Inlägg från: Anonym (broken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (broken)

    Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig

    Anonym (Hur klarar man detta) skrev 2019-08-21 21:29:51 följande:

    Jag mår pyton, känner mig så låg, ful, äcklig... Hade ni stannat i relationen?

    Vi har två barn.......


    Är i motsvarande situation. Min sambo slutade ta initiativ får många år sedan, sade en del sårande saker så nu har vi inte haft sex sedan 2013. Är nu så nedbruten att jag inte ser någon poäng med att lämna, för jag skulle ändå inte våga träffa någon ny och behöva skämmas för hur värdelös jag är.

  • Anonym (broken)
    Anonym (Hur klarar man detta) skrev 2019-08-22 10:29:56 följande:
    Åh nej stackars... låter fruktansvärt, sååå.länge... Vad skyller han på? Press han också?
    Jag orkar inte ta upp ämnet, var många år sedan sist. Men då för länge sedan då vi diskuterade var vi så ense om att det skulle bli bättre. Men senare så framkommer små gliringar om att jag inte duger. Jag orkar inte svara då utan går min väg och gråter.

  • Anonym (broken)
    Anonym (Sippo) skrev 2019-08-22 11:55:04 följande:
    Jag förstår att detta är skit jobbigt! Verkligen.

    Men nästa gång han säger något. Varför inte stanna? Skit i om att ser dig gråta. Det är dina könslor inför situationen. De är inte fel. Hans känslor är inte heller fel. Men vad jag tolkar det som så försöker din man tala in för dig vad som gör att han tappat attraktionen. Jag förstår att du inte vill höra kritik. Det får dig bara att må sämre. Men om du vågar möta dina rädslor så kan du lära dig att bemöta dom istället för att fly och gräva ner dig i självömkan där du intalar dig att du inte duger.

    Bli stark igen!
    Det är inte lätt för mig att försöka föra en dialog då jag så många gånger blivit nedtryckt och förminskad till intet. Jag vågar inte försöka, för jag har blivit så sårad så många gånger, och jag vänjer mig aldrig helt med kommentarer som "jag vill så gärna ha sex, med vem som helst, men inte med dig", och annat värre ändå.
  • Anonym (broken)
    Hustru skrev 2019-08-23 07:38:23 följande:
    Jag har ätit ute som du så vackert formulerar det. Det var fantastiskt att få bekräftelse på min sexualitet men jag saknar matlagning med samma person som jag äter med. Det är ingen hållbar lösning.

    Jag har valt att stanna kvar i relationen, och vi lever som goda vänner och ibland blir det en kram eller en puss, men ingen kyss, ingen åtrå, inget sex.

    Vem har sagt att livet är enkelt och strömlinjeformat?
    Jag skulle inte ens våga försöka med någon annan, oberoende av hur min relation utvecklas. Vill inte ens försöka med min sambo, om det mot alla odds skulle bli aktuellt igen. Är tillintetgjord.
Svar på tråden Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig