Inlägg från: Ville2017 |Visa alla inlägg
  • Ville2017

    BF MAJ 2020

    Lillfina skrev 2020-04-28 19:41:45 följande:

    Någon som har gjort hinnesvepning och kan tala om man behöver vara orolig eller om de gör ont? Har blivit erbjuden och bokad tid nästa måndag om inte bebis dykt upp än. Bf 3 maj. Känns lite sisådär när man läser om de. (Nervös)


    Gjorde två med första barnet, en innan bf och en på bf pga högt blodtryck, ingen som funkade då han kom på +12. Har för mig att det inte gjorde så farligt ont, men det var 2,5 år sedan så man glömmer ju lätt.. ska göra en idag på bf+7, återkommer efter hur jag upplevde det! :)
  • Ville2017
    Stenbocken93 skrev 2020-08-06 16:36:56 följande:

    Det dröjer två långa veckor tills vi ska till bvc nästa gång för 3 mån kontrollen. Han ser ut att växa som det ska, ibalnd tar vi fram tumstocKen och mäter för skojs skull XD Hoppas inte vaccinet stökar till det denna gången för pojken, sist gick det bra.

    Nu har jag lagt amningen på hyllan. Bestämde mig i lördags. Känns rätt skönt, mycket press som släppte. Allting blev så olustigt med amingen, behövde flytta den stora uppgiften från min kropp. Nu diskas det flaskor för jämnan.

    Ni som matar med ersättning, hur gör ni när ni är på utflykt. Tar ni med er termos med varmvatten eller kör ni färdigblandad på tetra?


    Vi brukar ha termos med lagom varmt vatten som vi bara häller upp i flaskan och sen pulver på det, tycker det är lika smidigt som tetra :)
Svar på tråden BF MAJ 2020