• Anonym (...)

    Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig

    Stämmer det att han har varit ointresserad av sex sedan 6 månader in i er relation?

    I så fall så är detta nog hans normala sexlust. För sexmånaders är ju förälskelsefasen då de allra flesta har mycket mer sex än när förhållandet har befästs.

    Hur har det varit när ni har skaffat barn?

  • Anonym (...)
    Anonym (drevet?) skrev 2019-08-22 00:37:47 följande:

    Hade rollerna varit ombytta (kvinnan hade talat om för mannen att hon mår dåligt varje dag över pressen att ha sex) så hade drevet gått om mannen sagt att han funderar på att lämna över detta.

    TS, du har full rätt till dina känslor, och mannen har full rätt till sina känslor. 

    Problemet som jag ser det ligger inte i sexet, utan kommunikationen. Mannen kan/vill inte kommunicera, och du vill/kräver kommunikation. Om ni inte kan mötas i samtal, antingen privat eller med samtalsstöd, så tror jag inte att relationen kommer fungera på lång sikt. Det går inte att leva med en annan individ utan att kunna prata med varandra, med eller utan barn.


    Hade situationen varit motsatt så hade mannen lagt all skulden på kvinnan som var så tråkig och frigid. Som du kan se i denna tråden så lägger kvinnorna här skulden på sig själva för att männen inte vill.

    Men som i alla andra trådar då ja detta handlar ju om relationen i sin helhet och inte enbart om sex. Sex är bara en del av det eller ett symptom på allt annat som inte verkar funka i relationen. Precis som i alla trådar om lite sex som är skrivna av män.
Svar på tråden Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig