• Anonym (Zara)

    Ni som är avundsjuka på dem som är i förhållanden

    Levt ensam i 3 år snart. Det är tufft och jag kände mig ofta avundsjuk på alla par jag såg. Men ju längre tiden gått har jag kunnat stänga av mina känslor mer o mer. Jag anstränger mig inte ens längre för att verka intresserad eller bry mig om män. 

    Jag ser bra ut, tränar o håller mig i form, förr hade jag inga problem med att få killar. Nu har jag åldern emot mig. Är snart 35 och då är man inte lika eftertraktad. Accepterar det nu och försöker leva ett kul liv med min tonåriga dotter.

  • Anonym (Zara)
    Anonym (M) skrev 2019-08-22 22:06:40 följande:
    Menar du att du har svårt att få män, eller svårt att träffa nån där ömsesidigt tycke uppstår..? Att du är 35 år är väl inget hinder från att träffa någon, om du nu vill det? Sen ska det förstås vara rätt för dig med. Men låter nästan som om du tror att du inte är eftertraktad längre, och det köper jag inte.
    Fram till 27-28 års ålder fick jag den kille jag ville ha. När jag passerade 30 så hände något, de män jag blivit intresserade av har inte varit ömsesidigt och tvärtom, de som blivit intresserade av mig har inte jag känt något för. Jag kan inte låtsas, det måste finnas en attraktion såklart. Nu har jag lagt ner,  vågar inte ta något initiativ eller visa att jag är intresserad. Detta för att skydda mig själv såklart.
  • Anonym (Zara)
    Anonym (Themwhohasit) skrev 2019-08-22 22:23:14 följande:
    Är det för att det är sårande att få nobben menar du? För annars kan det vara stärkande, talat med många män som fått nobben 20 + gånger och ändå inte ändå inte sjunkit som en sten under jordens yta.
    Ja precis, orkar inte få nobben något mer. Eftersom jag fortf ser bra ut, får en del blickar, visst, men det är sällan någon kille som hör av sig längre och jag har kommit fram till att det har med åldern att göra. Man är inte lika eftertraktad efter 30, varför hymla med det, det är ju så det är!

    De män som hört av sig har varit runt 50 år.
  • Anonym (Zara)
    Anonym (Weewee) skrev 2019-08-23 08:31:22 följande:
    Det är din personliga erfarenhet. Jag har inte alls upplevt detsamma. Nästan tvärtom faktiskt och jag är äldre än dig.
    Jag antar att du är närmare 40 då eller över, varför skulle en kille i 25-30 års åldern vilja ha dig? Killar i den åldern vill ju bilda familj, skaffa barn.

    Är det män i 45-55 års åldern som du har lätt att få, kan jag förstå, men har svårt och tro att du får uppmärksamhet av betydligt yngre män.

    Jag ser yngre ut än vad jag är, har faktiskt varit med om män som gått från intresserade till totalt ointresserade när de fått reda på min ålder.
  • Anonym (Zara)
    Fjäril kär skrev 2019-08-23 10:04:41 följande:

    Det finns många unga killar som vill ha cougars/milfs, väldigt vanligt att 20-25-åringar vill ha en kvinna på 40-45.

    Jag är 42 och får många sådana förslag.


    Ok, men nu syftar inte jag på sex, vilket det låter som när du skriver milf... Jag menar ett seriöst långvarigt förhållande. Sex är lättare att få med vem som om det bara är det man är ute efter.
Svar på tråden Ni som är avundsjuka på dem som är i förhållanden