Inlägg från: Nextchapter |Visa alla inlägg
  • Nextchapter

    BF MAJ 2020

    Okej, tack för svar :)

    Då avvaktar jag lite :) känner att jag vill landa lite o vara säker på att det stegrar sig o är på riktigt liksom :)


    Fladdriga svansen skrev 2019-09-19 11:06:12 följande:

    Klart de inte är dumt. Mvc är frivilligt så du kan ringa nu, om en vecka, om 4 månader eller aldrig om du vill :) helt upp till dig.


  • Nextchapter

    Okej jag förstår :) jag är nog i vecka 5 tror jag.


    nellienypon skrev 2019-09-19 11:16:01 följande:

    Det var mest samtal om alkohol, tobak, motion, mat osv. Sen upplägget på graviditeten. Vilka besök som kommer komma osv. Är bara i vecka 6. Vecka 10 ska jag ta prover samt boka in kubtestet som kommer komma cirka vecka 11-12 för mig. Hälsosamtalet var egentligen ?sunt förnuft? och vad man ska tänka på. Fick träffa min barnmorska första gången som ska följa mig hela graviditeten. Så det var ju mysigt!


  • Nextchapter

    Usch va jobbigt att få så ont :/

    Kan tänka mig att det händer mkt i kroppen nu som kan göra att det gör så ont. Jag brukar lida av hemsk mensvärk i vanliga fall, så nu när jag har molvärk o stickningar så tänker jag att mensvärken brukar vara värre så detta är hanterbart med tanke på vad som händer i kroppen liksom. Är i 4+4

    Kanske ingen tröst egentligen, för det ät säker så olika för alla. Men förstår din oro. Blir också nojig när det gör ont.

    Jag är sååå trött och för så inte i brösten när jag måste gå i trapporna på jobbet.

    Hoppas ditt onda går över snart <3


    Bettan84 skrev 2019-09-20 07:57:52 följande:

    Jag hade så ont i svanken på högra sidan och högra ljumsken igår ... den höll i sig hela dagen ... var livrädd..sen fick jag sån kraftig mensvärk . På kvällen ringde jag 1177 som tyckte att jag skulle prata med gynakuten. De sa att jag skulle ta 2 alvedon var 4 timme.

    Jag mådde väldigt dåligt men alvedonen hjälpte .

    De sa om det inte skulle hjälpa då skulle man åka in och gå på utredning till en vanlig gynmottagning om jag är orolig .

    Nu på morgonen mår jag mycket bättre förutom illamående från helvetet men det kanske är bra tecken .

    Tog alvedon även nu på morgonen .

    Är i vecka 4+3. Åh denna oron ..

    ville bara skriva av mig , kram


  • Nextchapter

    Va roligt med en till på samma datum, är också i 4+4 med troligtvis 23-34 maj som BF, lite osäker på om jag haft 28 eller 29 dagar i min cykel då det varierat en del de senare månaderna :)

    Är också nojjig för missfall o känner att brösten typ vill sprängas ibland :)

    Jag hade gympat på som vanligt :)


    Arrowl skrev 2019-09-20 10:26:44 följande:

    Hej!

    Jag vill gärna vara med i tråden ???? Jag är för första gången gravid och är i vecka 5 ( 4+4), enligt apparna beräknad till 23 maj, kanske blir ändrat sen ????

    Är också livrädd för missfall, och undrar hur ni andra gör med träning? Jag brukar träna gympa 2 ggr i veckan men har varit lat med träning nu i sommar. Nu har gympan börjat igen men vet inte om jag vågar träna?

    Är så svullen över magen och har gått upp typ 2 kg sen jag skulle haft min mens, kan inte ha mina jeans längre, så nu blir det lösa kläder ????

    Kram till er!


  • Nextchapter

    Va skönt att du mär bättre idag! :) haha ja, gäspar massor på jobbet, vill inte dricka lika mkt kaffe nu heller som jag gjorde innan då jag läste att man skall dra ner på det, så det hjälper ju inte direkt :P

    Jag skall nog vara glad så länge jag slipper illamående, hopps de håller sig borta långe. Ja, inte skönt att gå eller sova med dessa bröst som är ömma :P

    Ja vi håller tummarna ihop genom denna jobbiga första tid. :)


    Bettan84 skrev 2019-09-20 13:02:18 följande:

    Tack fina , det känns mycket bättre idag , vilken skillnad mot igår , jag var nästan helt säkert på att något dåligt var på g.

    Ja det händer verkligen mycket i kroppen och min kanske är lite känsligare då det är andra graviditeten .

    Ahhh jag het precis hur det känns . Jag är också så himla trött ... jobbigt att sitta på jobbet när man mår så här . Har dock inte ont i brösten bara illamående som kommet och går under hela dagen .

    Håller tummar och tår för alla oss och tack igen för omtanken <3


  • Nextchapter

    Haha ja, hoppas inte den blir värre, vet inte hur det skall sluta när jag inte kan dricka så mkt kaffe jag är van vid heller :) har noll fokus o motivation :)


    Kattunge15 skrev 2019-09-20 13:23:37 följande:

    Alltså TRÖTTHETEN! Helt sjukt så trött jag är...svårt att koncentrera mig på jobbet vill bara hem och sova... precis gått in i vecka 6, ska det vara så här till vecka 12?! Hehe, tror nästan mina kollegor börjat undra vad som är fel på mig...


  • Nextchapter

    Åh jobbigt! Blir de så för mig kommer jag bli en zombie :P


    Kattunge15 skrev 2019-09-20 15:18:38 följande:

    Jag kan inte dricka kaffe alls, känner avsmak för det sen en vecka tillbaka. Innan drack jag flera koppar per dag. Trötthet deluxe!


  • Nextchapter

    Grattis! :D


    Hoothoot skrev 2019-09-20 22:37:13 följande:

    Plussade i förrgår med BF 31/5 <3 Finns det någon hemlig fb-grupp man kan vara med i? :)


  • Nextchapter

    Jag har 23-24 maj :)


    trudellutt skrev 2019-09-21 22:03:24 följande:

    Enligt appen har jag bf 28/5, dvs har precis fått reda på det, och chocken har nog inte lagt sig än, haha. Tog 2 tester, båda positiva så får väl tro på det....

    Har varit gravid 1 gång för typ 10 år sedan, fick tidigt mf(vilket jag är glad över, passade sig verkligen inte då) och minns bara att jag hade fruktansvärt ont i brösten typ direkt, vilket jag har nu med. Men det brukar jag ha innan mens. Har även mensvärk, vilket verkar vara vanligt, men känns konstigt, precis som att mensen kan komma närsom.

    Känns jobbigt om det skulle bli så, särskillt då min sambo blev så himla glad. Men vi får hålla tummarna!Hoopas det har gått/går vägen för er andra med.

    Usch, kan verkligen inte tro det, eller sluta tänka på det, oro, ångest och glädje allt på samma gång.

    Fler som har bf i slutet på maj?


  • Nextchapter

    Grattis!

    O välkommen hit :D


    Enniie skrev 2019-09-22 15:24:12 följande:

    Plussade idag. Har bf typ 31 maj.


Svar på tråden BF MAJ 2020