Inlägg från: Bananböjaren |Visa alla inlägg
  • Bananböjaren

    Är det inte märkligt att svenska män blir så oerhört provocerade Greta Thunberg?

    Nja, det är inget märkligt att Greta provocerar. Klimatdebatten är oerhört svartvit och saknar helt medelväg, när en populist stiger fram och spär på debatten med en massa alarmism och shaming så förvärras situationen bara.

    Dom som håller på och tramsar och nedvärderar är ju en handfull idioter, det finns ett likadant läger stolpskott på andra sidan också. Det är bara att läsa valfri tråd på samhällsdelen så ser man dom sitta och skriva hundratals inlägg där de ältar samma skit om och om igen.

    Svartvita frågor provocerar. Jämför till exempel med Israels långvariga ockupation av Palestina, varenda en ska ha en bergsäker åsikt om den.

  • Bananböjaren
    klyban skrev 2019-09-03 06:25:49 följande:
    Sant, det är ju konsensus i forskningen.
    Du är då ett exempel på stjärnorna som tycker om att älta samma sak om och om igen, tack för att du demonstrerar. Vilken forskning pratar du om?

    Endast radikaliserade personer försöker knyta politisk övertygelse till forskningen, vad klimatalarmisterna skriker om har absolut inget med forskning att göra.
  • Bananböjaren
    klyban skrev 2019-09-03 15:26:32 följande:

    Men varför springer du fossilindustrins ärenden, undrar då detta är deras agenda.


    Därför att fossilindustrin är den som har gett oss den levnadsstandard vi har idag, det är den som har möjliggjort en medelklass. Miljöalarmisterna är dom verkliga idioterna som inte fattar att dom springer en liten elits ärenden, en elit som vill återgå till klassamhället man hade innan franska revolutionen.

    Du är vad Lenin hade kallat för en nyttig idiot, och likt kommunisternas springpojkar tror du att du gör nånting gott för folket trots att du jobbar för ändamål som kraftigt kommer att försämra framtida förutsättningar för 95% av befolkningen. Kanske dags att släcka haschpipan och gå ut i friska luften nu?
Svar på tråden Är det inte märkligt att svenska män blir så oerhört provocerade Greta Thunberg?