av att borsta tänderna.
  • LBP91
    Kattunge15 skrev 2019-09-12 10:04:46 följande:

    Spännande, är det privat för det tidiga ultraljudet? Vad kostar ett sånt?


    Nja det är också på Mama Mia men eftersom det är innan jag har blivit inskriven så kostar det 600kr. Helt överkomligt. Har sett andra som tar över tusenlappen.
  • LBP91

    Hade lite mys nu på morgonen och sen två timmar senare märker jag att jag har fått en brun flytning. Nu blir jag jätteorolig, det var så här mitt missfall började. Snälla låt det gå vägen den här gången!

  • LBP91
    Majja92 skrev 2019-09-13 07:40:37 följande:

    Det är säkert igen fara vännen! Jag hade en brun/beige flytning igår och hade först panik i någon timme och sprang på toa hela tiden för att det hur det utvecklade sig (också MF i bagaget) Men det stannade av och har inte varit något mer efter det <3

    Läste att man kan få lite bruna flytningar i början då kroppen håller på att möblera om och installera sig efter bebisen, så det är säkert ingen fara!

    Sen kan ju myset ha spräckt något ytligt blodkärl också, vilket givetvis är helt ofarligt! :)


    Tack för dina fina ord. De lugnar lite i alla fall. Jag vet att man är känsligare där nere när man är gravid så jag hoppas det ?bara? är på grund av det. Jag är ju på jobbet också så jag kan inte springa till toaletten hela tiden och kontrollera.
  • LBP91
    jevana skrev 2019-09-13 14:14:53 följande:

    Gjorde blodprov idag för att de vill kolla hCG innan VUL på måndag. Hade hoppats få resultaten redan idag ändå men nu får jag börja ge upp det hoppet. Fasen, veckoslutet känns evighetslångt.


    Har du provat att logga in på din journal på 1177? Ibland är de ganska snabba att skriva ut resultatet där även om de inte ringer samma dag.
  • LBP91
    Fladdriga svansen skrev 2019-09-13 21:45:46 följande:

    En till här som är extremt frusen. Men bara på kvällarna. Under dagen är de tvärt om och jag går runt med linne utomhus för de är så varmt >


    Samma här! Jag svettas och tycker det är jättevarmt och får som värmevallningar så fort jag anstränger mig lite. Sen på kvällen sitter jag i soffan och fryser. Hahah
  • LBP91

    Jaha...det sket sig. Allt kom ut nu på förmiddagen ????

    Känner mig helt tom inombords. Tredje missfallet nu, orkar snart inte mer. Och så måste man vara glad och hålla minen för sambons son fyller år. Känns så jobbigt och känns som att det bara är jag som blir ledsen, tycker han reagerar så milt eller vad man ska säga, som att det inte bekommer honom. Han har ju två barm sedan tidigare så jag tror inte han längtar på samma sätt som mig...

  • LBP91
    Habba skrev 2019-09-18 16:07:29 följande:

    Fan. Så jäkla tråkigt. Hur gamla är ni? Är det länge sedan han fick sina två tidigare barn? Hoppas innerligt att han vaknar till och att ni kan hjälpas åt att ta er igenom det här

    Tillsammans.


    Hans barn är 9 och 6. Ja det är verkligen tråkigt. Det blir ju inte lättare med tiden heller, känns som att jag inte ens kommer bli glad över nästa graviditet utan typ bara gå och vänta på missfallet, om jag ens lyckas bli gravid igen. Det har ju inte varit det lättaste så att säga.
  • LBP91

    Nån här som har tips på bra mottagningar när det kommer till missfallsutredning. Ärligt talat har jag bara hört talas om det så är inte så insatt i hur man går tillväga. Vart börjar man? Tar alla tips ni har att erbjuda.

  • LBP91
    LegoS skrev 2019-09-18 21:00:39 följande:

    Nej vad tråkigt, kramar :( vilken vecka var du i?


    Vecka 6 :(
Svar på tråden BF MAJ 2020