Inlägg från: Anonym (Anonym 666) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym 666)

    Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra

    Gör abort. Det är det enda rätta i nuläget.

    Ja du vill ha barn, det kan du skaffa senare, förslagsvis med en kille du är säker på är farsan.

    Om du behåller, hur kul tror du det blir?? Du måste ju testa på båda killarna isf, och oavsett vilken så blir det ju inte bra. Den som är rätt lär ju bli överlycklig att få en unge om halsen efter något enstaka ligg. Skitbra situation att ta in ett barn till världen, förutom din egen situation dessutom.

    Tänk på fostret ffs, det förtjänar inte att födas in i det där!

  • Anonym (Anonym 666)
    viseversa skrev 2019-08-22 19:10:24 följande:
    Omg bitter eller? Jösses knappast så ts tvingat någon till sex ellerhur? Hon vill ha barn men du tycker hon ska tänka på andra före sig själv? Det är hennes kropp hennes val alltid. Och nej varför skulle hon behöva testa båda killarna? Räcker med att testa bara den ena. Är han pappan är han. Och är han det inte ja då behövs ingen vidare interligens för att förstå VEM pappan är. Sen "tänk på barnet" Vad är det för korkad kommentar alla kör med. Hade du valt att dö om din mamma kunde frågat dig det som foster? Abort gör man ENDAST för sin skull aldrig för någon annans.
    Barnets bästa ska väl för i h-vete gå först?? Eller börjar moderskapet först när den kläckts? Att skaffa barn är alltid en självisk handling och ts bör verkligen inte behålla det där fostret.
Svar på tråden Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra