Inlägg från: Anonym (Tine) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tine)

    Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra

    Du måste berätta för dejtkillen att du inte vet vem som är far. Det är grymt om han funderar och börjar förlika sej med tanken och rentav gläds åt att bli far och vill satsa seriöst och sen får veta att det inte är hans barn. Även om det är hans barn bör han få veta att du låg med en annan kille 1 1/2 dygn efter honom, det påverkar nog hans känslor för det hela. Men mitt svar på frågan är abort, har du oskyddat sex 3 ggr på några dagar med 2 killar du inte planerade barn med pga du "tänkte börja med p-ring" så är du inte mogen att vara ensam förälder till ett barn, då måste du kunna planera och ha ett konsekvenstänk. Vet f.ö din gamla kk att du hade oskyddat sex två dagar innan ert ligg? Jag kan faktiskt förstå varför du inte har lyckats så bra i förhållanden, att vara ärlig mot killarna verkar inte vara din första tanke.

  • Anonym (Tine)

    Cleeeo skrev 2019-08-22 17:58:48 följande:[Självklart skulle jag berätta om jag behåller barnet.

    Tror dock inte han skulle bry sig om att jag varit med någon annan, vi hade träffats två gånger då och han träffade andra också. Två veckor senare fick jag reda på att han har en flickvän, oklart om han hade det när vi sågs.[/quote]

    Ni hade alltså bara träffats 2 gånger när det hände och sen hade han tjej, hur kan du vilja ha barn med någon du vet så lite om? Det låter inte fint att säja att du inte ska "avla på honom" men det är faktiskt det man gör när man skaffar barn med en man. Om han har humörproblem, psykopatdrag, korkad, släkten totalt inavlad, du vet ju nästan inget om honom efter så kort tid. Du träffar 2, de träffar andra samtidigt. Inget fel i det, helt ok för vuxna att leka (fast man kan ju använda ordentliga preventivmedel) men har ni anknytningsproblem alla tre och svårt att få relationer att fungera så blanda inte in ett barn i det. Ett barn är också en relation, som kräver mycket och som inte går att ta paus ifrån.

  • Anonym (Tine)

    viseversa skrev 2019-08-23 07:00:15 följande:[/quote-nick]Såklart hon ska berätta för båda men men måste inte testa båda vid ett faderskapstest ändå. Sen får ta göra exakt vad HON vill ang abort eller inte. Ingen annan ska ha inverkan på vad hon gör eller inte gör med sin kropp och sitt liv.[/quote]

    Jag håller helt med om att hon FÅR göra hur hon vill men att ingen annan ska ha inverkan? Det finns väl nästan alltid flera inblandade som ingår i ekvationen. Olika för olika kvinnor. Pappan, det ofödda barnet, eventuella syskon, ens föräldrar om man är ung eller behöver mycket stöd ändå, en partner som ej är pappa... att de inte bestämmer är en sak , kvinnan bestämmer, men man är inte solitär och att låta andras synpunkter spela in i beslutet och ha inverkan är naturligt och klokt. Dessutom finns det hälsa, ekonomi och boende att ta in förutom vad man VILL.

Svar på tråden Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra