Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Vi som är över 30 och försöker få syskon ?

    Närmare 40 snarare... Har ett barn, försöker nu med ett till.

    Trodde att jag visste när jag hade äl, vilket gjorde att vi missat helt två månader i rad, trots äl-tester (både stickor och digitala) eftersom jag började mäta alldeles för sent i cykeln.

    Gör om, gör rätt heter det ju, så kör nu CB fyradagars och fick maxutslag på dag 6 (!), första dagen jag testade. Nu kan ni hålla tummarna för mig också så får vi se om det blir ett positivt graviditetstest lagom till nästa helg :)

  • Mortiscia80
    hippogriff skrev 2020-01-19 19:07:46 följande:

    Själv har jag tagit äl test flera dagar i rad men inget. Köpte ett digitalt, o det verkar inte funka. Har haft äl symptom som jag i princip har varje månad,dock inga äl flytningar. Kanske inte har äl denna månad....


    Vilken dag i cykeln började du mäta? Kanske för sent? Jag hade otroligt tidigt i min cykel nämligen så jag hade aldrig gissat det om jag inte använt digitalt test.
  • Mortiscia80
    Grubb87 skrev 2020-01-22 20:27:34 följande:

    Jag hoppar in här. Är 32 år, har en dotter på 8 månader och hoppas på att bli gravid ned tvåan. Har fått en mens (förra månaden) och väntar nu på nästa som är 1 dagar sen men inget positivt gravtest :(. Fick någon miniblödning fem dagar innan beräknad mens men bara lite brunt och rosa när jag torkade mig... vet inte vad det var? Hur lång tid tog det innan er mens blev regelbunden efter förlossning? Jag ammar på natten och ca 3 gånger per dag.


    Min kom igång efter några månader och var då regelbunden direkt.
  • Mortiscia80
    busan00 skrev 2020-01-26 14:20:47 följande:

    Nu kom mensen igen då 10 dagar sen var den och aldrig varit så förut:/


    Så ledsamt :(
  • Mortiscia80
    busan00 skrev 2020-01-26 15:16:24 följande:
    Ja så himla tråkigt , hur går de för dig ? Gravid än ?
    Känns som "antagligen inte" samtidigt som livmodern varit uppsvullen ett par veckor nu och magen beter sig skumt, jag har märkliga smärtkänslor i livmodertrakten också, haft både kraftigt molande och idag skärande. Testade idag, lite tidigt, negativt så klart men en del får ju plus tidigt så jag hoppades, nu ska jag vänta till nästa helg då det borde vara nära bim och kanske bättre lycka då :) 
Svar på tråden Vi som är över 30 och försöker få syskon ?