Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    LÖJLIGT med turkiska kräftor på kräftskiva!!

    Det är väl en ekonomisk fråga om alla ska lägga ca 350-400kr per person på enbart kräftor och samma summa på dryck och tillbehör per person. Vilken summa har ni kommit överens om? Ska du handla dryck för 400 kr per person och bjuda på?

  • Dexter dot com
    Anonym (förbannad) skrev 2019-08-20 10:39:23 följande:
    Jag ska handla ytterst exklusiva drycker och alltså ingen Herrljunga direkt.
    Men det var inte svar på min fråga. Frågan var om ni bestämt att ni ska lägga ca 350-400 kr per person på kräftor och lika mycket på dryck och tillbehör dvs ca 1200 kr per person? Om du är den som vill ha egenfiskade svenska kräftor så hade det ju naturligtvis varit bra om du tagit på dig att fixa kräftorna istället för drycken.
  • Dexter dot com
    Anonym (förbannad) skrev 2019-08-20 11:05:42 följande:
    Ingen summa nämnd. Sant. Jag hade ej köpt turkiska i alla fall. Det är då en sak som är säker.
    Det hade inte jag heller eftersom jag föredrar svenska men ska man stå för svenska kräftor till ett gäng vänner drar ju summan iväg vilket många varken har råd eller lust att betala. Många har aldrig ätit svenska och är helt nöjda med utländska. 
    Nästa gång ni har knytis så kom överens innan om vad som ska köpas och vilken summa som gäller så slipper du bli upprörd.
  • Dexter dot com
    Anonym (förbannad) skrev 2019-08-20 13:50:43 följande:

    Men vad blir det då? Räkna själva då för helsike


    Du får ge ca 350-400kr kilot för svenska signalkräftor och normalt ( iaf bland mina vänner. Jag äter gärna 2 kg ;) ) är att man äter ca 1kg per person så det kostar en slant att köpa kräftor till 4 familjer.
Svar på tråden LÖJLIGT med turkiska kräftor på kräftskiva!!