Inlägg från: Anonym (Berätta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Berätta)

    Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra

    Cleeeo skrev 2019-08-22 17:58:48 följande:

    Självklart skulle jag berätta om jag behåller barnet.

    Tror dock inte han skulle bry sig om att jag varit med någon annan, vi hade träffats två gånger då och han träffade andra också. Två veckor senare fick jag reda på att han har en flickvän, oklart om han hade det när vi sågs.


    Du måste ju även berätta för KK om situationen. Känns ju inte heller rätt att han ska gå ovetandes och när barnet sen är fött (om du väljer att behålla) så ska han då ha gått miste om allt som han kanske annars hade velat vara med om?

    Vissa män som är inblandade i likadana situationer vill ju ibland vara med vid ultraljud och läkarbesök samt ha gemensam vårdnad, alla väljer ju inte att överge och låta kvinnan göra allt.
  • Anonym (Berätta)
    viseversa skrev 2019-08-22 19:10:24 följande:

    Omg bitter eller? Jösses knappast så ts tvingat någon till sex ellerhur? Hon vill ha barn men du tycker hon ska tänka på andra före sig själv? Det är hennes kropp hennes val alltid. Och nej varför skulle hon behöva testa båda killarna? Räcker med att testa bara den ena. Är han pappan är han. Och är han det inte ja då behövs ingen vidare interligens för att förstå VEM pappan är. Sen "tänk på barnet" Vad är det för korkad kommentar alla kör med. Hade du valt att dö om din mamma kunde frågat dig det som foster? Abort gör man ENDAST för sin skull aldrig för någon annans.


    Jag anser att hon bör berätta för båda killarna nu då man gör faderskaps test efter barnet är fött, om man inte finansierar provet själv via dna test.
  • Anonym (Berätta)
    Cleeeo skrev 2019-08-22 21:33:29 följande:

    [quote=79849288][quote-nick]Anonym (Berätta) skrev 2019-08-22 19:30:39 följande:[/quote-nick]

    Jag anser att hon bör berätta för båda killarna nu då man gör faderskaps test efter barnet är fött, om man inte finansierar provet själv via dna test.

    [/

    Om jag beslutar mig för att behålla kommer jag snarast beställa ett pappa test, det går att göra från vecka 8 och är helt ofarligt då det räcker med blodprov från mamman och saliv från den eventuella pappan. Provet kostar runt 13k men jag skulle inte tveka för att jag inte skulle vilja utesluta om han vill vara delaktig.


    Det är bra!

    Sen måste du också ha i åtanke att pappan eventuellt vill ha gemensam vårdnad. Kan du tänka dig exempelvis varannan vecka boende när barnet är äldre och att det mycket väl kan komma en bonus mamma med i bilden också?

    Vissa tänker ju bara att den blivande pappan skiter i allt, många tänker inte på att han kanske vill ha hemensam vårdnad.
  • Anonym (Berätta)
    viseversa skrev 2019-08-23 07:00:15 följande:

    Såklart hon ska berätta för båda men men måste inte testa båda vid ett faderskapstest ändå. Sen får ta göra exakt vad HON vill ang abort eller inte. Ingen annan ska ha inverkan på vad hon gör eller inte gör med sin kropp och sitt liv.


    Hade hon inte valt att finansiera faderskapstest själv så anser jag att hon borde ha berättat för båda två då man enbart via landsting kan göra det efter att barnet är fött. Nu ska hon finansiera det själv så det problemet är ur världen, men det hade annars vart elakt att låta någon gå ovetandes som sedan ska testas för att denne eventuellt är pappa..

    Abortfrågan ger jag mig inte in i då det inte är min saknar bestämma. TS är en vuxen kvinna och kan ta det beslutet utan min åsikt
Svar på tråden Gravid och ensam, vem är pappan? Vet inte vad jag ska göra