Inlägg från: Planerar2020 |Visa alla inlägg
  • Planerar2020

    Vi som försöker bli gravida med Bf 2020

    Vi försöker få till barn nr 3.

    Tog ut spiralen 22/7, fick mens 25/7. Har sedan testat med ÄLtest som gav stegring 9-11/8 och vi låg i princip varje till varannan dag 1-14/8.

    Har haft mycket molvärk sedan förra torsdagen och tusen andra symtom... fick vad jag tror var, nidblödning, i torsdags; lite rosa flytning som håller på än. Men nu är det snarare rosa/brunt. Osäker på hur länge det kan hålla på men är så obetydligt så det inte märks om man inte kollar noga.

    Testat med gravtest varje morgon i över en veckas tid men alla tester är tokblanka så börjar tvivla. BIM borde vara runt 27/8.

  • Planerar2020
    Jonniie skrev 2019-08-25 10:17:35 följande:

    Hoppar in här :)

    Jag har ett barn på 2år som blev till på första försöket, så lite naiv som man är så tror man att kroppen ska fungera på samma sätt igen men inte. Nu är vi inne på försök nr 3 ( jag vet att det är jätte lite).

    Men den här gången känns det på något sätt i kroppen som det inte gjort tidigare månader, kan ligga med molvärk och ha jätte ont redan 4 dagar efter ÄL. Så nu hoppar jag att jag känner ?nypet? när ägget fäster om några dagar som jag gjorde med min 2åring :)

    ÄL 21/8

    BIM 2/9

    Fler med en annorlunda känsla i kroppen? :)


    Jag kände annorlunda denna månaden. Molvärk från ÄL+5. Trolig nidblödning i torsdags. Nu idag mer blödning så gissa att det är min mens som kom nu... så märklig har kroppen varit.
  • Planerar2020
    Jonniie skrev 2019-08-25 19:08:33 följande:
    Vad tråkigt att mensen kommit :( speciellt om man haft den där känslan i kroppen. Jag försöker att se det positivt och om de e så att kroppen valt att stöta bort ägget så är det för att det inte är ett barn som kommer överleva utanför magen. Bättre att kroppen stöter bort innan man fått förhoppningar och barnet hunnit växa. I min hjärna år det en tröst. :)

    Jag håller med dig! Man får leva med den tanken och då känns det något bättre. Hellre att kroppen stöter bort ägget nu än att man får MF eller MA senare.


    Jag har ju från början önskat mig ett augustibarn så jag har ju 3 försök kvar innan augusti är över ;) Nu hoppas vi på ett junibarn så länge.


     


    Men hur hade ni räknat min senaste mens? Fick ju som rosa/brun flytning torsdag, fredag och lördag. Idag mer färskt blod men två små klumpar, knappt kommit mer så väntar ut att det sätter fart snart. Har iofs beställt nya ÄLtester så jag kommer väl börja testa runt 7e september för att inte missa.

  • Planerar2020
    Jonniie skrev 2019-08-25 21:11:17 följande:

    Ja då har ni ju några till försök på er innan augustibarnen görs ;)

    När är BIM?

    Dom rosa och bruna blödningarna hade jag tolkat som nidis men det färska blodet kan lika väl vara mens eller en blödning som är vanlig att få även om du är gravid vid BIM eller spottningen innan mens om du brukar ha den?

    Förlåt om jag spekulerar men hatar svaret ?vänta några dagar och ta ett test? ;)


    Ja precis. Är ganska säker på att det var nidblödning men nu har jag blött färskt blod under dagen, inga mängder men ändå litegrann. Inte behövt byta binda dock som jag vanligtvis blöder igenom. Men mensvärk och även klumpar i blodet. Så gissar att ägget inte fäst och att kroppen stöter ut det. Så räknar det som mens.

    Enligt ÄLtest fick jag stegring 9/8. Positivt ÄLtest 10-11/8. Så borde haft ÄL runt 12e och BIM 27/8 Alltså på tisdag. Gravtester har varit tokblanka.

    Tog ut spiralen nyss efter 3 år och har under denna tiden knappt haft mens. Men innan dess hade jag aldrig mellanblödning eller spottings.
  • Planerar2020
    Jonniie skrev 2019-08-27 10:10:53 följande:

    Förra månaden fick jag med lite för tidig mens och väldigt lite mot annars, läste att en nidblödning kan vara som en mindre mens men nidblödningen jag hade med första var som en liten rosa slemmig blödning (förlåt för informationen) :)

    Det känns ju lite konstigt om mellanblödningar och spottings skulle börja nu då bara för att man försöker skaffa barn..

    Hur har det gått förresten?

    Jag fick en liten rosa blödning igår så hoppas på att det är en nidis :)


    Fick min mens samma dag senast 25/8. Så blir nya tag eller om vi pausar lite pga jobbet.
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med Bf 2020