Inlägg från: Anonym (Lycka till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lycka till)

    Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig

    Anonym (Hur klarar man detta) skrev 2019-08-21 22:24:12 följande:

    ??? någon??


    Åh TS! Det låter fruktansvärt att blir svältfödd på både sex, fysisk närhet och intimitet. Jag har varit i förhållande där jag ville mer än min dåvarande pojkvän, men han ville iaf och han tyckte om att fysisk närhet.

    Det är svårt att ge råd just att han inte vill reda ut sig själv - det är kanske det värsta?

    Det du kan göra är att ta hand om dig själv - gör saker, allt du kan komma på för att du ska må bra- 1. sök hjälp. Be om att genom VC få träffa en psykolog 2. träna, endorfiner hjälper både kroppen och psyket att må bättre när man mår riktigt dåligt. 3. se över din situation med ekonomi och boende. HAr du möjlighet att flytta? Jag tycker att det låter som att det är en riktigt skadlig situation för dig och då måste du där ifrån så snart som möjligt.
  • Anonym (Lycka till)
    Anonym (Emma) skrev 2019-08-21 22:41:18 följande:

    Tråkigt förhållande du har fått. Jag hade inte klarat av att stanna då ni inte verkar ha någon form av närhet.

    Vad den egentliga orsaken till varför han inte vill kan man inte veta men jag kan säga med säkerhet att det har inget med dig att göra utan det har med honom själv att göra. Han lägger skulden på dig för att slippa skulden på sig.


    This  så sant. 
  • Anonym (Lycka till)
    Anonym (Hur klarar man detta) skrev 2019-08-22 10:45:53 följande:
    En annan aspekt, pressar jag för mycket? Borde jag vara tyst om sex o inte ta upp det alls, säg 3-6 månader?
    Vet du vad? Jag tror att man ibland i relation vänder och vrider och försöker och försöker tills man själv går sönder. Det låter faktiskt som om du redan delvis går sönder. Jag tror att barn mår bättre av föräldrar som mår bra och inte är tillsammans än barn vars föräldrar är tillsammans, men inte mår bra (om det är därför du vill stanna, för barnen skull). TA HAND OM DIG SJÄLV! Om han inte vill kommunicera kan du inte tvinga honom, lika lite som man kan tvinga någon till ha sex.
Svar på tråden Min man berättade idag att han mår dåligt och har ångest över tanken att ha sex med mig