• Söstrami83

    Syskonförsök IVF 2019

    lillasnigelen skrev 2020-01-21 12:58:35 följande:

    Hej Lady 1986 och alla andra!

    TS här. Efter ett tidigt missfall i oktober (plussade men började samtidigt blöda floder) så testade jag på eget bevåg, och inte helt strukturerat, efter ägglossning några veckor efteråt trots att kliniken sagt åt mig att vänta på nästa mens. Till min förvåning fick jag plötsligt omslag och eftersom vul:et visade en äggblåsa så körde vi på med FET. Och det funkade! Det är knappt så jag vågar skriva det eftersom jag tror att allt faller om jag vågar tro på det, men så är i alla fall läget just nu. Har just gått in i v 14. Tänk om jag inte testat för ÄL när jag gjorde - vem vet om det hade funkat i nästa cykel? Vilket jäkla lotteri alltså. Håller tummarna så hårt för er alla! (Och även fortsatt för mig själv...) 


    Oj vad roligt! Grattis lillasnigelen! Vad härligt det var att läsa det här :) Lycka till fortsatt också.
  • Söstrami83
    lillasnigelen skrev 2020-02-01 22:18:05 följande:

    Tack Söstrami83! Roligt om det kan inge lite hopp. Jag var rätt säker på att de embryon vi hade i frysen skulle misslyckas allihop, för de kom ju från samma ?omgång?, men den slutsatsen går tydligen inte att dra. Fast jag kommer nog ändå inte våga tro det förrän barnet är fött, jag nojjar hela tiden för att det ska ta stopp. Försvarsmekanism antar jag.

    Var är du själv i ivf-processen?


    Just nu väntar jag på att få börja en ny omgång. Min cykel har inte kommit igång ännu efter en sen abort i v 22 som vi gjorde för ca 3 veckor sen. Det var vår andra insättning och första FET. Allt gick jättebra fram till RUL då de såg fosteravvikelser i hjärnan :'( Har varit riktigt tufft. Sånt som man verkligen inte tror ska hända.
  • Söstrami83
    lillasnigelen skrev 2020-02-05 23:26:26 följande:

    Åh nej, jag beklagar verkligen. Fy vad tufft... Påminner en om att allt kan hända. Tycker liksom att vi ivf:are borde vara förskonade från alla eventuella komplikationer eftersom det är så svårt bara att bli gravid. Hoppas att ni fått bra stöd och att det vill ta sig igen när ni känner er redo.


    Tack lilla snigelen! Hoppas också att jag ska få en ny chans och att det ska gå hela vägen. Men kan verkligen relatera till att man oroar sig långt in i graviditeten. Det är nog ofrånkomligt när man varit med om något sådant. Får försöka tänka att det är så otroligt ovanligt att det ska hända igen.
Svar på tråden Syskonförsök IVF 2019